Süper Anneler - 2011

arkadaşlar aynı şekilde ablamında sağ yumurtalıkları apanis ameliyatında alındı.onunda 2 oğlu var tesadüfmü bilmiyorum ama bir kişiye daha rastlamıştım bu durumda olan.

bu seferde kaynanamın metodunu denim.onun 5 tane oğlu var hiç kızı yok.yöntemini sordu bikeresinde şakayla karışık bana dediki koclarınızın üstüne atlıyosunuz kızınız oluyo dedi .çok sevmeyin dedi okadar.ben şunu anladımbu söylediğinden yani ilişki esnasında kocalarımız istekli olacak biz değil

cok sagol canim....

rus kiz diyor seneyede baktim gene kiz..cin takvimi türkcesi erkek diyor ama almanyaninki subattan itibaren hep kiz ve ingilisz cin takvimide kiz diyor

ya ben sunu anlamadim nötr nedemek? ve esimin erkek günü nedemek mesela 3 ocakmi erkek günü esimin....

cnm ya o tez coktan curudu benim komsumun sag yumurtaligi yok alinmis kizken
ve simdi 3 cocugu var 2 si kiz 1 i erkek ve kadin a ceket atilsa hamis kaliyor tep yumurtaliklaaaa

Son düzenleme:
nazcim insallah isteyen hrkezin cifter cifter cocugu olur....Allah hic kimseye aratmasin....olsun senin oglunda olsa ondada var bir hayir...ileride belki torunlarin kiz olur Ha ne dersin

kiz eger benimde tek oglum olursa , ozaman bu ailede hic kiz olmaz ileride, oglan kayniyor bu ailede dün dogum günündeydik okadar erkek cocuk icinde tek bi kiz var

Alman takvimine nasıl bakıyorsu canım ya söyler misin.

gelincik canım eğer seninde oğlun olursa bu topiği kapatıp gidelim yaaaa

nebileyım emremirim hala içimden ümitsizlenme geliyor yaa çok çocuk istemıyorum toputopu 2cik istiyorum ama buda erkek olursa zaten ümitler biterrr yınede hayırlısı derım napalım rabbım büyük
buarada bu smıleyı merak ettim bakayım ne çıkacak

rakı makı yapma be canoo bebeğinde tohum atımı hayırlıcakla gelsin bence.
kıyamam kızz kapatmayalım dur sankı oğlum olursa buraya kilitmi vurulcak alemsin sizin ümitler hep yesil kalsın yesersın inş.

ayyyy ben bıle heyecan yaptım ne olur habersız bırakma türkiyemm valla bayılılırım ben kendımınkınde galıba bu ne kalp hızı

aaaaa karakedı gelmişş hoşgeldın karakedıı cinsiyetın kesınleştimi canım nerelerdesınnn özlettin amaa

evet hayatım 5 yaşında bir kızım var

kaynananin tek oglu var yazmisin? benimde kaynanamin 4 tane oglu var 4 .bi kiza hamile kalmis ama kaynim kücükken tekme atmis bebek ölmüs....arkasindan 4.erkek olmus gene....eltiminde simdi ikinci oglan yolda....ailede okadar oglan varki artik ümidim bile kalmadi sanki....3kisinin gene oglu olcak onlarda aileden...düsündükce kafayi yiyorum...yüce rabbim bana insallah bi kiz bebis nasip ederde kaynatamlari sevindiririm.kayinbababam okadar iyi biri kine, arkadas gibiyiz vala.....onlar icinde cok istiyorum...

kızlar benım bu hamılelıgımde sagda ama dr kız dedıbende cok umutlanmıstım erkendende hıssedınce falan ama nasıp olmadı neyse mevla dorduncuyude nasıp edeceek heralde sag solla ılıskısı yok heralde ılıskıden sonra saga dıolar ya ben uc kızımdada saga dondum demekkı benım soldan erkek olcaktı tuh ya 6 ayla kacırdık hehehenasıp kızlar ya ol deyınce oluo ıste olmasın deyıncede olmuo ne kadar dıet takvıye yumurta takıbı bılmem ne yaparsan yapp olacagı varsa oluo baksana onceden analarımız yumurtlama gununumu takıp edıomusta takır takır erkek doguruyolarmıs adamı bulunca yapıolarmıs bu arada erkegın daha ısteklı olması lazım dedıler ya oda yalan hemde kullıyenn tezlerın hepsı bende curukkk yada ben curugumm

tek oğlu değil beş tane oğlu var.kızıma çok düşkünler o yüzden ama ben kızıma kardeş birde oğlum olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…