Süper Anneler - 2011

merhaba arkadaşlar.benimde bugün reglim bitti.ne yapsam bilemiyorum 6 aydır yumurta taibiyle tutturamadım.eniyisi salim gitsin ne olursa diyorum ama nebilim bilmiyorum ya bu ayda mı denesem yumurta takibini

merhaba arkadaşlar.benimde bugün reglim bitti.ne yapsam bilemiyorum 6 aydır yumurta taibiyle tutturamadım.eniyisi salim gitsin ne olursa diyorum ama nebilim bilmiyorum ya bu ayda mı denesem yumurta takibini

6 ay mi?valla iyi dayanmissin masallah....ben 3 ayda pes ettim bu ay normal denedim...gun asiri yani....

kızlar bende ocak ayında yumurta takıbıne baslayacagım ama sagdan soldan yum olayına ne dıyosunuz ben sımdı onu arastırıyorum mımoza sen hatta onla ılgılı bı topık acmıssın yorumlarını beklıyom cnm

valla iyi dayandım ama çok istiyorum birde oğlum olsun.ama artık kıldım bu yumurta takibi olayından yok çatladı yok çatlamadı.yumurtanın sağdan yada soldan çatlama olayına gelince eltimin sağ yumurtalıkları evlenmeden önce apandis ameliyaı sırasında alınmış. şimdi 2 tane oğlu var.yani o tez çürümüş oluyo

gelincik canım eğer seninde oğlun olursa bu topiği kapatıp gidelim yaaaa

canım yaa içim bi hoş oldu.. bir umuttu burası kapatmayalım ..oğlu olursa böylesi daha hayırlıymış deriz kaderinde 3 çocuk anası olmak varmış sonuncu kız olur deriz ben evlenmeden önce 2 yeter 3. yü yapanın aklı yok derdim bak bana 3. deyip duruyorum...gelincik işallah gönlündeki olurda bizde moral bulup yaparız ben her yöntemi bıraktım diyet miyet hak getire özlemişim peyniri valla ...adet 35 gün yarısı 17. gün yapacam ..yumurtlamamı takip edemiyorum çok kuruyum akıntıda çok az oluyor zaten Allah ne verirse bu ayın 16 sından 21 ine kadar elverişli dönemim 18 inde eşime rakı balık sofrası hazırlayayım diyorum beni hatırlayan bilir benimki ayık kafayla bebek yapamayanlardan....

slm kizlar nasilsiniz? yarin doktorda randevum var kizlar insallah ikinci kizim yoldadir yaa cok istiyorm,kendimi kiza programladim ben hiç erkek olabilecigi ihtimalini dusunemiyorm. iyice stres oldm ya artik meraktan olucem,Allahm hayirlisini versin insallh kizlar dua edin bana :))

iki kız annesi olmak kadar güzel ve kolay bir annelik yok canım işallah gönlündeki olur sen de tadarsın bu duyguyu ....​

Allah ne dilerse o oluyor ama hani çevremizdeki insanlara bakınca hep sağda bebeğim sağdan yumurtladım erkek diyenler yüzünden şartlanmışız sağa benim ikinci kızımda çift yumurta ikiziydi 8 haftalıkken sağdakinin kalbi durdu soldaki yaşıyor dedi doktorum ..o zamanlar bu kadar ilgilenmiyordum bu işlerle solda yaşayan kızımı doğurdum doktor soldaki yaşıyor demese onu bile bilmeyecektim yani..​

hadıya bu tezdemı gıttı ya cogunluk sag dıyo ama neyse onu dusun bunu dusun sonunda doguramıyacaz bu veledlerı:)))

mımoza bıde sen acıkla cnm sen ne dusunuyon ?

valla doktor takibinde olmadan ben sağdan yada soldan yumurtladım demek çok doğru değil.çünki bazen yanılltıcı olabiliyo ağrılar. ben bu ay sol kasığım ağrımıştı ama sağdan yumurtladığımı söyledi doktor.

6 aydan berı takıp yaptırıyomussun bılıyosundur cnm bırde aylık olarak degısıyomu bu ymurtanın yerlerı benımde bazı ay sag kasıgım bazı ay sol kasıgım agrıyo o geldı aklıma her ay degısıyomu acaba yerlerı?

Son düzenleme:
evet değişiyor. ama düzenli değil yani bir ay sağdan bir ay soldan değil.ben bu aydan önce 3 defa üstüste soldan yumurtladım.doktor cinsiyetle bir ilgisi olmadığınıda söyledi

evet değişiyor. ama düzenli değil yani bir ay sağdan bir ay soldan değil.ben bu aydan önce 3 defa üstüste soldan yumurtladım.doktor cinsiyetle bir ilgisi olmadığınıda söyledi

canım ya doktorlar hep öyle söylüyor ama bir anket yapılsa sağdan yumurtlayanların çogunluğu erkek olmuş buna niye açıklama getiremiyorlar..çevremdeki hamile arkadaşlara da soruyorum bebek ne tarafta diye diye sağda diyenler erkek solumda diyanlerin kızı olacak hatta bir tanesi geçen hafta doğurdu...

Son düzenleme:
ama çoğunluğu işte.yani sağdan yumurtlayınca kız olma ihtimalide var.garanti bir yöntem değil.gerçi hiçbiri değil .yumurta çalayınca da garanti değil.sadece ihtimali arttırıyoruz

ama çoğunluğu işte.yani sağdan yumurtlayınca kız olma ihtimalide var.garanti bir yöntem değil.gerçi hiçbiri değil .yumurta çalayınca da garanti değil.sadece ihtimali arttırıyoruz

sagdan bıraz daha ıhtımalı yuksek o zaman ya ofsssssher seyı tak kafaya cok sey bılmekde ıyı degıl kızlar:)

ben kızıma ne taraftan yumurtladığımı bilmiyorum ama hep sağımda hissetmiştim.hatta doğumu kadar bu böyleydi. bu yüzden sağ ayağım soluma göre çok şişmişti son ayımda,doktor çocuk sağda olduğu için otarafna daha fazla ağırlık yapmış o yüzden demişti.artık ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…