Süper Anneler - 2011

canım ben hala olmadım
ama oldum olacam belirtiler var
tamam geliyor diye 2 ped kullandım
ikiside boşa gitti
ama acayip ağrım var kasıklarımda ve sancım var
gelecek ama ne zaman?
gene uzadı ve gine benim hayaller sonraki aylara kaldı

kızlar bu ultrasona göre bir tahminde bulunun bakalım
bebek kesenin neresinde
ve bu bebek kız mı erkek mi?

Eklentiler

• $tara0001.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 65
yap gitsin misafir varken daha iyi oluurrr

inşallah sağlıklı bi oğlun olur cnmmmm
cnım ya demı ama öle koru korune yapsak ıyıde :))))))vajınal duslar felan nasıl olcak zor ısler ya ınan artık bıktım herseyden demekkı olmayacakmı dıyom bu kadar ıstemege engeller cıkıyo hep .Ama nasıp guzelım ya rabbım ıns sana bana ısteyen tum arkadaslarıma nasıp etsın

Son düzenleme:
canlar bu takvimlere inanmayın.benim rus takvimi,çin takvimi.kamer çin takvimi,hatta burda iki kişi iyi bilirim dede onlara hesaplattırdım.yok erkek 4 yılda kadın 3 yılda yenilenir hesabı yaptırıdm.bi site var meşhuradını vermeyeyim.oraya arkadaşım üyeydi seninkinede bakayım dedi.bunların heeeepsiiii erkek diyo.hiç kız çıkan olmadı yanı.ama benim kızım olacak.bunlara inanma.ama şu yumurtlamanın oldugu gün yapılan ilişkide erkek olma olasılıgı olur derler bence dene daha mantıklı geldi bana

ALINTIDIR..Buyrun kızlar ya cok kafayı yoruyoz bence rus cın bıo ama bak kadın hepsını yapmıs sonuc kızı olmus veren rabbım ıns nasıp etsın herkese gonlundekını.

canim cok anlamsiz olacak ama su nickin altinda yazan bocek cicek felan onu nerden ayarliyorsun?

kontrol panelıne gıt cnm profıl duzenle yazıyo oraya tıkla
kısısel ruutbe yazıyo onun yanında kutu var oraya yaz ne yazmak ıstıyosan

yok hayır olmadı...ama benim oğlum var.tutmuyorrrr

guzel haberler benim icin insallah bende tutmayanlardan olurum
tovbeee iyice siyirdim vallahii

orkiş içine dikkatli bak var bişey

bence sağa biraz daha yatkın yerde,,

bu arada özel pm yolladım aldım mı?
baktınmı bize takvim ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…