- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.661
merhaba arkadaşlar.benimde bugün reglim bitti.ne yapsam bilemiyorum 6 aydır yumurta taibiyle tutturamadım.eniyisi salim gitsin ne olursa diyorum ama nebilim bilmiyorum ya bu ayda mı denesem yumurta takibini
merhaba arkadaşlar.benimde bugün reglim bitti.ne yapsam bilemiyorum 6 aydır yumurta taibiyle tutturamadım.eniyisi salim gitsin ne olursa diyorum ama nebilim bilmiyorum ya bu ayda mı denesem yumurta takibini
gelincik canım eğer seninde oğlun olursa bu topiği kapatıp gidelim yaaaa
slm kizlar nasilsiniz? yarin doktorda randevum var kizlar insallah ikinci kizim yoldadir yaa cok istiyorm,kendimi kiza programladim ben hiç erkek olabilecigi ihtimalini dusunemiyorm. iyice stres oldm ya artik meraktan olucem,Allahm hayirlisini versin insallhkizlar dua edin bana :))
valla iyi dayandım ama çok istiyorum birde oğlum olsun.ama artık kıldım bu yumurta takibi olayından yok çatladı yok çatlamadı.yumurtanın sağdan yada soldan çatlama olayına gelince eltimin sağ yumurtalıkları evlenmeden önce apandis ameliyaı sırasında alınmış. şimdi 2 tane oğlu var.yani o tez çürümüş oluyo
valla iyi dayandım ama çok istiyorum birde oğlum olsun.ama artık kıldım bu yumurta takibi olayından yok çatladı yok çatlamadı.yumurtanın sağdan yada soldan çatlama olayına gelince eltimin sağ yumurtalıkları evlenmeden önce apandis ameliyaı sırasında alınmış. şimdi 2 tane oğlu var.yani o tez çürümüş oluyo
valla doktor takibinde olmadan ben sağdan yada soldan yumurtladım demek çok doğru değil.çünki bazen yanılltıcı olabiliyo ağrılar. ben bu ay sol kasığım ağrımıştı ama sağdan yumurtladığımı söyledi doktor.
valla doktor takibinde olmadan ben sağdan yada soldan yumurtladım demek çok doğru değil.çünki bazen yanılltıcı olabiliyo ağrılar. ben bu ay sol kasığım ağrımıştı ama sağdan yumurtladığımı söyledi doktor.
evet değişiyor. ama düzenli değil yani bir ay sağdan bir ay soldan değil.ben bu aydan önce 3 defa üstüste soldan yumurtladım.doktor cinsiyetle bir ilgisi olmadığınıda söyledi
ama çoğunluğu işte.yani sağdan yumurtlayınca kız olma ihtimalide var.garanti bir yöntem değil.gerçi hiçbiri değil .yumurta çalayınca da garanti değil.sadece ihtimali arttırıyoruz
sagdan bıraz daha ıhtımalı yuksek o zaman ya ofsssssher seyı tak kafaya cok sey bılmekde ıyı degıl kızlar:)
valla kafayı yicez bu gidişle .bu kadar taktığm içinde bırak erkek çocuğu hamile bile kalamıyorum.boşvereceksin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?