Süper Anneler - 2011

cnm bu bir limonla olacak bisey deilki sen limonuda yersin peyniride baksana haftalardir
agzina peynir surmeyenler bolll karbonatli sular limonatalar meyve sulari oda yetmiyoo ustune usluk takviye aliniyor ph icin

orkidm yıl olarak nasıl bakılıyor?yani su aya kadar kız bu aya kadar erkek diye...

yaa zaten bu ay olarak deil sene olarak mesela gurbet bi link atmisti o neydi bilmiyorumm bisene bazi aylar kiz bazi aylar erkk hepp ama iki uc ay ustuste erkek gosteriyodu
yaa o neysede
su cenabet ruslarr sinirimi bozuyo

karakedi84 kullanıcısından alıntı

canım ben yenı uyeyım henuz cozemedım sıteyı banada yardım edermısın ne olur yaa
ben 08 07 1984 dogumluyum esımde 15 03 1976 dogumlu benım ne olur sımdı kalsammm ne olu oğlum olsunnnnn ya ıkı kızım var onlarda 29 08 2003 ve 11 08 2007 dogumlu bu sene dusunuyorum ben
----
MELİHAYİĞİT ÜYEDEN ALINTI ;
cnm kusura bakma msjı yeni gördüm yardımcı olamadığıma üzüldüm ama arkadaşlar yardım etmiş zaten bende hesapladım yinede 2013 martına kadar kız cnm rabbin inşallah hakkında hayırlısını nasip eder bende kız istiyom hayırlısıyla bakalım artık nasip

-----------------------

Karakedi üyeden alıntı ;

ama benım hesaba gore ıkımızınkıde 2011 ay ıle hesaplanmıyomu bu yawww uzuldum sımdı ona gore haazırlık yapıom ben yaaa bı daha mı hesaplasakkk ayını mayını her bıseyınııı
ayyy bu son denememmmmmmmmm ALLAHIMM SEN BUYUKSUNN bunlarda ısın gırgırıı
-------------
nazlınur üyeden alıntı

karakedi tekrar hesapladım
ikinizinki de 2008 de yenilenmiş ama sen temmuzda doğduğun için kız çıkıyor
2011 temmuzda seninki yenilenecek 3 yıl bitmiş olacak
2012 martta eşinin ki yenilenecek çünkü erkeklerde 4 yılda bir yenileniyor
sonuç olarak 2012 marttan 2014 temmuza kadar erkek

----------------------------

Ve melihayiğit arkadaş GELİNCİK içinde 2012 ye kadar erkek demiş bakalım doğru çıkacakmı..?

yaa zaten bu ay olarak deil sene olarak mesela gurbet bi link atmisti o neydi bilmiyorumm bisene bazi aylar kiz bazi aylar erkk hepp ama iki uc ay ustuste erkek gosteriyodu
yaa o neysede
su cenabet ruslarr sinirimi bozuyo

hiç üzülme tutmuyor baksana benim ve eşimin doğum tarihlerimiz de kesin ..yani bunu boşver..

blggggggggggggggggggggggggggggg dogum tarihlerinimi baz almis melihaa dogumlari degil oylemi dogrumu anladimm

blggggggggggggggggggggggggggggg dogum tarihlerinimi baz almis melihaa dogumlari degil oylemi dogrumu anladimm

Walla bilmem öyle görünüyor kızların tutmuş diyor ama neye göre bilmem artık bide ona hesaplattır bakalım
Bana baktığında ben düşük falan demeiştim doğum tarihine göre baktığında 2013 e kadar kız dedi.Kürtajdan hesaplarsamda 2015 görünüyor

Son düzenleme:

bana saraçoğlu demişti ki " adet olmasına 1 gün kala ilişkiye girip hamile kalan kadınlar bile biliyorum." demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…