- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.521
tadını çıkarcak gibi değil uykulu gezıyorum sürekli midem ayakta beklıyom donuyorum bi geçse hayırlısıyla bikaç ay
hayırlı olsun canım benim. inşallah allah bir kız bebek nasip eder sana...
bende sendenim cnmmm
bu ikinci bebekler ne zor geliyomuşşşşş
gelirler insallah canim biraz sabredelim bakalim....
selam kızlar günler geçtikçe heyecanım kat kat artıyor valla. ocakta hamile kalmayı planlıyorum. geçen ay 8 kasım sabah 7de adet olmuştum. doktor yumurtama bakmıştı 14.gün yani 21 kasımda öğlen 1 gibi 22mmdi. bugün yarın çatlar demişti. ertesi gün sabah 7 ile 8 arası sağ kasımda ara ara vuran bir sancı oldu. sanırım çatladı.
bu ayda 4 aralık akşam 8 gibi kahverengi sıvı geldi. 5 aralık sabahı tam anlamıyla söktü. şimdi ben 4ünde mi yoksa 5indemi adet oldum. bilen var mı?????
bişey daha soracam. yumurta çatladıktan sonramı erkek çocuk için ilişkiye giriliyordu? nolur biri söylesin lütfennnn.
bende sendenim cnmmm
bu ikinci bebekler ne zor geliyomuşşşşş
evet bence de , 2. bebekler öyle oluyormuş
Valla benimde 3ay boyunca kafam karisti.ovalasyon testi kullandim sadece ama tek iliskiler tutmadi.bende gozumu karartip hergun deneme yaptim.bir tane kizim var...bu tutarsada kiz olur buyuk ihtimalle ama olsun eli ayagi duzgun olsun yavrumunda gerisi sorun degil....
selam kızlar günler geçtikçe heyecanım kat kat artıyor valla. ocakta hamile kalmayı planlıyorum. geçen ay 8 kasım sabah 7de adet olmuştum. doktor yumurtama bakmıştı 14.gün yani 21 kasımda öğlen 1 gibi 22mmdi. bugün yarın çatlar demişti. ertesi gün sabah 7 ile 8 arası sağ kasımda ara ara vuran bir sancı oldu. sanırım çatladı.
bu ayda 4 aralık akşam 8 gibi kahverengi sıvı geldi. 5 aralık sabahı tam anlamıyla söktü. şimdi ben 4ünde mi yoksa 5indemi adet oldum. bilen var mı?????
bişey daha soracam. yumurta çatladıktan sonramı erkek çocuk için ilişkiye giriliyordu? nolur biri söylesin lütfennnn.
özellikle yabancı sitelerde ilişki pozisyonuna önem veriliyor....
canım bu konuda çok çok araştıran arkadaşlar var ama ben okuduğum kadarıyla söyleyeyim yumurta çatladığında orda taze spermin olması önemli çatladıktan sonraki ilşkilerde sperm yumurtaya yatişemeden yumurta ölebiliyormuş yani yumurtanın çatlama anından 12 saat önce ilşki ile erkek bebekte şans yükselir diye biliyorum..
bu konuda ben de çok acemiyim, daha net bilgileri prof. olmuş arkadaşlar verirler eminimama suzan sperm yumurtaya ulaşamdan yumurta mı ölüyor sperm mi?? bir de çatlama anından 12 saat öncesini nasıl belilerleyebiliriz acaba:26:
evet kızlar
o ultrasondaki bebek benim yerinde durmayan
yaramaz mı yaramaz ama bir o kadar da şirin kara oğlum
hasta teyzeleri bugün doktora gittik
dua edin nolur ....boğaz enfeksiyonu(((((
Rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin
HEPİMİZİN CUMA SI MÜBAREK OLSUN
BU MÜBAREK GÜNLER YÜZÜ HÜRMETİNE
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİLERİ
HAYIRLA SAĞLICAKLA YOLLASIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
BEBEĞİ OLMAYIP TA BEBEK İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARIMIZA DA
RABBİM HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLETLAR VERSİN
AMİNNNNNNNNNNNN
cnm lekenın geldıgı gun adet baslaması olur kesınlıkle bu böledır:)bu adet başlangıcını ben de çok merak ediyorum lekenin geldiği günmü yoksa kanın geldiği mi bilen varsa bize açıklarsa sevinirim.
bu adet başlangıcını ben de çok merak ediyorum lekenin geldiği günmü yoksa kanın geldiği mi bilen varsa bize açıklarsa sevinirim.
allah şifa versin bernur benım oğlumda faranjıt oldu 2 gün ateş çekti yavrum çok şükür bıraz iyi şimdi
gecmis olsun canim...,aminnnnnn
leke gelirnce regl başlıyor zaten
ister kahve ister kırmızı
lekelenmeniz olduğu an regliniz başlamıştır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?