Süper Anneler - 2011

hadi gozun aydin tatlim darisi bizlere insAllah
Super testin var bayada koyu yaneee
çok sağol gurbet ablacım.....darısı size ve isteyen herkese inşallah...yarın bat benim malum.gelen giden olmazsa kesin diyebilirim.artık çarşamba sağlık ocağına giderim belki.
hadi hayırlı olsun.yeni evinde sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde otur inşallah.....helal olsun tek başına kalktın altından...
inşallah hakkımda hayırlıysa oğluşum yola çıkmıştır ablacım.yapacak bişi yok beklemekten başka.
sende ne var ne yok.kırmızılar gelmedi inşallaahhh...

ayy ne güzellll :)) çok sevindim.. inşallah sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına alırsın.. ben senden çok merak ettim vallahi :)

ayy ne güzellll :)) çok sevindim.. inşallah sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına alırsın.. ben senden çok merak ettim vallahi :)
çok sağol canım darısı başınıza inşallahhh...hamile kalma stresi bitti şimdi cinsiyet stresi başladı ....keşke daha erken öğrenilse şu cinsiyet yaaa

sen bu ay deneme yaptınmı yoona ilişki tarihleri gerekli ama 22-29 kasım kız 30 kasım 12 aralıga kadar erkek gibi gözüküyo

yaptım canım deneme ama benim ki tam allaha havale

ilişki tarihlerim 27 ve 28 kasım
bir de 1 aralık bilmiyorum hayırlısı
teşekkür ederim bu arada çok sağol...

bu osman bey kimdir nasıl bi yöntem uyguluyor?

Canım evinde güle güle otur.ALLAH yeni evinde hep güzel günler nasıp etsin.

Canım ya benim kafam yine çok karıştı.0+12 yani nasıl?ben şimdi ovulasyonda çift cizgiyi gördüğümde kaç sonra ilişki olmalı ya da çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra kaç saat sonra olmalıX?ALLAH rızası için bana açıkla.Bu arada benim kızım şöyle 2 temmuzda adet görmüştüm 13-14 temmuzda iki ilişki oldu.28 günde bir adet görüyordum..yani yumurtlama önceci gibi

cnm oaradkiler soyle yapiyo kiz bebek icin
ovulasyon testini yapiyor 36. saate kadar bekliyorlar tabii iliski olmuyor 36/ saaten itibaren sayiyorlar 1 2 3 4 5 6........12. saate iliski oluyor taaki 20. saate kadar
haa diyceksinki bi tek bu yoook takviye asidik beslenme iyonlar hepsinin sonunda bu

oncesi yapanlarda var mesela sende once kalmissin kiz olmus degilmi asidiktin yahut esinin spermleri daha cok x lere baskindi
bilimsel aciklamasi bu
gerisi rabbimden

cnm insallah gonlune gore verir rabbim valla hepimiz yanip tutusuyoruz insallahh olacak allah buyuktur
nisanda gunlerin guzell
11 nisandan 19 nisana kadar tam erkek gunundesin
5 mayistan 14 mayisa kadar tam erkek gunundesin
2 6 haziran arasi erkek gunu
16 27 haziran arasi erkege yatkin gunundesin
6 9 agustos arasi erkek gunlerin
28 agustos 6 eylul arasi erkek gunlerin

Son düzenleme:

erkek bebek için ilk gülenyüzden veyaçatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki

egem yaa senin oglun olucak diye biliyodum ben gecen senelerden falan dr once erkek falanmi dediydi

mrhb süpper anneler nasılsınız inanın öyle yo0ruldumkii sabah 7 den beri ayaktayımmm bütün gün temizlik yaptım heryer pıril piril çok şükürr uykututmadı belim ağrıyor kasıklarım çatlıyor ama kırmızılar gelmiooo yoksa diorummm sonra yok be diyorumm ...kalktım sabah sabah iş yaptım akşam 5 de bitti..dipten köşeden kapı pencere hala gelmedi kırmızılarr eğeer 8 ine kadar gelmezse bişeyler varrr sabahta bulantım olduu....orkişşş geçmişi okuyum dedim kafam karıştı çatlamadan 1 gün sonra erkek bebek die biliodum..çatlama olanakadar perhiz yapılacak die anlayamadımmm...nasıl olucakkkiii????

gulnevam pc hepp acikta ben basinda durmuyorum cnm yemek yapiyodumm
bu arada asure gunu bugunn dua dua duaaaaaa dua dileniyorum kizlar ne olurrrrrr

Birde burda daha önceden sadece egem diye biri varmış galiba bir yerlerde bahsetmişlerdi.O da olabilir hatırladığın.

cok cnm ama ecem ile karistirmis olabilirim seni birde
takvimin falan mavi arabali ondanda olabilir sen kizina buradami kaldin biseyler uyguladinda tutmadimi

o ohh iyi canim tertemizz olmusturr
miss gibii benimde canimm hic bisey istemiyoo oylece yatip uyumak istiyorum
ben cook uyuyorum kizlar sanirim depresyon baslangici
yazin daha kotuydum gerci suan cok iyi sayilmam ama

cnm erkek bebek icin enn ideali yumurtlama an be ani
ve sonrasi nda 2 3 saat olabilir
yumurtlama bittikten sonra rahimdeki salgi deisime ugruyomus diyolarrrrrr
tabii diyet takviye vainal dus falan etkilermi onu bilememmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…