- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.701
gelincik canım eğer seninde oğlun olursa bu topiği kapatıp gidelim yaaaa
kızlar benım bu hamılelıgımde sagda ama dr kız dedıbende cok umutlanmıstım erkendende hıssedınce falan ama nasıp olmadı neyse mevla dorduncuyude nasıp edeceek heralde sag solla ılıskısı yok heralde ılıskıden sonra saga dıolar ya ben uc kızımdada saga dondum demekkı benım soldan erkek olcaktı tuh ya 6 ayla kacırdık hehehenasıp kızlar ya ol deyınce oluo ıste olmasın deyıncede olmuo ne kadar dıet takvıye yumurta takıbı bılmem ne yaparsan yapp olacagı varsa oluo baksana onceden analarımız yumurtlama gununumu takıp edıomusta takır takır erkek doguruyolarmıs adamı bulunca yapıolarmıs bu arada erkegın daha ısteklı olması lazım dedıler ya oda yalan hemde kullıyenn tezlerın hepsı bende curukkk yada ben curugumm
tek oğlu değil beş tane oğlu var.kızıma çok düşkünler o yüzden ama ben kızıma kardeş birde oğlum olsun çok istiyorum
kızlar, bu almanların çin takviminde 31 yaştan sonrası yok mu ?
niye ki
KIZLAR ROWENTA HALI YIKAMA ALICAM
İKİ SEÇENEK VAR KAFAMDA
YARDIMCI OLURMUSUNUZ
SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM?
ROWENTA HALI YIKAMA MAKİNASI RU 555 GittiGidiyor.com'da #48113848
Rowenta RU-505 Aqua Robot 4x4 Halı Yıkama Robotu GittiGidiyor.com'da #49045478
LÜTFEN ACİLEN FİKİR ALAYIMMMMM
canım oranınki neden farklı anlamadım.ama benim kızıma erkek diyo.göbüştekine kız diyo????normal cin takvimi almanalrinkinle türklerinki ayni söylemiyor
chinesischer Empfaengniskalender - Gesundheit und Medizin auf QualiMedic
canım oranınki neden farklı anlamadım.ama benim kızıma erkek diyo.göbüştekine kız diyo????
canım son sat ta yumurtlamada aynı ay bende.8 kasım sat 21 kasım yumurtlama ama karnımdakine kız diyo..kızmdada erkek diyooo....vala nebilim yumurtlama gününe bakicaksin sat dine degil, bende ve cevremde herkesde dogru cikti bu takvim....
cok sagol canim....
rus kiz diyor seneyede baktim gene kiz..cin takvimi türkcesi erkek diyor ama almanyaninki subattan itibaren hep kiz ve ingilisz cin takvimide kiz diyor
ya ben sunu anlamadim nötr nedemek? ve esimin erkek günü nedemek mesela 3 ocakmi erkek günü esimin....
nebileyım emremirim hala içimden ümitsizlenme geliyor yaaçok çocuk istemıyorum toputopu 2cik istiyorum ama buda erkek olursa zaten ümitler biterrr yınede hayırlısı derım napalım rabbım büyük
buarada bu smıleyı merak ettim bakayım ne çıkacak
canım yaa içim bi hoş oldu.. bir umuttu burası kapatmayalım ..oğlu olursa böylesi daha hayırlıymış deriz kaderinde 3 çocuk anası olmak varmış sonuncu kız olur deriz ben evlenmeden önce 2 yeter 3. yü yapanın aklı yok derdim bak bana 3. deyip duruyorum...gelincik işallah gönlündeki olurda bizde moral bulup yaparız ben her yöntemi bıraktım diyet miyet hak getire özlemişim peyniri valla ...adet 35 gün yarısı 17. gün yapacam ..yumurtlamamı takip edemiyorum çok kuruyum akıntıda çok az oluyor zaten Allah ne verirse bu ayın 16 sından 21 ine kadar elverişli dönemim 18 inde eşime rakı balık sofrası hazırlayayım diyorum beni hatırlayan bilir benimki ayık kafayla bebek yapamayanlardan....
iki kız annesi olmak kadar güzel ve kolay bir annelik yok canım işallah gönlündeki olur sen de tadarsın bu duyguyu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?