Süper Anneler - 2011

elma ve portakal suyunu kendin mi sıkıyosun?

canım bunlar hangi topikte yazıyor

nerede yazıyo bu bilgi

blgg o zaman superr benimde dogumu dusugu baz almaz isek erkek gozukuyoo
amaaaaaa dogal olarakk kadin dogumda ka kaybediyo ama nasil kan gidecek olan belli bir kanmi fazlasimi suphelii

teravett hayir marketlerde %100 elma suyu ananas suyu domates suyuu ph firlatiyo bunlarr portakal da dahill

ayyy cok saol cnm yaa icim biraz olsun rahatladi tovbe allahim affet yarabbimmm
arada ameliyat kurtaj vs bisey olmadi dimi cnm

kız gebertcem seni...
bırak bu işleri.diyet ve zamanlama ok.başka şeyleri boşver..kan yenileme işte..evet kızıma kız dedi.2012 12.aya kadarda kız.kürtaj tarihimi verdim çünkü...kürtajdan hemen sonra gebe kalıp oğlu olanları ara forumda için rahatlasın

ayy gebertte kurtulayim mimosss
bu nee yaa allahimmm ne olurr yardim et kafayi bozdum resmen
mimozam sen cok arastirdin bunu sence nedir oran
birde senin 2012 erkek senesimi yani inaniyomusun

hepsimi..o kadar oğlu olan varki hepsindemi aynı...
boşver canım sıkma caını.olacakla öleceğe engel olamazmışsın.......relaxxxxx

ayy gebertte kurtulayim mimosss
bu nee yaa allahimmm ne olurr yardim et kafayi bozdum resmen
mimozam sen cok arastirdin bunu sence nedir oran
birde senin 2012 erkek senesimi yani inaniyomusun

ben gebe kalamıyorum zaten kıza olsa erkekte olsa sağlıklı olsunda bidaha yaparım ayol....

bayadır giremiyordum coşmuşsunuz yine oku oku bitmedi 1. sınıflar beni yiyip bitirecek bebek mebek düşünemiyorum artık işler yığıldı diyetide bozdum zaten sağlık olsun ya seneye Allah kerim ....

[h=4]sura suresi 49. AyetLillâhi mulkus semâvâti vel ard(ardı), yahluku mâ yeşâu, yehebu li men yeşâu inâsen ve yehebu li men yeşâuz zukûr(zukûra).[/h]
Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah'ındır. Dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk verir.

ben buna inanıyorum kızlar.ayet olarakta görünce yanii....eşim de diyo zaten hep Allah ne dilerse o olacak diye....birşeyi çok fazla istemek iyi değildir diyo bide.....
Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin diyorum bende artık....

Son düzenleme:

bu ayetten sonraa titre ve kendine gel diyorum kendimee rabbim affetsinnn

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.

ve surenin devamı kızlar........
[/FONT]

meali---Sonra ayet-i kerime yüce Allah'ın insana bol bol bağışta bulunduğu ve onu yoksun bıraktığı durumları ayrıntılı biçimde sunuyor. Buna göre yüce Allah dilediğine kız çocuğu verir. (Onlar kız çocuğundan hoşlanmazlardı). Dilediğine erkek çocuğu verir. Dilediğine hem erkek hem kız çocuğu verir. Dilediğini de bunlardan yoksun bırakır, kısır yapar (Hiçbir insan kısırlıktan hoşlanmaz)... Bütün bunlar yüce Allah'ın iradesine bağlıdırlar. Ondan başka hiçbir insan eli bu olaya karışamaz. Yüce Allah bunların ilmine göre planlar ve sonsuz gücü ile uygular. "O herşeyi bilendir, herşeye gücü yetendir."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…