Süper Anneler - 2011

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için, sana ve diğer arkadaşlara da tabi,

ben bu ateş ölçmeyi belli bir saatte mi yapmalıyım, yani her gün aynı saaattem mi? bir de sen demişsin ki, ben 36.3 olduğum gün yumurtladım demişsin, ama daha sonra da 36,5 olaarak ertesi gün daha da yükselmiş ateşin, şimdi ben yanlış mı anlamışım, ben ateşin en yüksek olduğu gün yumurtladığımızı düşünüyordum:26::26: ben şimdi yumurtladığımı ateş ölçme yöntemi ile nasıl anlayabileceğimm:26:

benim en büyük sorunum kocişim 2. bebişi istemiyoooooooorrrrrve ikna olmak bilmiyor ben kızımı kardeşsiz büyütmek istemiyorumm, acıyorum kızıma, henüz gençken ve enerjimiz varken yapalım diyorum amaaaaaaaa nafileeeeee!!!! ben de inatlaştım sen yalvara kadar bir daha bu konuyu açmayacağım dedim, ve bu hafta hiç bebek adını ağzıma almadım, ne olacak halim bilmiyorummmmm

canım her sabah aynı saatte.özellikle 6-8 arası,enaz 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksin ateşini.....
canım bu olay herkeste farklı ...
bazısında düşüşten sonra birden yükseliyor ateş meselaönce 36.2 iken 36.0 a düşüyor ve 36.6 ya birden yüksele biliyo ozaman tabi yükseldiği gün oluyo..
ama mantık şu düşüşle yükseliş arasında 0.3 yada 0.4 derece farkı yumurtlama demek.36.0 dan 36.3 mesela...
yumurta çatlafıktan sonra ateş artmaya devam ediyor canım...ben sana bi tablomu ekliyim istersen
ama bunu ilk ay anlamak zor.ben 2. ay anladım olayı.kişiye göre değiştiği için yani

388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızımın adı elif.bitanem o benim,hayatımın anlamı.iyiki var.oda kardeşi olsuN çok istiyo ama kızkardeş istiyo.

arkadaşlar ben 6 aydır diyet yapan,yumurta takibi yaptıran ,ateş ölçen biri olarak bu ay bütün uygulamalrı bırakmış durumdayım.bütün tabuları yıktım.oh be dünya varmış.attım kafamdan hepsini.bakalım ne olacak?

Allahım hakkında hayırlı olanı versin canım...bakalım ne olacakk

amin. Rabbim gönlümüzdekileri verir inşallah.yapacak birşey yok erkek çocuk için uğraşırken bu yöntemlerle ben hamile kalamıyorum.yaş oldu 33. zaman kaybediyorum.artık ne olursa ama inşallah erkek olur.tefriciyelerimi tek başıma okudum.hacca giden teyzem ilk benim içi dua etmiş oğlu olsun diye .namazlarımda da sürekli dua ediyorum. artık rabbime bıraktım.tam tevekkül yani.

inşallah canım inş. eşimde zaten bıdaha düşünmüyor bunu zor ıkna ettim
kızlar yaa geçmişte kırmızı lahanann suyuyla cinsiyet belirlemeyı gördüm yaptım anam ne renk çıkaramadım off bizim temmuz annelerinin cinsiyetlerınden belli olanlar var çok erken öğrendi maş. resmen gördüm pipisini dıyor bakalım ben nezaman öğrencm.
aslında sevilin belli olur bile ama dr günü değil demekki

lahana suyuyla cinsiyet miii?o nasıl oluyo gelincik bende bi yapim???
yaa ayrıca cinsiyet için çok erken değilmi???

lahana suyuyla cinsiyet miii?o nasıl oluyo gelincik bende bi yapim???
yaa ayrıca cinsiyet için çok erken değilmi???

erken mi yok canım artık öğrenıyolar gerçi ilk defa 1 kişi öğrendi henüz
buarada elara arkadasın açtığı bi topık eskılerden konu kapatılmış gurbet ablada bılıyor arat bak görürsün canım

çok benzıyorlar gercektende galiba erken henüz türkıyemde gelmedi onunkı belli olacaktı bugün
valla çok benziyolar çok uzman deneyimli bi doktor gözü ayırır belkide ama ben ayırt edemem yani...
belli olan kaç haftalık.kızmıymış erekmi..* bendekide ne merak.bugün doktorun kapısındaki bütün hamilelere cinsiyet sordum vallaa

türkiyem gelsede öğrensek yaniii

benim siklusum bu ay oynadi, bioyla hic tutmucak galiba....esimin kiz günü yokmu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…