Süper Anneler - 2011

bu ayetten sonraa titre ve kendine gel diyorum kendimee rabbim affetsinnn
valla ne yalan söyliyeyim bu ayetleride gördükten sonra töbe allahım günahamı giriyorum diyorummmmmm...
hiç bi yöntemin garantisi yok...hani denediklerimiz tutsa töbe yaptık oldu mu diyeceğiz....Allahım nasip ettide oldu demeliyiz...
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhh

kizlar sizi misafir olarak okuyorum arkadasliniz birbirinize destek cikmaniz cok hosuma gidiyor :)

kese icin bilgilendirme yapiyim kese sagda veya solda degil bebek kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek,benim kizim kesenin sagindaydi

kizlar sizi misafir olarak okuyorum arkadasliniz birbirinize destek cikmaniz cok hosuma gidiyor :)

kese icin bilgilendirme yapiyim kese sagda veya solda degil bebek kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek,benim kizim kesenin sagindaydi

evet bebek kesenin sağındaysa kız olmaihtimali daha fazla .ama olmayanda var.yinede bayağı yüksek oranla tutuyor...

bana saraçoğlu demişti ki " adet olmasına 1 gün kala ilişkiye girip hamile kalan kadınlar bile biliyorum." demişti.

hepsimi..o kadar oğlu olan varki hepsindemi aynı...
boşver canım sıkma caını.olacakla öleceğe engel olamazmışsın.......relaxxxxx

ben gebe kalamıyorum zaten kıza olsa erkekte olsa sağlıklı olsunda bidaha yaparım ayol....

Bennur adetim gelmedi biraz kahverengi Leke geldi,agrimda var......

canım senimkide uzayacak bu ay sanırım
eğer gebe olsan testte belli olurdu
hayırlısı olsun canım biraz daha beleyeleim bakalım
ama tickerinde 1 gün geçmiş gösteriyor yani adet olmuşsun gibi

benim reglimde gelmedi
dün gece tamam dedim kesin oldu akıntıyı bile hissettim sanki
ama hala tık yok ....hayırlısı olsun benim içim hala rahat
gebe değilim gibi geliyor bana
ama gene siklus uzadı diye endişem
ve de pis kokulu akıntı var hala
bu ay regl olayım da inşallahhhhhhhh
yeniden doktora gidicem bu kez böbrekler için
hamile kalırsam gidemem

mulberry8092

sana içimden erkek olacakmış gibi geliyor
inşallah ta öyledir

gelincik cennetgözlüme kız
sana erkek geçiyor acayip şekilde
hayırlısıyla olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

mulberry8092

sana içimden erkek olacakmış gibi geliyor
inşallah ta öyledir

gelincik cennetgözlüme kız
sana erkek geçiyor acayip şekilde
hayırlısıyla olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
çok sağol canım benim inşallah...çok isiyorum ama Allahım hakkımda hayırlı olanı versin inşallah diyorum artık...
hayırlı sağlıklı olsunda ne gelirse kabulüm....

canım benim Allah senden de razı olsun
bende çok etkilendim hatta ağladım

ama içimizde hamile arkadaşlar var
düşündüm onlarda etkilenirler diye kaldırdım tekrardan canım

Rabbim hepimize ve tüm sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin (amin)

Günaydın kızlarrrrrrr
arada bu ayetleri yayınlayalımda kendimize gelelimmm
orkide rahat ol cnmmm bu kadar stres yapma ne gelirse haktan zaten razıyızzz

kızlar dua ederken "Allah'ım isteğim hakkımda hayırlıysa bunları vesile et" dedim ben, tekrar denersemde öyle derim. tabiki bu yaptıklarımızla olacak iş değil ama biz yapılabilecek birşey var mı diyoruz kafamıza yatanı yapıyoruz. Allah nasip etmezse zaten olmaz. Ama belkide o yönlendiriyor bunları görmemizi sağlıyor. Valla ben bunları okuyunca daha iyi hissettim kendimi. Bu bilgileride öğreniyoruz işte. O istemezse hiç birşey olmaz zaten

bu arada ben bu rus takviminden bişi anlamadım doğum tarihimi son kan yenilenmeyi mi yazacağız

evet dostlar bazen biseyleri anlamak icin illaki tokat gibi gonderilerle kendimize geliyoruz malesef...bende cok buyuk konustuguma inaniyorum.3,5 yasinda kizim var ve hamileligim cok kotu gectigi icin herkeze aman hic canim istemiyor hamile kalmayi diyordum.taki 3 ay deneyip hamile kalamayinca kendime geldim....ee buyuk konusmamlarim yuzume tokat gibi vurdu...simdi artik hayirlisi diyorum ve merakla bekliyorum....bakalim bu ay hamile kalabilecekmiyim?erkek bebek istegimde pek kalmadi acikcasi hamile kalayim yeter diyorum...fazla kafa yormayalim cinsiyetler icin hayirlisi neyse o olsun dostlarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…