Süper Anneler - 2011

iste yavuzcum bizim bunlari ogrenmemizede sebep rabbimiz bizi o yonlendiriyor buraya ben o yuzden diyorum yaa verecekki bilgilenmemizi istiyor insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm yaa bende hep soranlara oyle diyorum ama buyuk konusmak deilki bu istememek yani henuz istemiyorum demek ne bileyim bende cok kullanirim o sozu

orkdm eşim 20 liklerini aldırdı yeni onun doğum gününe onu mu yazıcam bende onda önce aldırdım bende onu mu yazıcam

kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi..
.şimdi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....

iste yavuzcum bizim bunlari ogrenmemizede sebep rabbimiz bizi o yonlendiriyor buraya ben o yuzden diyorum yaa verecekki bilgilenmemizi istiyor insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam bi anlamada öyle diyelim ama hiçbişi bilmeden hem kız hem oğlu olanlar var onlara ne demeliiii
Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar...

hadi hayirlisi canim.Allah kucagina almayi nasip etsin....

aynen dedigin gibi cikti, gece atillayi tuvalete kaldirdim ve adetim geldi canim....desene ikimizinde siklusu bizimle oynuyor...dogumdan sonra bilerek hap kullanmadimki adetim düzene girsin ilk hamileligimdeki gibi olmasin ve hamile kalmam cabuk olsun ama ne oldu sonc ayni...

hayirlisi canim....
git muane ol bi hersey yolundami baktir canim

naz81
canım hayırlısı olsun
elbet birgün olacak
bizde hamiş olucaz inşallah hayırla
bize düşen beklemek şimdilik ((

bende oldum olucam ama hala bişey yok
bakalım artık hayırlısı olsun

orkdm eşim 20 liklerini aldırdı yeni onun doğum gününe onu mu yazıcam bende onda önce aldırdım bende onu mu yazıcam

kiz o kadar kandan ne olacak ona bakarsan bizde adet oluyoruz buyuk kan kayiplari baz alinacak :))

ooo hadi hayırlısı mullbery Allah tamamına erdirsin. canım öyle olanlarında kaderi bu demekkibizimde bu

naz81
canım hayırlısı olsun
elbet birgün olacak
bizde hamiş olucaz inşallah hayırla
bize düşen beklemek şimdilik ((

bende oldum olucam ama hala bişey yok
bakalım artık hayırlısı olsun

slm canım süper analarrrr nasılsınınzzz

bernur ben dün sabah kırmızıları karşıladımm 7 aralık biraz buruldum ama olsun çok sancım vardı dr ma gittim aralık ayını boş gecicez ocak ayında yumurtlama takibi yapcazz inş.birde bebek isteyen arkadaşlarım topiğinde okumuştum hayıt hapını adı agnucaston adetleri düzene sokuyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyo sancıya falan ii geliomuş tam,memn bitkisel vs. işte onu sodum dr yazdıı 3 ay kullandığın zaman adet düzüni ve sancıları pufff ortadan kalkıyorr ama hamile kalmak için ilişki olucaksa ilacı bırakıyosun hamileyken içilmiyormuşş yumurtlama takibi yaptırcam bakalım nasıl olcakk sonuçlar...

MRm nasılsın az kaldı sanada iki gün mü. karar verdin mi neler uygulayacaksın. ben kahve ve soğuk duşta yaptırdım

.Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.

ink bu kizlar bi deneyin

mrm cnm benim esim kan falan vermiyo zaten kesecek benii ayy karamsarlastim yine

ORKİDEM,benim iki oğlan da doğru çıkıyor,
2012 ye de kız deyooooo

bir şey soracam gelinciğin bebeği sağ tarafta, peki kesenin sağına mı,soluna mı yapışıkmış?
RABİA nickli arkadaşın dediği doğru,yani kesenin ne tarafta olduğu değil,
kesenin içinde ne tarafa yapışık olduğu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…