Süper Anneler - 2011

ah neolsun canim, moralim sifir ..evet kimseler yok ya....senden ne haber??

cnm sen hamilemisin ben sormadim hic
bir de bu hesaplayicilar hep erkek diyor bana
bakalim hayirlisi
cnm sana bir sey daha diycem bak benim erkek kardesimin esi hamile bi oglu vardi hic bisey uyqulamadi ama kizi olucak
bak kismet boyle seyler diyorum ben
uzulme

yok daha hamile degilim ugrasiyoruz ama kalamadim hamile, bu ayda hic ugrasmadik ne yalan söyliyim....benim esimin ailesi hep erkek ama simdi kuzeninin ikinci kizi olcak tek onun kizi var ve olacak insallah benimde olur ama planla denicem...sonucta denedim derim canim....sen erkekmi istiyorsun...ingilizce olan cin takvimi ekledim o herkesde dogru benim cevremde, normalde cin takviminde dogru cikmasada burda dogru cikti....

Son düzenleme:
naz81
gelincik
canobebek
emremeririm

ve tüm isteyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim size önce sağlıklı, hayırlı
sonra da böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bir kız evlat nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4.de bana da :)))))))))))))))))

kiz eger benimde tek oglum olursa , ozaman bu ailede hic kiz olmaz ileride, oglan kayniyor bu ailede dün dogum günündeydik okadar erkek cocuk icinde tek bi kiz var

bizim de tam tersi, eşimin ailesinde kız kaynıyor, 5 kardeşler, 5 inin de 2 şer 3 er kızları var, hiç kimsenin oğlu yok, bizim dee ( sizin tam tersiniz yani Allah hayırlısını versin hepimize.

3 saatlik uykuyla mı ben unuturum ayol, saati bile kursam uyanamam ben en iyisi bu ateş ölçme işinden de vazgeçiimmm:26: beceremiyorum hiç bişiiiiiii

Kız mı istiyorsun erkek mi bilmem ama, benim kızıma hamileyken ben tam 24. haftada gösterdi kendini, hep dediğin pozisyonda saklıyordu kendini cinsiyetini merak eden bir anne için 24 hafta beklemek nasıl bir işkence tahmin edersin değil mi? her doktor kontrolüne heycanla giderdim, ama sonuç hep hüsran olurdu, 24. haftada doktor kız dediğinde, eve gelene kadar herkese gülücükler attığımı farkettim, herkes bana deli misin der gibi bakıyordu, çok mutlu olmuştum

12.haftasında öğrendi o arkadas erkekmiş ilk bebeği

kızlar size bişi diyicem çok hafif bir çizgi var ama bu 10 gün nedersiniz???
cnm 10 gun varsa adete silikte olsa hamile olabulun bnm bacimin 10 gun kala cikti haberin olsun bir kizi var su an

arkadaslar ben cok dusunceliyim benim bebis hic kendini belli etmiyor
ne bulanti
ne bel agrisi
ne mide yanmasi
ne bir hareket
boyle hamilelikmi olur
sanki hamile degilim vallah
cbn askinda sa^nirim hic gitmdin sen dr bir giseydin kese alan varmi bebek vrmi en azindan oldugunu ogrenir onagore hareket ederdin

bnde beceremedim ovu testi aldim daha garanti valla
ates olcmeyi hep unuttum vede gece yatagimdaysam sabah oglumla uyandim nerede yattigim belli degil yaneee

AMINNNNNN INSALLAH CANIM..................

bennur biz hic bu hafta denemedik, ben biraz rahatsizim esimde evde yoktu ben isten geldim o ise gitti, bu ay yatti, gelip bu saatten sonra bana saldirmazsa...valahi kacarim artik....sabaha kadar yatmadim....öylen dua ettim saglikli bi kizim olsun diye....

Bennnuuuurrrrr +++++++ Terroooossss

bennur daha yeni gülen yüz cikti , karnimda biraz tuaf agri vardi bende yapiyim bi dedim atesimde düsmüstü...ama monitor halen 2 cizgida.....sabah 5 test monitoru actim uyandim acil tuvalete gitmeliydim acaba o sira daha LH yükselmemismiydi....bakalim cok agrim nezaman baslicak..agrim basladigi an catlamam olur bence ve kesin monitorda yarin yumurta gösterir...bu ay tek 5.gün denedik, kesin tutmaz zaten ......

yorumcuya kayit olan varmi??

gelincik, yorumcuda sana bakmislardi, iliski günümü önemli yumurtlama günümü o verdigi tarihler?

Son düzenleme:

canım benim tutmadı test negatif çıktı ama hala adet olamayınca doktora gittim muane etti görünen hiçbirşeyim yok ne kist nede bebek o da söktürücü hap vermişti adetim gelsin diye....

kızlar selam. bende birşey yokmuş. bebiş felan...
haber vereyim dedim.
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah, hepimize...

ilişki günü önemli canım yorumcuda ben öyle bılıyorum gem sağolsun bakmıştı kız günüydü fakat bılınmez inş tutar nazcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…