- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.501
arkadaşlar kız bebiş solda erkek bebeiş sağda olur tezi bende çürüdü çünkü ben 3.kızıma hamileyim ve doktorlara göre kız fakat sağda hissettim ilk hareketlerini hep takip ettim ufak ufak sağdan tekmeliyordu taaa 4-5. aya kadar fakat kızkardeşiminkide sağda hissetti ilk hareketlerini hatta bende yanındaydım ilk hareketlerinde bebişi erkek komşumuzun gelinide benimle beraber hamile oda solda hissetti ben sormuştum çünkü hep sol tarafımda kıpırdamalr var diyodu ve bebişi erkek ben bu sağ sol olayına inanırdım bu hamileliğimde çürüdü rabbim herşeyin hayırlısını versin odaha iyisini bilir herkesinde gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin kucağımıza.
Cinemi baktin bioyami yada rusami
Ogluma hamileyken vala hersey erkek gostermisti...bidaki hamileligimde insallah hepsi Kiz cikar sonucta insallah Kiz olur....
sevgili arkadaşlar,
"dondurulmuşlar ile şansını deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" biz; sudenaz222, blowhe25, nurme, wish_, toobe, lavinialavinia, sevdammmmm, kdr, nilüferbahar, olacakolacak, efeylül, tuha2014, petel_unal, sye olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 ihlas, 4444 salat- tefriciye, 313 ayetel kürsi okuduk.
Amin der misiniz? ;
“rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu sen, duaları işitensin” dedi. (al-i imran suresi, 38)
“rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın.” (enbiya suresi, 89)
biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden sana dua ederiz. Biliriz ki sana açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki rahmetin büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret sendedir ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. Işte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece senden isteriz, yalnız senden umarız. "lailahe illallah muhammeden resullallah" deriz.
"allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
peygamber efendimiz'e (s.a.v.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. Sen kabul eyle rabbim. Onlari vesile ederek senden istiyoruz, mübareklerin hatırı için allahım.
Ya zül celali vel ıkram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et ya rabbim.
Ne olur rabbim, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir allahım. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır allahım.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk sana kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “ol“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz rabbim.
El açtık, kapına geldık yalvarıyoruz.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece senden isteriz.
Sen herşeye kadirsin! Evvel olan ahir olan sensin. Varis olan, kafi olan, safi olan, rahman ve rahim olan, hayyum kayyum olan sensin. Kudret senin elindedir.
“rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu sen, duaları işitensin” dedi. (al-i imran suresi, 38)
“rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın.” (enbiya suresi, 89)
allah, la ilahe illallah, zül celali vel ikram, el-hayyül kayyüm, er-rahmanü’r rahim, allahü’r rahmanü’r rahim, allahu la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm, rabb, el-hannanü’l mennanü bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, allah’u la ilahe illa huvel ahadüs samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven ahad.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
el - fatıha
biz büyük konuşmak niyeti ile konuşmayız ama nedense konuştuğumuz sözlerin büyük olduğunu sonradan anlarız, Allah ahyırlısını versin, ebn de oğlum olsun çok istiyorum ama okuduklarım aklımı iyice karıştırıyor, en yiisi n boşver diyorum, normal olağan bir deneme yapıp ,Rabbim hangisini uygun görürsee diyorum
Valla benimde 3ay boyunca kafam karisti.ovalasyon testi kullandim sadece ama tek iliskiler tutmadi.bende gozumu karartip hergun deneme yaptim.bir tane kizim var...bu tutarsada kiz olur buyuk ihtimalle ama olsun eli ayagi duzgun olsun yavrumunda gerisi sorun degil....
arkadaşlar herkes iyidir umarım..ben eskilerdenim beni tanıyanlar olabilir aranızda ..ilk kızım 3,5 yaşında ikincisi 3,5 aylık oldu..bende ikinciyi erkek istedim ama olmadı..hiç bir şey yapmadım çünkü ikincinin kız olacağını hissediyodum öylede oldu..topiğin sessiz takipcisiyim..sizlerin Allah gönlüne göre versin..ama ben herhangi bir şey yaparak bebeğin cinsiyetinin belirleneceğini düşünmüyorum..kaderimiz yazılmış bence..ama tabi tedbir kuldan takdir Allah tan..
biz büyük konuşmak niyeti ile konuşmayız ama nedense konuştuğumuz sözlerin büyük olduğunu sonradan anlarız, Allah ahyırlısını versin, ebn de oğlum olsun çok istiyorum ama okuduklarım aklımı iyice karıştırıyor, en yiisi n boşver diyorum, normal olağan bir deneme yapıp ,Rabbim hangisini uygun görürsee diyorum
Msjlar karisti neyse
Valla benimde 3ay boyunca kafam karisti.ovalasyon testi kullandim sadece ama tek iliskiler tutmadi.bende gozumu karartip hergun deneme yaptim.bir tane kizim var...bu tutarsada kiz olur buyuk ihtimalle ama olsun eli ayagi duzgun olsun yavrumunda gerisi sorun degil....
bende sendenim cnmmm
bu ikinci bebekler ne zor geliyomuşşşşş
merhaba kızlar evıme geldim oğlumun ult.resmını aradım nereye koyduğumu bulamadım malasef tekrar bakıcam
bu hamileliğimde kesenın solunda yani ult. bakınca sağında görünüyor
bernur o fotonun cinsiyetını söylememişsin neydı acaba ?
arkadaşlar herkes iyidir umarım..ben eskilerdenim beni tanıyanlar olabilir aranızda ..ilk kızım 3,5 yaşında ikincisi 3,5 aylık oldu..bende ikinciyi erkek istedim ama olmadı..hiç bir şey yapmadım çünkü ikincinin kız olacağını hissediyodum öylede oldu..topiğin sessiz takipcisiyim..sizlerin Allah gönlüne göre versin..ama ben herhangi bir şey yaparak bebeğin cinsiyetinin belirleneceğini düşünmüyorum..kaderimiz yazılmış bence..ama tabi tedbir kuldan takdir Allah tan..
kızlar tahminleri alıyorum
birkaç arkadaş daha tahmin yapsın söyleyecem
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
evet kızlar
o ultrasondaki bebek benim yerinde durmayan
yaramaz mı yaramaz ama bir o kadar da şirin kara oğlum
hasta teyzeleri bugün doktora gittik
dua edin nolur ....boğaz enfeksiyonu(((((
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin
HEPİMİZİN CUMA SI MÜBAREK OLSUN
BU MÜBAREK GÜNLER YÜZÜ HÜRMETİNE
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİLERİ
HAYIRLA SAĞLICAKLA YOLLASIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
BEBEĞİ OLMAYIP TA BEBEK İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARIMIZA DA
RABBİM HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLETLAR VERSİN
AMİNNNNNNNNNNNN
cnm bence artık hamileliğin tadını çıkarrrr takılma
nede olsa bikaç ay sonra öğreneceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?