Süper Anneler - 2011

karakediiiii hosgeldin anacim saglik li olsun hayirli olsun guzelim benimmmmm 4. de erkek olsun ins yapacak birsey yok Allahtan gelene razyizzzz

hadiya boşunamı uğraşıyoruz yok yöntem falan diye bizde yoksa. yumurta takibide yaptırmışmıydın

tek oğlu değil beş tane oğlu var.kızıma çok düşkünler o yüzden ama ben kızıma kardeş birde oğlum olsun çok istiyorum

tek oglu var yazdim ama ogullari demek istedim..ne güzel canim..ben istiyorumki benim kiz olsun aileyi neselendirsin, beni kiz olursa kaynanam bana daha vermezkine
tabiki canim benin kizim olsa bide ogul isterdim seni anliyorum..insallah yüce rabbim dualarimizi kabul eder canim..kizinin adi ne??

Son düzenleme:
anlaşıldı kızlar

tek başıma karar verecem artık

kızlar
orkiş nerde yaaaa
misafirlerim var giremiyorum demişti ama
yatılı mı acaba misafirleri?

slm kizlar nurgul ablcm gurbet ablcm kayananagil var giremiyorum mmaalesef
ama aklim hep sizde
bu ayy inanamayacaksiniz ama benim yumurtlamamm 11. gunde oldu veee
DONNATURK
tamamennn dolandirildim bi b...k a yaramiyo ne ot sekli nede bi bisey kesinliklee yalannn
haram olsun paralarim

kizlar benim her ayy sag kasigim agriyoo hicccc sol kasik agrim olmadi
kizimda sagdaydii
karakedimm cay hakkinda ne dusunuyosun cnm yaa gel ne olur fikir ver bize
kizlar son bi sorum havuc kuruu yapayimmi esimee erkek bebek icin uygunnmu

NAZcığım,nötr yani o günde kız da olabilir erkek de demek yani yüzde elli...
inanışımıza göre kadının yatkın olduğu günlerde kocanın biosu ağır basıyor,
yani senin kıza yatkın olduğun o tarihin tümünde mesela 31 aralıktan-5 ocağa kadar
kocanın erkek günü,tehlikeli anlayacağın....

hiiiiiç öyle düşünme canım.ben de ikinci oğlumu doğurmadan bu fikirdeydim
hem çalışıyorum hemde çooook yaramaz bir oğlum olmasına rağmen
bak üçüncü için buradayım.insanın fikirleri zamanla çok değişiyor....
ama inşaalah senin bir prensesin olur da üçüncüyü düşünmene gerek kalmaz

kız yok niye kapatalım suziiiii.mecazi anlamda dedim yani....zaten gelinciğin kızı olacak o başka..
gerçekten benim içinde çok büyük bir umut burası ayrıca
hamile kalan arkadaşlara beraber seviniyoruz,hem cinsiyetini hep birlikte merakla bekliyoruz
kimseye anlatamadıklarımızı buraya yazıp rahatlıyoruz vs........iyi ki varsınız yaaaaaa

hem şu rakı işini gelinciğin dediği gibi birdaha düşün istersen böyle hayırlı bir günde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…