Süper Anneler - 2011

orkdm canım teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla sana bana tüm süper annelere tez zamanda gönlümüzde yatanı versin:) oğlum demek isteyen oğlum, kızım demek isteyen kızım diyebilsin:)

suna bi bakinn

Son #1: No method, just whoopee!
Son #2: On the advice of a neighbor with daughters, Kynzi had frequent intercourse until 3 days before ovulation.
Son #3: Kynzi learned about Shettles, and feeling that timing was the most important factor, timed intercourse 3 days before ovulation.
Son #4: This time, she actually took the Shettles book to her doctor, who thought it was all really nonsense, but agreed to help her since it was all she had. For over a year, she charted her BBT (basal body temperature, to determine ovulation). She followed the girl diet, took calcium supplements, and used a vinegar douche with intercourse FOUR days before ovulation. Although she was told "girl" at the ultrasound, the result was son #4!
Son #5: Determined to master the Shettles method, Kynzi continued the girl diet, and conceived nearly FIVE days before ovulation. Wow, does her husband have Olympian-class sperm, or what?! Although she was yet again told at her ultrasound that she was carrying a long-awaited daughter, baby boy #5 was born.
Son #6: After a friend's daughter was conceived with a 2-day cutoff, Kynzi thought that maybe they were trying too early, and timed intercourse 2 days before ovulation. We can only hope that this time the ultrasound tech didn't hazard a guess -- because Kynzi and her husband took home their SIXTH son!

kız bu ne çevirsene bize

anladığım kadarıyla
1. erkek- metod falan yok sadece samata sonuç erkek
2.erkek - komşu kızı demiş. ovulasyondan 3 gün kalana kadar sık ilişki ve sonuç erkek
3.erkek- Shettles kitabı..ovulasyondan 3 gün önce ilişlki olmuş sonuç erkek
4. erkek- Shettles kitabı. kız diyeti yapmış.takviyeler almıi.ısı takbi yapmış bir süre.ovulasyondan 4 gün önce ilişlki olmuş sonuç erkek
5. erkek- kız diyeti yapmış. 5 gün öce ilişki ve erkek
6. erkek- 2. gün önce ilişki ve yine erkek

Son düzenleme:
sayfaları aradım aradım bulamadım yumurta akını napıyoruz ki ?

Bir de bir arkadaş benim bioritmime bakabilir mi 13 haziran 1973 doğum tarihim
sat 16 kasım 2011
teşekkür ederim şimdiden..

orkdm cnm,benim bioya bak dedim ama gormedin galibaalutfen cnm bende senin gibi subat dusunuyom yada mart nisan esime subat dedin ama banada bakk nooolur 10 10 86

cnm bu shettlesin deneyi komsusu belki biz bile yoktuk dunyada o one surmus
diyorki komsum kizilcik ve bi kac takviye almisti ovulasyondan bi kac gun once iliskiyle kizina hamile kaldi diyerek kendide bu yontemleri deneye deneye deneye 6 oglan dogurmus
shettleste bundan daha yuksek diyerek o+ 12 yi one surmus o bolumden aldim bunu ben
hatta istatistikler bile var

kendisi derken shettlesin deney uzerine arastirdigi kisiler

Son düzenleme:
orkdm cnm,benim bioya bak dedim ama gormedin galibaalutfen cnm bende senin gibi subat dusunuyom yada mart nisan esime subat dedin ama banada bakk nooolur 10 10 86

cnm erkek gunun subatta hic yok desekk
2 9 subat erkege meyilli

11 13 subat erkek gunu

26 7 mart erkege meyilli

cnm kizim durmuyo diger aylarada bakicam soz

Son düzenleme:

anladım canım olay şimdi açıklığa kavuştu...
shettles araştıra araştır o+ 12 yi bulmuş savunuyo yaniiii
canım bu ovulasyonda çift çizgi+12 değil demi... yımırta çatladıktan sonra +12 saat

evt cnm bak bende kizima o sekilde hamile kaldim vjen islakligini yitirmisti kremsi yapiskan bi akintim vardi ve gec yumurtla sonrasinda kaldim bence
haa bu savunuyo yanii oncesindede kiza gebe kalanlar cokkkkkkk

2 9 subat erkege meyilli

26 7 mart erkege meyilli

20 22 mart erkek gunu

23 31 mart erkege meyillii
cnm cok az erkek gunlerin var senin erkege meyilli var ama

evet cnm yani 36. saatten sonraki ilk 12. saaten 20. saate kadar olcaka
kimileri yontemlerinde 8. saatte iliski oldu diyo

2 9 subat erkege meyilli

11 13 subat erkek gunu

26 7 mart erkege meyilli

sgl cnmya noolur bakya cin takvimi subat ve nisan diyor e sen esim icinde subat 20leri falan dedin peki nisan icin ne diyo bio benim ve esim icin ya, aslinda ben baktimda bioya anlamadimki bi anlatsaan kendim bakarim seni yormam,kusura bakma cnm ok biliyosun iki kizim var eehaliylee anlarsin nasil tedirgin oldugumu ucuncu oyuzden ufffyaa cok istiyorumm oglusumun olmasiniii 'allahimmmm benimde olsun nolurrr'hep diyorumm

hadi gozun aydin tatlim darisi bizlere insAllah
Super testin var bayada koyu yaneee

SlM kizlar dvi tasidim yerlestim sayilir bir dolaplar kaldi elbise dolaplari oda okse ins tamamdir esim evde sukur iyi
Bn cok yipandim bu ay bunada hamd olsun koca evi kendim tasidim organize ettim kadin olmak cok zor Allahim saglik sihhat versin bizlerede calisalim ins bugun cocuklar yeni okula basliyor onlsr kadar bnde heyecanliyim uyku tutmadi muttis yagmur var disarida sindilik kactim bni ozleyin kizlar hepinizi ayri ayri opt cepten goz atayim dedim
En cokta mulbery merak etmistim insAllah pipili yoldadir Allahim hayirlisiylannnnn

gurbetim ben çok özledim seniii, helal olsun kız sana:) çok geçmiş olsun ve güle güle oturun evinizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…