- 15 Temmuz 2010
- 331
- 1
- 116
- 45
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.721
normal cin takvimi almanalrinkinle türklerinki ayni söylemiyor
chinesischer Empfaengniskalender - Gesundheit und Medizin auf QualiMedic
var kiz 18_31 varya üstünde yanindada 32-45 yaziyor ona bas
ne safım ben yaa
bu çin takviminin türkü de almanı da oğullarıma kız diyor o yüzden inanasım gelmiyooooor
canım 37 üstüne çıkacak diye bekleme herkesin vücud ısısı farklı,yanılırsın yoksa.
benim ateşim hiç 37 olmadı hamile olmam rahmen 36.7 yada 36.8 en fazla.
mesela
--36.1
--35.9
--36.2
--36.3
--36.5
bak benim ateşim böyle gitti ve 36.3 olduğu gün yumurtam çatlamış oldu.
herkeste farklı yani...
ben ilk ay bişi anlamadım ve kaçırdım yumurtlama günümü.hep 37 ye yükselcek diye bekledim.ama bende öyle olmadı malesef.2. ay ancak yakaladım...
canım her sabah aynı saatte.özellikle 6-8 arası,enaz 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksin ateşini.....canım çok teşekkür ederim cevapladığın için, sana ve diğer arkadaşlara da tabi,
ben bu ateş ölçmeyi belli bir saatte mi yapmalıyım, yani her gün aynı saaattem mi? bir de sen demişsin ki, ben 36.3 olduğum gün yumurtladım demişsin, ama daha sonra da 36,5 olaarak ertesi gün daha da yükselmiş ateşin, şimdi ben yanlış mı anlamışım, ben ateşin en yüksek olduğu gün yumurtladığımızı düşünüyordum:26::26: ben şimdi yumurtladığımı ateş ölçme yöntemi ile nasıl anlayabileceğimm:26:
tek oglu var yazdim ama ogullari demek istedim..ne güzel canim..ben istiyorumki benim kiz olsun aileyi neselendirsin, beni kiz olursa kaynanam bana daha vermezkine
tabiki canim benin kizim olsa bide ogul isterdim seni anliyorum..insallah yüce rabbim dualarimizi kabul eder canim..kizinin adi ne??
Allahım hakkında hayırlı olanı versin canım...bakalım ne olacakkarkadaşlar ben 6 aydır diyet yapan,yumurta takibi yaptıran ,ateş ölçen biri olarak bu ay bütün uygulamalrı bırakmış durumdayım.bütün tabuları yıktım.oh be dünya varmış.attım kafamdan hepsini.bakalım ne olacak?
Allahım hakkında hayırlı olanı versin canım...bakalım ne olacakk
hiiiiiç öyle düşünme canım.ben de ikinci oğlumu doğurmadan bu fikirdeydim
hem çalışıyorum hemde çooook yaramaz bir oğlum olmasına rağmen
bak üçüncü için buradayım.insanın fikirleri zamanla çok değişiyor....
ama inşaalah senin bir prensesin olur da üçüncüyü düşünmene gerek kalmaz
lahana suyuyla cinsiyet miii?o nasıl oluyo gelincik bende bi yapim???inşallah canım inş. eşimde zaten bıdaha düşünmüyor bunu zor ıkna ettim
kızlar yaa geçmişte kırmızı lahanann suyuyla cinsiyet belirlemeyı gördüm yaptım anam ne renk çıkaramadım off bizim temmuz annelerinin cinsiyetlerınden belli olanlar var çok erken öğrendi maş. resmen gördüm pipisini dıyor bakalım ben nezaman öğrencm.
aslında sevilin belli olur bile ama dr günü değil demekki
lahana suyuyla cinsiyet miii?o nasıl oluyo gelincik bende bi yapim???
yaa ayrıca cinsiyet için çok erken değilmi???
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
bu sitede çok güzel anlatmış cinsiyet sürecini.9-11 hafta arası kız erkek nasıl benziyor birbirine..
erken mi yok canım artık öğrenıyolar gerçi ilk defa 1 kişi öğrendi henüz
buarada elara arkadasın açtığı bi topık eskılerden konu kapatılmış gurbet ablada bılıyor arat bak görürsün canım
valla çok benziyolar çok uzman deneyimli bi doktor gözü ayırır belkide ama ben ayırt edemem yani...çok benzıyorlar gercektende galiba erken henüz türkıyemde gelmedi onunkı belli olacaktı bugün
NAZcığım,nötr yani o günde kız da olabilir erkek de demek yani yüzde elli...
inanışımıza göre kadının yatkın olduğu günlerde kocanın biosu ağır basıyor,
yani senin kıza yatkın olduğun o tarihin tümünde mesela 31 aralıktan-5 ocağa kadar
kocanın erkek günü,tehlikeli anlayacağın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?