- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.681
valla iyi dayandım ama çok istiyorum birde oğlum olsun.ama artık kıldım bu yumurta takibi olayından yok çatladı yok çatlamadı.yumurtanın sağdan yada soldan çatlama olayına gelince eltimin sağ yumurtalıkları evlenmeden önce apandis ameliyaı sırasında alınmış. şimdi 2 tane oğlu var.yani o tez çürümüş oluyo
ben boş verdim bile saldım çayıra mevlam kayıra...
canım bion şöyle;
10-14 aralık kıza yatkın,eşinin erkek günü
26-30 aralık kız
31 aralık-5 ocak kıza yatkın(3ocak nötr),eşinin erkek günü !
17-26 ocak kız
10-20 şubat kız
9-14 mart kız
26 mart-5 nisan kıza yatkın(31 mart nötr)eşinin erkek günü!..
peki rus cinsiyet takvimi sana bu yıl ve gelecek seneye ne diyor canım?bakmışmıydın,merak ettim de
valla doktor takibinde olmadan ben sağdan yada soldan yumurtladım demek çok doğru değil.çünki bazen yanılltıcı olabiliyo ağrılar. ben bu ay sol kasığım ağrımıştı ama sağdan yumurtladığımı söyledi doktor.
nazcim insallah isteyen hrkezin cifter cifter cocugu olur....Allah hic kimseye aratmasin....olsun senin oglunda olsa ondada var bir hayir...ileride belki torunlarin kiz olur Ha ne dersin
cok sagol canim....
rus kiz diyor seneyede baktim gene kiz..cin takvimi türkcesi erkek diyor ama almanyaninki subattan itibaren hep kiz ve ingilisz cin takvimide kiz diyor
ya ben sunu anlamadim nötr nedemek? ve esimin erkek günü nedemek mesela 3 ocakmi erkek günü esimin....
Alman takvimine nasıl bakıyorsu canım ya söyler misin.
gerçektende kızımda ben çok istiyodum doğruluk payı var mı acaba diye düşünmüyo değilim
normal cin takvimi almanalrinkinle türklerinki ayni söylemiyor
chinesischer Empfaengniskalender - Gesundheit und Medizin auf QualiMedic
gelincik canım eğer seninde oğlun olursa bu topiği kapatıp gidelim yaaaa
senin kizinmi var canim??
canım yaa içim bi hoş oldu.. bir umuttu burası kapatmayalım ..oğlu olursa böylesi daha hayırlıymış deriz kaderinde 3 çocuk anası olmak varmış sonuncu kız olur deriz ben evlenmeden önce 2 yeter 3. yü yapanın aklı yok derdim bak bana 3. deyip duruyorum...gelincik işallah gönlündeki olurda bizde moral bulup yaparız ben her yöntemi bıraktım diyet miyet hak getire özlemişim peyniri valla ...adet 35 gün yarısı 17. gün yapacam ..yumurtlamamı takip edemiyorum çok kuruyum akıntıda çok az oluyor zaten Allah ne verirse bu ayın 16 sından 21 ine kadar elverişli dönemim 18 inde eşime rakı balık sofrası hazırlayayım diyorum beni hatırlayan bilir benimki ayık kafayla bebek yapamayanlardan....
slm kizlar nasilsiniz? yarin doktorda randevum var kizlar insallah ikinci kizim yoldadir yaa cok istiyorm,kendimi kiza programladim ben hiç erkek olabilecigi ihtimalini dusunemiyorm. iyice stres oldm ya artik meraktan olucem,Allahm hayirlisini versin insallhkizlar dua edin bana :))
evet hayatım 5 yaşında bir kızım var
kaynananin tek oglu var yazmisin? benimde kaynanamin 4 tane oglu var 4 .bi kiza hamile kalmis ama kaynim kücükken tekme atmis bebek ölmüs....arkasindan 4.erkek olmus gene....eltiminde simdi ikinci oglan yolda....ailede okadar oglan varki artik ümidim bile kalmadi sanki....3kisinin gene oglu olcak onlarda aileden...düsündükce kafayi yiyorum...yüce rabbim bana insallah bi kiz bebis nasip ederde kaynatamlari sevindiririm.kayinbababam okadar iyi biri kine, arkadas gibiyiz vala.....onlar icinde cok istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?