- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.481
kontrol panelıne gıt cnm profıl duzenle yazıyo oraya tıkla
kısısel ruutbe yazıyo onun yanında kutu var oraya yaz ne yazmak ıstıyosan
Eki Görüntüle 303706
kızlar bu ultrasona göre bir tahminde bulunun bakalım
bebek kesenin neresinde
ve bu bebek kız mı erkek mi?
Bernur bence KIZ kesede bebege dikkat etmedim ama kese yuvarlak..Benim oğluşlarda baktığımda kese fasulyeye benziyo ..
8 haftalikken bebegim de kesede ayniii fasulyeydiii
hadi gozun aydin cektigin stresle kaldin
eylül 2001 idi canım ama hangi gün bilmiyorum
inşallah Allah gönlüne göre versin canım, maşallah hemen böbreklerini falan görmüş şaştım kaldım şu ANayyy inş. orkişşş okuyunca bı üzüldüm bıan hay allah dedım nasıl beklıcem 2 ay daha :44:
buarada bebeğim solumda keseyı gördüm dr ada dedımkı sağdamı soldamı dr bey güldü sağda olursa erkek olur demi dedi evet dedim yok öle bişey inanma dedi ben yınede baktım soldaydı keseciğim
dr unda 2 tane oğlu var resımlerını koymuş eşiyle çocuklarının dedım tabıı inanmaz bu dr bılse kendı yapar kız bulurdu
çok şükür bebeğim sağlıklı kalbını gördüm böbreklerı güzel dedi düşük riski yok dedi hayırlısı olsun ne dıyeyım akkımızda
Tam olarak konuşmadık.1düşük 1 de boş gebelik yaşadım dr tekrar hamilelik düşünüp düşünmediğimi sordu kızım olsun diye çok istediğmi söyleyince İKİ ADET ARASI ERKEK OLUR dedi..Buda yumurtlama günü oluyor sanırım..Hamile kalmadan 1 ay önce folik kullan dedi hatta bu iki adet arası olayını söyleyince bende YANİ HAMİLE KALMADAN 2 AY ÖNCE BANA GEL Mİ DİYORSUNUZ dedim oda tekrarladı İKİ ADET ARASI ERKEK OLASILIĞI YÜKSEK diye..Net bi şey konuşmadık yani
ayyy boylee kesin konusan dr lara oyle gicik oluyorumkii eee bunun aksini savunanda dr
buradaki eylule liste verende dr
in genderdeki takviyeleri yazanlarda dr
e heralde hic bisey %100 degill onuda goz onune aliyorz
ayyy sinir oldum yaaaaa
Eki Görüntüle 303706
kızlar bu ultrasona göre bir tahminde bulunun bakalım
bebek kesenin neresinde
ve bu bebek kız mı erkek mi?
kürtaj sonrası kızı olanlar tanıyorum..
bence hiçbişeyin garantisi yokkkk.
yanlisin olmasin kizinda eylul 2001 dogumluu
evet dostlar bazen biseyleri anlamak icin illaki tokat gibi gonderilerle kendimize geliyoruz malesef...bende cok buyuk konustuguma inaniyorum.3,5 yasinda kizim var ve hamileligim cok kotu gectigi icin herkeze aman hic canim istemiyor hamile kalmayi diyordum.taki 3 ay deneyip hamile kalamayinca kendime geldim....ee buyuk konusmamlarim yuzume tokat gibi vurdu...simdi artik hayirlisi diyorum ve merakla bekliyorum....bakalim bu ay hamile kalabilecekmiyim?erkek bebek istegimde pek kalmadi acikcasi hamile kalayim yeter diyorum...fazla kafa yormayalim cinsiyetler icin hayirlisi neyse o olsun dostlarim...
kızlar sabah doktora gittim.kan tahlili istedi.az önce sonucu aldım.değerim 1000 çıkmış 4+3 hafta doktorum gayet iyi dedi..
.şimdi küçük görünmez.haftaya perşembe sabah aç karna gel hem testlerini yapalım.hem keseyi görürüz dedi......
hamileliğim netleşti yani.darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh....
NAZ ogluna oglan diyo bu meret
simdi kalirsan kiz diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?