- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.421
bu arada ben bu rus takviminden bişi anlamadım doğum tarihimi son kan yenilenmeyi mi yazacağız
aynen bende anlamadim
kızlar dua ederken "Allah'ım isteğim hakkımda hayırlıysa bunları vesile et" dedim ben, tekrar denersemde öyle derim. tabiki bu yaptıklarımızla olacak iş değil ama biz yapılabilecek birşey var mı diyoruz kafamıza yatanı yapıyoruz. Allah nasip etmezse zaten olmaz. Ama belkide o yönlendiriyor bunları görmemizi sağlıyor. Valla ben bunları okuyunca daha iyi hissettim kendimi. Bu bilgileride öğreniyoruz işte. O istemezse hiç birşey olmaz zaten
kızlar aynen bende anlamadım
orkişşşşş
bilgileri vereyim bacım sen gir benimkileri istersen
evet dostlar bazen biseyleri anlamak icin illaki tokat gibi gonderilerle kendimize geliyoruz malesef...bende cok buyuk konustuguma inaniyorum.3,5 yasinda kizim var ve hamileligim cok kotu gectigi icin herkeze aman hic canim istemiyor hamile kalmayi diyordum.taki 3 ay deneyip hamile kalamayinca kendime geldim....ee buyuk konusmamlarim yuzume tokat gibi vurdu...simdi artik hayirlisi diyorum ve merakla bekliyorum....bakalim bu ay hamile kalabilecekmiyim?erkek bebek istegimde pek kalmadi acikcasi hamile kalayim yeter diyorum...fazla kafa yormayalim cinsiyetler icin hayirlisi neyse o olsun dostlarim...
tamam bi anlamada öyle diyelim ama hiçbişi bilmeden hem kız hem oğlu olanlar var onlara ne demeliiiiiste yavuzcum bizim bunlari ogrenmemizede sebep rabbimiz bizi o yonlendiriyor buraya ben o yuzden diyorum yaa verecekki bilgilenmemizi istiyor insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi..
.şimdi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....
canım senimkide uzayacak bu ay sanırım
eğer gebe olsan testte belli olurdu
hayırlısı olsun canım biraz daha beleyeleim bakalım
ama tickerinde 1 gün geçmiş gösteriyor yani adet olmuşsun gibi
benim reglimde gelmedi
dün gece tamam dedim kesin oldu akıntıyı bile hissettim sanki
ama hala tık yok ....hayırlısı olsun benim içim hala rahat
gebe değilim gibi geliyor bana
ama gene siklus uzadı diye endişem
ve de pis kokulu akıntı var hala
bu ay regl olayım da inşallahhhhhhhh
yeniden doktora gidicem bu kez böbrekler için
hamile kalırsam gidemem
orkdm eşim 20 liklerini aldırdı yeni onun doğum gününe onu mu yazıcam bende onda önce aldırdım bende onu mu yazıcam
mrmm senin 2 kızın vardı dimi cnm
denemen ne zaman ?
inşallah gönlüne göre koca pipili bi oğlun olur
naz81
canım hayırlısı olsun
elbet birgün olacak
bizde hamiş olucaz inşallah hayırla
bize düşen beklemek şimdilik((
bende oldum olucam ama hala bişey yok
bakalım artık hayırlısı olsun
.Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
ink bu kizlar bi deneyin
mrm cnm benim esim kan falan vermiyo zaten kesecek benii ayy karamsarlastim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?