Süper Anneler - 2011

selam kızlar günler geçtikçe heyecanım kat kat artıyor valla. ocakta hamile kalmayı planlıyorum. geçen ay 8 kasım sabah 7de adet olmuştum. doktor yumurtama bakmıştı 14.gün yani 21 kasımda öğlen 1 gibi 22mmdi. bugün yarın çatlar demişti. ertesi gün sabah 7 ile 8 arası sağ kasımda ara ara vuran bir sancı oldu. sanırım çatladı.
bu ayda 4 aralık akşam 8 gibi kahverengi sıvı geldi. 5 aralık sabahı tam anlamıyla söktü. şimdi ben 4ünde mi yoksa 5indemi adet oldum. bilen var mı?????
bişey daha soracam. yumurta çatladıktan sonramı erkek çocuk için ilişkiye giriliyordu? nolur biri söylesin lütfennnn.

canim anlamadim ki.....

hayırlısı olsun canım, bilemiyorum eli ayağı düzgün olsun sağlıklı sıhhatli olsun, gerisi önemli değil, kız erkek fark etmiyor hiç birimiz için ama insan illa ki kızı ve oğlu olsun istiyor, bir de benim çevrem de erkek takıntısı var, kız doğurduk diye sanki suç işliyoruz, iğrenç bir durum gerçekten,çok saçma ama oğlu olan böbürleniyor, kızı olan ezik ezikkAllah hayırlısını versin inşallah yüce rabbim.

canım bu konuda çok çok araştıran arkadaşlar var ama ben okuduğum kadarıyla söyleyeyim yumurta çatladığında orda taze spermin olması önemli çatladıktan sonraki ilşkilerde sperm yumurtaya yatişemeden yumurta ölebiliyormuş yani yumurtanın çatlama anından 12 saat önce ilşki ile erkek bebekte şans yükselir diye biliyorum..

bu konuda ben de çok acemiyim, daha net bilgileri prof. olmuş arkadaşlar verirler eminim ama suzan sperm yumurtaya ulaşamdan yumurta mı ölüyor sperm mi?? bir de çatlama anından 12 saat öncesini nasıl belilerleyebiliriz acaba:26:

yumurta ölüyor canım ama herzaman değil bazende eskiyor ve seçiciliğini kaybediyor genelde kız isteyenlerin tercihii yöntem bu ..yumurtlamadan 12 saat sonra ilşki oluyor 0+12 diyorlar okumuşsunuzdur burada erkek iistiyorsan bence yumurta çatladığında orda taze sperm olsun biliyorsun erkek spermlerin ömrü az..yumurtanın çatlayacağını sadece doktorlar anlar sen bir kaç ay kendini takip ederek bazı sonuçlara ulaşabilirsin belki.

bu adet başlangıcını ben de çok merak ediyorum lekenin geldiği günmü yoksa kanın geldiği mi bilen varsa bize açıklarsa sevinirim.

gecmis olsun canim...,aminnnnnn

bu adet başlangıcını ben de çok merak ediyorum lekenin geldiği günmü yoksa kanın geldiği mi bilen varsa bize açıklarsa sevinirim.

öncelikle herkese günaydın ve iyi haftasonları diliyorum, bende leke gelmesinin ardından 5 dakika bile sürmeden kan geliyor, o nedenle bu lekelenme durumunu uzun süre yaşamadığımdan ben leke gelir gelmez hemen adet olduğum saati not alıyorum

kızlar bişey soracaktım, ateş ölçme işini yapmak istiyorum bu ay, şimdi ben günün hangi vakti ölçmeliyim ateşimi, bir de kulaktan ateşölçerim var, aynı işi görür mü ??

allah şifa versin bernur benım oğlumda faranjıt oldu 2 gün ateş çekti yavrum çok şükür bıraz iyi şimdi

gecmis olsun canim...,aminnnnnn

çok sağolun canım benim

bugün sabaha kadar kustu kötü kötü öksürdü
dün annemlere gelmiştim evleri sobalı
durmadı yerinde yine bir oraya bir buraya derken daha beter oldu ((
doktor ciğerlerde bişey yok dedi dün annemlere gelmeden gittik sağlıkocağına
ama sanıyorum yine bronşit oldu
dua edin teyzeleri
rabbim şifa versin oğluma

selam guzeller
nasilsiniz benim net kac haftadir bozuk
giremiyorum
sizleri cok ozlerdim
bebisim 2 aylik oldu nerdeyse bu ay sonu ogrebnicem ins cinsiyeti
bakalim karnimdaki nedir
gurbetguzelim nasilsin
esin iyilestimi
gelincik sen nasilsin bebisin sagdami soldami
benimki artik solda
herhalde bu da kiz
ay bakalim hayirlisi diyorum
kalan butun arkadaslar opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…