- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.101
sayfaları aradım aradım bulamadımyumurta akını napıyoruz ki ?
Bir de bir arkadaş benim bioritmime bakabilir mi 13 haziran 1973 doğum tarihim
sat 16 kasım 2011
teşekkür ederim şimdiden..
çok sağol gurbet ablacım.....darısı size ve isteyen herkese inşallah...yarın bat benim malum.gelen giden olmazsa kesin diyebilirim.artık çarşamba sağlık ocağına giderim belki.hadi gozun aydin tatlim darisi bizlere insAllah
Super testin var bayada koyu yaneee
hadi hayırlı olsun.yeni evinde sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde otur inşallah.....helal olsun tek başına kalktın altından...SlM kizlar dvi tasidim yerlestim sayilir bir dolaplar kaldi elbise dolaplari oda okse ins tamamdir esim evde sukur iyi
Bn cok yipandim bu ay bunada hamd olsun koca evi kendim tasidim organize ettim kadin olmak cok zor Allahim saglik sihhat versin bizlerede calisalim ins bugun cocuklar yeni okula basliyor onlsr kadar bnde heyecanliyim uyku tutmadi muttis yagmur var disarida sindilik kactim bni ozleyin kizlar hepinizi ayri ayri opt cepten goz atayim dedim
En cokta mulbery merak etmistim insAllah pipili yoldadir Allahim hayirlisiylannnnn
çok sağol gurbet ablacım.....darısı size ve isteyen herkese inşallah...yarın bat benim malum.gelen giden olmazsa kesin diyebilirim.artık çarşamba sağlık ocağına giderim belki.
hadi hayırlı olsun.yeni evinde sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde otur inşallah.....helal olsun tek başına kalktın altından...
inşallah hakkımda hayırlıysa oğluşum yola çıkmıştır ablacım.yapacak bişi yok beklemekten başka.
sende ne var ne yok.kırmızılar gelmedi inşallaahhh...
çok sağol canım darısı başınıza inşallahhh...hamile kalma stresi bitti şimdi cinsiyet stresi başladı ....keşke daha erken öğrenilse şu cinsiyet yaaaayy ne güzellll :)) çok sevindim.. inşallah sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına alırsın.. ben senden çok merak ettim vallahi :)
kimse benim biyoma bakmayacak mı???
sen bu ay deneme yaptınmı yoona ilişki tarihleri gerekli ama 22-29 kasım kız 30 kasım 12 aralıga kadar erkek gibi gözüküyo
canım ben aralıkta başladım tarih almaya saatiyle beraber evet
ama nisanda hamile kaldım
hamile kalana kadar tarih veriyor
ben nasıl ikna oldum ksmı çok uzun aslında
ama sadece zamana uyularak yapılması
ilaç iğne yada başka tıbbı bir tedavi kısmı olmaması
herşeyin doğal olması beni çok cazip etti en başından beri
ben babychoiceye de çok takmıştım sonra osman beyin sitesini keşfettim
ikisi arasında çok bocaladım ama doğru kararı vermişim Allahıma şükürler olsun
yine deneyecem eğer bu ay ragl olursam ve siklus 28 altı düzene girerse
beklemek çok zor bende biran önce hamile kalayım istiyorum hayırlısıyla
birde sonucu yine hep beraber yaşayalım istiyorum
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizde dua edin benim için lütfen
SlM kizlar dvi tasidim yerlestim sayilir bir dolaplar kaldi elbise dolaplari oda okse ins tamamdir esim evde sukur iyi
Bn cok yipandim bu ay bunada hamd olsun koca evi kendim tasidim organize ettim kadin olmak cok zor Allahim saglik sihhat versin bizlerede calisalim ins bugun cocuklar yeni okula basliyor onlsr kadar bnde heyecanliyim uyku tutmadi muttis yagmur var disarida sindilik kactim bni ozleyin kizlar hepinizi ayri ayri opt cepten goz atayim dedim
En cokta mulbery merak etmistim insAllah pipili yoldadir Allahim hayirlisiylannnnn
cnm bu shettlesin deneyi komsusu belki biz bile yoktuk dunyada o one surmus
diyorki komsum kizilcik ve bi kac takviye almisti ovulasyondan bi kac gun once iliskiyle kizina hamile kaldi diyerek kendide bu yontemleri deneye deneye deneye 6 oglan dogurmus
shettleste bundan daha yuksek diyerek o+ 12 yi one surmus o bolumden aldim bunu ben
hatta istatistikler bile var
kendisi derken shettlesin deney uzerine arastirdigi kisiler
Canım ya benim kafam yine çok karıştı.0+12 yani nasıl?ben şimdi ovulasyonda çift cizgiyi gördüğümde kaç sonra ilişki olmalı ya da çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra kaç saat sonra olmalıX?ALLAH rızası için bana açıkla.Bu arada benim kızım şöyle 2 temmuzda adet görmüştüm 13-14 temmuzda iki ilişki oldu.28 günde bir adet görüyordum..yani yumurtlama önceci gibi
sgl cnmya noolur bakya cin takvimi subat ve nisan diyor e sen esim icinde subat 20leri falan dedin peki nisan icin ne diyo bio benim ve esim icin ya, aslinda ben baktimda bioya anlamadimki bi anlatsaan kendim bakarim seni yormam,kusura bakma cnm okbiliyosun iki kizim var eehaliylee anlarsin nasil tedirgin oldugumu ucuncu oyuzden ufffyaa cok istiyorumm oglusumun olmasiniii 'allahimmmm benimde olsun nolurrr'hep diyorumm
Canım ya benim kafam yine çok karıştı.0+12 yani nasıl?ben şimdi ovulasyonda çift cizgiyi gördüğümde kaç sonra ilişki olmalı ya da çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra kaç saat sonra olmalıX?ALLAH rızası için bana açıkla.Bu arada benim kızım şöyle 2 temmuzda adet görmüştüm 13-14 temmuzda iki ilişki oldu.28 günde bir adet görüyordum..yani yumurtlama önceci gibi
egem yaa senin oglun olucak diye biliyodum ben gecen senelerden falan dr once erkek falanmi dediydi
egem yaa senin oglun olucak diye biliyodum ben gecen senelerden falan dr once erkek falanmi dediydi
Birde burda daha önceden sadece egem diye biri varmış galiba bir yerlerde bahsetmişlerdi.O da olabilir hatırladığın.
mrhb süpper anneler nasılsınız inanın öyle yo0ruldumkii sabah 7 den beri ayaktayımmm bütün gün temizlik yaptım heryer pıril piril çok şükürr uykututmadı belim ağrıyor kasıklarım çatlıyor ama kırmızılar gelmiooo yoksa diorummm sonra yok be diyorumm ...kalktım sabah sabah iş yaptım akşam 5 de bitti..dipten köşeden kapı pencere hala gelmedi kırmızılarr eğeer 8 ine kadar gelmezse bişeyler varrr sabahta bulantım olduu....orkişşş geçmişi okuyum dedim kafam karıştı çatlamadan 1 gün sonra erkek bebek die biliodum..çatlama olanakadar perhiz yapılacak die anlayamadımmm...nasıl olucakkkiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?