Süper Anneler - 2011

ge;incik cnm nasilsin
nasil gidiyor gebelik
bulantin varmi
sol kasikta agri varmi
aserme varmi
anlat biraz

sorma sevil yaa bulantım var sol kasığım arada batıyor helehele hapşurucunda aklımı alıyor. çok uyku geliyor çok üşüyorum kötü yani hiç canım yemek yemek istemıyor yaa oğlumda bu kadar olmamıştım eşimde dıyor sen nazlanıyosun galıba oğlumda böle değildin dıyor aynı olmuyor işte napayım bi geçse cnm hayırlısıyla zor valla senınkı ne güzel keske benımde iyi igtse

cnm bizim gelin de senin gibiydi hatta ev isi yapmak bile istemiyor dedim bak benim 2 kizim var ikisindede boyle oldum senin de kizin olucak
ogun ultrasona girdi kizi olucak
bir oglu vardi zaten
oglunda cok rahatmis cok hamaratmis
bulantisi olmamis
hep cikolata yermis
ama simdi az yiyor tembellesti
ama kalca popo buyudu surat genisledi
bakin bunlarr kiz belirtileri
ins kizin olur cok guzel oluyolar valla yerim onlari ben

inş canım hayırlıysa sağlıcakla olsunlar senınde oğlun olur inş. şu sıkıntılarda unutulur giderr

slm kızlarrr gelincik canım ben kızımda aynı öyleydim rabbim bilir aslınıda kızlar böyle nazlı oluyorr ..ekşi yerdimm bolca cips çekirdekk
çin takvimi ne dior ben onun doğruluk payı oldunu düşünyorum
buğün hala kasıklarım ağrıyorr üşüdüm uykum geldiii yumurtalarım çatladı sanırım içime kaçmamıştır inş. kaçy,tısada ölmüşlerdirr yoksa 2 melek gelirr heraldeee ..yumurta çatladıktan sonra akıntı gelmeye devam ediyormu o uzayan biliomusunn :44:

bnm oglanlarda 8.haftada bildi deli dr ikisinide

bende kızımın cinsiyetini 9. haftada öğrenmiştim

kesin demesede %80-90 gibi bir ihtimal veriyor 4 boyutlu ultrason ile baktırmıştım birde dr da önemli sanırım

kızlar bu doktorlar nerdeler kimdirler hamile kalırsam ben de gideyim beni gördükleri halde 4 ayıma kadar bekletti yaaa emin değilmiş de söylemezmiş falan filan

aynen cnm limon yıyorum bol bol nerde ekşi orda ben
ben çin takvimine hiç bakmadım bıle inanmıyorum çünkü ona doğruluk payınında olduğunu düşünmüyorum cnm yaa
akıntı hamileykende oluyor canım hemde baya çok ama o uzayan akıntı olmuyor bende yınede bılemıcem
hayırlısı olsun cnım hepimizin hakkında inş.

ah güzel topiğimiz son günlerde sam yeli vurmuş gibi 2 kişiyi geçmiyor nerde o kalabalık günler hatunlar kismeler yok yaaaa gurbet abla sen nörüyon nasılsınn ne var ne yokk görüşmeyeli

anladım canım sen genede bi baksan çine ne dio inandığından değilde benim için ?

emre emir buna nasıl bakılıo bakamdım dt:13,08,1982 ilişki zamanı :15 i 16 bağlayan gece 12,2011 bibakele canım kaza olduuuuu....

canım,dün nete girmediğimden msjını görmedim,kusura bakma neolur
neyaptın dün ilişkiye girdin mi?... bu ingiliz takvimi ERKEK diyor bacım.
aslında doğduğun saat de önemli ben bütün saatleri denedim hepsine erkek deyiiiii,
ilişki saatine gece 12 yazdım.inşaalah tutar da bi oğluşun olur..
fakat bion kıza yatkın,eşinin doğum tarihini versen onun biosuna bakardık,
çünkü yatkın günlerde eşin biosu ağır basıyor..

canııım,bu takvimler de yine bende tutmadı.her ikisi de oğullarıma kız diyor.....
ama şu ingiliz olanı tuttum,ablamda da doğru çıkıyor.
canım adet düzeninin bioya hiç bir etkisi yok merak etme...

canımsın yaaaa...Allah razı olsun senden yüreği güzel bacımm
rabbim de sana hayalini kurguğun her ne varsa en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin
hem bu dünyada hem de ahirette yüzünü güldürsün inşaallahhhh

CANIM ingiliz takvimi nasıl bizimle paylaşır mısın?

ah güzel topiğimiz son günlerde sam yeli vurmuş gibi 2 kişiyi geçmiyor nerde o kalabalık günler hatunlar kismeler yok yaaaa gurbet abla sen nörüyon nasılsınn ne var ne yokk görüşmeyeli

Cnm sagol valla ne plsun evin eksiklerini duzuyorum yavas yavas onun disinda pek bir degisiklik yok

ya adam saldırsın sorun değil bence (senin sorunun)
ama kesinlikle korunmalı olsun
önümüzdeki aya denersin

kendini tanırsın işte bu ay aha güzel
ne zaman yumurtladın vs..
keşke monitör bende de olsa da hani beraber yapsak
sadece anlatımınla nalmaya çalışıyorum
teroş seni daha iyianlar o kullanıyordu

kızlar

ben hastayım soğuk almışım
düşmeyecek benim siklus
ve 4 bebek hayal olacak benim için
Rabbime sığınıyorum
O ayarlasın inşallah tez zamanda

naz81 sen tek değilsin bacım
bende aynı dertten muzdaripim allah başka dert vermesin

oğlumda hasta
iğne yaptırıyoruz
ilaç içti ama düzelmedi daha kötü oldu
dr. iğne yazdı
ama vurdurmak resmen çile
çok korkuyor kasıyor kendini iğne yaparken
allah koruusn iğne kırılır şimdi diyorum o kadar ki kasıyor
birde dr. 1 g verdi iğneyi
çok değil mi çocuğa ağır gelmez mi dedim
hayır dedi ama içim rahat değil
kullanmasam çocuk kötüye gidiyor

dua edin bacılar
lütfennnnnnnnnnnnnnn
hepimiz için

gecmis olsun canim, havalar cok sogudu dikkat edin....

bende hep 3 bebek istedim ikinci olmadan 3 nasil yapicam ya, yasta gidiyor of ya, terosda ortalikta yok. Monitor icin sorularim olacakti.....yumurtladigimi sanmiyorum daha ya kesin bugün olur yada yarin, cok agrim olmasini dört gözle bekliyorun ozaman anlarim...
Vala esim bana saldirirsa korunmaz, kiziyor zaten, herkes hamile burda, o bile yavas yavas stres yapiyor dedi bana. Her vakit dua ediyorum, insallah yüce rabbim dualarimi kabul eder....Hep derdim ikinci cocukta rahat olcam, ama nerden bilirdimki etrafimda o kadae kisinin hamile olcagini. Hele bide sadicimin kizi olcak ya, vala kiskanmadim dersem yalan olur, kizda ne kadar sans var ya. Kocasinin yapmadigi is kalmadi, eroinle yakalandi hapise girdi, biraz yatti cikti, para bol, gezip tozuyorlar. Haram para, yüce rabbim bizi uzak tutsun o kirli paradan,ama genede sansli valahi,bir kizi bir oglu var simdide gene kiza hamile. Acaba bizmi kötü insaniz diyorum bazen, tövbe tövbe.

Hep hayalimdi iki kiz bir oglum olsun derdim......kac gündür okadar kötüyümkine
kimi arayip konussamki biraz rahatlamak icin, herkes hamile arkadasi aradim, beni sordugu bile yok, bana hamileligini anlatiyor, cocugu hissetmek istedigini, cinsiyeti nezaman belli olcagini felan fulan...
iyiki varsiniz buraya icimi döküyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…