- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.761
naz 81 naber canımm
kismeler yok tadı tuzu yok bu ara topikinnn
ah neolsun canim, moralim sifir ..evet kimseler yok ya....senden ne haber??
cnm sen hamilemisin ben sormadim hic
bir de bu hesaplayicilar hep erkek diyor bana
bakalim hayirlisi
cnm sana bir sey daha diycem bak benim erkek kardesimin esi hamile bi oglu vardi hic bisey uyqulamadi ama kizi olucak
bak kismet boyle seyler diyorum ben
uzulme
kiz eger benimde tek oglum olursa , ozaman bu ailede hic kiz olmaz ileride, oglan kayniyor bu ailede dün dogum günündeydik okadar erkek cocuk icinde tek bi kiz var
canım her sabah aynı saatte.özellikle 6-8 arası,enaz 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksin ateşini.....
canım bu olay herkeste farklı ...
bazısında düşüşten sonra birden yükseliyor ateş meselaönce 36.2 iken 36.0 a düşüyor ve 36.6 ya birden yüksele biliyo ozaman tabi yükseldiği gün oluyo..
ama mantık şu düşüşle yükseliş arasında 0.3 yada 0.4 derece farkı yumurtlama demek.36.0 dan 36.3 mesela...
yumurta çatlafıktan sonra ateş artmaya devam ediyor canım...ben sana bi tablomu ekliyim istersen
ama bunu ilk ay anlamak zor.ben 2. ay anladım olayı.kişiye göre değiştiği için yani
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kizlar iyisinizdir insallh:)ultrasona girdim kizlar ama goremedik cinsiyetini gostermedi bebek dizlerini kafasina kadar cekmis bekledik pozisyonunu degistirsin diye ama yok ozellikle yapmis gibi hiç hareketetmedi:) sagligi iyi cok sukur bir dahaki aya kaldi :)
valla çok benziyolar çok uzman deneyimli bi doktor gözü ayırır belkide ama ben ayırt edemem yani...
belli olan kaç haftalık.kızmıymış erekmi..* bendekide ne merak.bugün doktorun kapısındaki bütün hamilelere cinsiyet sordum vallaa
türkiyem gelsede öğrensek yaniii
cnm 10 gun varsa adete silikte olsa hamile olabulun bnm bacimin 10 gun kala cikti haberin olsun bir kizi var su ankızlar size bişi diyicem çok hafif bir çizgi var ama bu 10 gün nedersiniz???
cbn askinda sa^nirim hic gitmdin sen dr bir giseydin kese alan varmi bebek vrmi en azindan oldugunu ogrenir onagore hareket ederdinarkadaslar ben cok dusunceliyim benim bebis hic kendini belli etmiyor
ne bulanti
ne bel agrisi
ne mide yanmasi
ne bir hareket
boyle hamilelikmi olur
sanki hamile degilim vallah
[ B]bizim de tam tersi, eşimin ailesinde kız kaynıyor, 5 kardeşler, 5 inin de 2 şer 3 er kızları var, hiç kimsenin oğlu yok, bizim dee te( sizin tam tersiniz yani Allah hayırlısını versin hepimize.[/B]
3 saatlik uykuyla mıben unuturum ayol, saati bile kursam uyanamam ben en iyisi bu ateş ölçme işinden de vazgeçiimmm:26: beceremiyorum hiç bişiiiiiii
Kız mı istiyorsun erkek mi bilmem ama, benim kızıma hamileyken ben tam 24. haftada gösterdi kendini, hep dediğin pozisyonda saklıyordu kendinicinsiyetini merak eden bir anne için 24 hafta beklemek nasıl bir işkence tahmin edersin değil mi? her doktor kontrolüne heycanla giderdim, ama sonuç hep hüsran olurdu, 24. haftada doktor kız dediğinde, eve gelene kadar herkese gülücükler attığımı farkettim, herkes bana deli misin der gibi bakıyordu, çok mutlu olmuştum
12.haftasında öğrendi o arkadas erkekmiş ilk bebeği
naz81
gelincik
canobebek
emremeririm
ve tüm isteyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim size önce sağlıklı, hayırlı
sonra da böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 309063
bir kız evlat nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4.de bana da :)))))))))))))))))
bnm oglanlarda 8.haftada bildi deli dr ikisinide
ama çokçok erken abla kızıkıde benzıyor nasıl ayırt ettıyse bravoo ozamn ben 9 haftalığım bellidir
bende kızımın cinsiyetini 9. haftada öğrenmiştim
günaydın arkadaşlar bu sabah eşim işe gittikten sonra yatamadım uykum kçtıı .güya bu ay koruncaktık o kadar arastırma okadar çatlama sonrası derkennn kocacım adetimin 9 günü bana golü attı ..kasıklarımda sancım var dedim akıntım gelmişti (uzayan)oda zaten 2 aydır kalamadın bişey olmaz dedi yok dedimsede olan olduu bir anlık ....gerçi hemen kalktım ama nolcak şimdiii ...yaaa banyodan sonra dua ettim .ya ben ocakta deneyecektimm yumurtlam takibi yapacaktk dr emeklerimi boşamı gitcekkk bu spermler 3 günmü yaşıyor tammm suzan 365 vardıı oda böle bi kaza yaşamıştıı acaba durumu ne olduuuu bilen varmıı ..orkiş falan nerdesinizz kızlarrrrr gelincikkkkk....
9 haftada nasl olabilir ya? benim doktor 11 haftalikken diyor ama 9 haftaliki ilk kez duydum...
kesin demesede %80-90 gibi bir ihtimal veriyor 4 boyutlu ultrason ile baktırmıştım birde dr da önemli sanırım
Bennnuuuurrrrr +++++++ Terroooossss
bennur daha yeni gülen yüz cikti , karnimda biraz tuaf agri vardi bende yapiyim bi dedim atesimde düsmüstü...ama monitor halen 2 cizgida.....sabah 5 test monitoru actim uyandim acil tuvalete gitmeliydim acaba o sira daha LH yükselmemismiydi....bakalim cok agrim nezaman baslicak..agrim basladigi an catlamam olur bence ve kesin monitorda yarin yumurta gösterir...bu ay tek 5.gün denedik, kesin tutmaz zaten ......
yorumcuya kayit olan varmi??
gelincik, yorumcuda sana bakmislardi, iliski günümü önemli yumurtlama günümü o verdigi tarihler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?