- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.461
slm canım süper analarrrr nasılsınınzzz
bernur ben dün sabah kırmızıları karşıladımm 7 aralık biraz buruldum ama olsun çok sancım vardı dr ma gittim aralık ayını boş gecicez ocak ayında yumurtlama takibi yapcazz inş.birde bebek isteyen arkadaşlarım topiğinde okumuştum hayıt hapını adı agnucaston adetleri düzene sokuyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyo sancıya falan ii geliomuş tam,memn bitkisel vs. işte onu sodum dr yazdıı 3 ay kullandığın zaman adet düzüni ve sancıları pufff ortadan kalkıyorr ama hamile kalmak için ilişki olucaksa ilacı bırakıyosun hamileyken içilmiyormuşş yumurtlama takibi yaptırcam bakalım nasıl olcakk sonuçlar...
sanırım bebege bakıyorlar bebek kesenın sagınamı daha yakın solunamlı dıye yanlıs bılmıyorsam
cnm dogum tarıhlerınızde gerek ıkınızınde oncesınde dogum kurtaj buyuk amelıyatlar vs falan varsa onlarda gerek
Eki Görüntüle 303706
kızlar bu ultrasona göre bir tahminde bulunun bakalım
bebek kesenin neresinde
ve bu bebek kız mı erkek mi?
Eki Görüntüle 303706
kızlar bu ultrasona göre bir tahminde bulunun bakalım
bebek kesenin neresinde
ve bu bebek kız mı erkek mi?
cnım ya demı ama öle koru korune yapsak ıyıde :))))))vajınal duslar felan nasıl olcak zor ısler ya ınan artık bıktım herseyden demekkı olmayacakmı dıyom bu kadar ıstemege engeller cıkıyo hep .Ama nasıp guzelım ya rabbım ıns sana bana ısteyen tum arkadaslarıma nasıp etsınyap gitsinmisafir varken daha iyi oluurrr
inşallah sağlıklı bi oğlun olur cnmmmm
canim cok anlamsiz olacak ama su nickin altinda yazan bocek cicek felan onu nerden ayarliyorsun?
bana da rus takvimine bakar mısın. Sat:19.07.2005 d.t. 26.01.1978 eşimin: 21.04.1979
kız cıkıyo cnm arada dogum kurtaj olmadı dımı
canlar bu takvimlere inanmayın.benim rus takvimi,çin takvimi.kamer çin takvimi,hatta burda iki kişi iyi bilirim dede onlara hesaplattırdım.yok erkek 4 yılda kadın 3 yılda yenilenir hesabı yaptırıdm.bi site var meşhuradını vermeyeyim.oraya arkadaşım üyeydi seninkinede bakayım dedi.bunların heeeepsiiii erkek diyo.hiç kız çıkan olmadı yanı.ama benim kızım olacak.bunlara inanma.ama şu yumurtlamanın oldugu gün yapılan ilişkide erkek olma olasılıgı olur derler bence dene daha mantıklı geldi bana
ALINTIDIR..Buyrun kızlar ya cok kafayı yoruyoz bence rus cın bıo ama bak kadın hepsını yapmıs sonuc kızı olmus veren rabbım ıns nasıp etsın herkese gonlundekını.
yok hayır olmadı...ama benim oğlum var.tutmuyorrrr
hadi gozun aydin cektigin stresle kaldinsonunda kızlarrrrrrrrrrr
reglim geldi şükür
orkiş içine dikkatli bak var bişey
bence sağa biraz daha yatkın yerde,,
bu arada özel pm yolladım aldım mı?
baktınmı bize takvim ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?