- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.401
valla ne yalan söyliyeyim bu ayetleride gördükten sonra töbe allahım günahamı giriyorum diyorummmmmm...bu ayetten sonraa titre ve kendine gel diyorum kendimee rabbim affetsinnn
Mımoza sen yapıyomus dusları cnm
kizlar sizi misafir olarak okuyorum arkadasliniz birbirinize destek cikmaniz cok hosuma gidiyor :)
kese icin bilgilendirme yapiyim kese sagda veya solda degil bebek kesenin sagindaysa kiz solundaysa erkek,benim kizim kesenin sagindaydi
bana saraçoğlu demişti ki " adet olmasına 1 gün kala ilişkiye girip hamile kalan kadınlar bile biliyorum." demişti.
hepsimi..o kadar oğlu olan varki hepsindemi aynı...
boşver canım sıkma caını.olacakla öleceğe engel olamazmışsın.......relaxxxxx
ben gebe kalamıyorum zaten kıza olsa erkekte olsa sağlıklı olsunda bidaha yaparım ayol....
49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.
50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.
ve surenin devamı kızlar........
meali---Sonra ayet-i kerime yüce Allah'ın insana bol bol bağışta bulunduğu ve onu yoksun bıraktığı durumları ayrıntılı biçimde sunuyor. Buna göre yüce Allah dilediğine kız çocuğu verir. (Onlar kız çocuğundan hoşlanmazlardı). Dilediğine erkek çocuğu verir. Dilediğine hem erkek hem kız çocuğu verir. Dilediğini de bunlardan yoksun bırakır, kısır yapar (Hiçbir insan kısırlıktan hoşlanmaz)... Bütün bunlar yüce Allah'ın iradesine bağlıdırlar. Ondan başka hiçbir insan eli bu olaya karışamaz. Yüce Allah bunların ilmine göre planlar ve sonsuz gücü ile uygular. "O herşeyi bilendir, herşeye gücü yetendir."
Bennur adetim gelmedi biraz kahverengi Leke geldi,agrimda var......
çok sağol canım benim inşallah...çok isiyorum ama Allahım hakkımda hayırlı olanı versin inşallah diyorum artık...mulberry8092
sana içimden erkek olacakmış gibi geliyor
inşallah ta öyledir
gelincik cennetgözlüme kız
sana erkek geçiyor acayip şekilde
hayırlısıyla olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
...........................................
bu ayetten sonraa titre ve kendine gel diyorum kendimee rabbim affetsinnn
...........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?