Süper Anneler - 2011

canım ben kzıımda sağdan yumurtlamışım doktor söylemişti.sağ kasığımda pırpır yapıyordu ve bacağım çekiliyordu.doktora sormuştum neden diye sağ yumurtanda tutmuş demişti

bende de doktor sağdan yumurtlamışsın demişti. hatta demişti ki bana doktor " sağdan yumurtlamışsın. sağdan yumurtladığında erkek olma ihtimali % 60 a çıkar." demişti. ama nurtopu gibi kızım oldu

Son düzenleme:

canım çok sağol bir ricam daha olucak yatkn olan günler için eşimin biosuna da bakabilirmisin doğum tarihi 21.04.1979

Son düzenleme:
kızlar size birşey sorucam geçen ay kimyasal gebelik yaşamştım hala kahverengi akıtım devam ediyor ve göğüslerim çok acıyor... neden olabilir sizce. var mı benimki bir örnek

kızımın ilk fotosuna baktım karnımda sağ tarafta kesesi:) artık ne demek bilmiyorum.
bu arada benim solum cayip ağrıyor ve ateş hala yüksek.
eşimde iki ay önce yirmilikleri çektirdi:)
valla orkdem ne diyim birden aydınlandım gibi bu ay içimede doğdu birden
duaları hangi sayfadan bulacağım

orkide in gender sitesinde kız bebek için ne zaman deneme yapılmalıymış. neler yazmışlar bir desene lütfeeen

canimcim o+12 ovulasyondan 12 saat sonra ve 20. saate kadar birliktelik olmus
vj ph si aniden dususe ugramis hatta biri olcmus 4.5 cikmis
ve ekstradan yontemler sirkeli dus negatif iyonlar takviyelerr ayyyy birinin 5 oglandan sonra kizi olmuss kadinin cildiriyodu sevincten

evet dediğin gibi. ilk ay sadece kürü kullanıyosun korunuyosun. 2. ay küre devam ediyosun korunmayı bırakıyosun.hamile kalmazsan 3. ay da kürü kullanıyosun. sonra 1 yıl etkisi oluyor dedi saraçoğlu. bunun ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum. umut işte bacım.. 510 tl değer mi, bu kişiden kişiye değişir. kürü etkili diye farzedersek değer bence. tutmazsa ne yapacaksın demişsin. yapacak ne var ki :)) Allah'ın takdiri sonuçta.

nasıl yaaaa. hani birliktelik ovaluasyon öncesi olmalıydı...

kiz icin diyorlarki
baba adayi 7 gun hergun bosalacak
kasiktaki agri yatismis olacak
kremsi ve yapiskan olacak
serviks daha yumusak ve yuksekte olacak
iki kez iliski olacak 12. saat ve 20. saaat

ayy kadinin birinin basindan ilginc bi olay gecmiss kiz isteyenler neyse moral bozmak yok yazmiycammm dualara devamm olucak insallahh

kızlar hadi dualarınızı esirgemeyin lütfen:)
bakalım hakkımızda hayırlısı...

kızlar sizi takip ediyorum
okuyorum yazdıklarınızı
hep okuyup da bişeyler yazmamak olmaz dimi :):):)
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
ben de ocak şubat gibi deneme yapmak istiyorum..
ilk gebeliğim olucak gönlüm erkekten yana ama farketmez sonuçta ilk çocuğum
2. sini farklı isterim kesin o zaman daha çok uğraşırım :)
gebe kalırsam size hangi yöntemle nasıl hamile kaldığımı anlatırım belki cinsiyet konusunda bi tahmininiz olur..
yapacaklarıma gelince
diyet yapmıycam
vajinal duş uygulamıycam
eşime takviye kullandırabilirim folik asit dışında takviye almıycam
bioya dikkat edicem
bi de ovülasyon zamanına
bakalım kız mı olucak erkek mi bu yöntemle :)
bi de bioya bakmayı bilmiyorum benim için bakıcak var mı?

kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....

Cima’dan önce ihlâs sûresini okur ve: “Yâ Rabbi, bu cima’dan bana bir oğul ihsân edersen, ismini Muhammed koyacağım” der. Şu duâyı yaparsa, Allahü teâlâ, inşâallah ona erkek çocuğu verir.

Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur

kızlar ALLAH rızası için şu işi netleştirelim.kafam yine karıştı.şimdi ovulasyon testi çift çıkınca kaç saat sonra olmalı yada çatlatma iğnsinden kaç saat sonra olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…