- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.781
ge;incik cnm nasilsin
nasil gidiyor gebelik
bulantin varmi
sol kasikta agri varmi
aserme varmi
anlat biraz
sorma sevil yaa bulantım var sol kasığım arada batıyor helehele hapşurucunda aklımı alıyor. çok uyku geliyor çok üşüyorum kötü yani hiç canım yemek yemek istemıyor yaa oğlumda bu kadar olmamıştım eşimde dıyor sen nazlanıyosun galıba oğlumda böle değildin dıyoraynı olmuyor işte napayım bi geçse cnm hayırlısıyla zor valla senınkı ne güzel keske benımde iyi igtse
cnm bizim gelin de senin gibiydi hatta ev isi yapmak bile istemiyor dedim bak benim 2 kizim var ikisindede boyle oldum senin de kizin olucak
ogun ultrasona girdi kizi olucak
bir oglu vardi zaten
oglunda cok rahatmis cok hamaratmis
bulantisi olmamis
hep cikolata yermis
ama simdi az yiyor tembellesti
ama kalca popo buyudu surat genisledi
bakin bunlarr kiz belirtileri
ins kizin olur cok guzel oluyolar valla yerim onlari ben
bnm oglanlarda 8.haftada bildi deli dr ikisinide
bende kızımın cinsiyetini 9. haftada öğrenmiştim
kesin demesede %80-90 gibi bir ihtimal veriyor 4 boyutlu ultrason ile baktırmıştım birde dr da önemli sanırım
slm kızlarrr gelincik canım ben kızımda aynı öyleydim rabbim bilir aslınıda kızlar böyle nazlı oluyorr ..ekşi yerdimm bolca cips çekirdekk
çin takvimi ne dior ben onun doğruluk payı oldunu düşünyorum
buğün hala kasıklarım ağrıyorr üşüdüm uykum geldiii yumurtalarım çatladı sanırım içime kaçmamıştır inş. kaçy,tısada ölmüşlerdirr yoksa 2 melek gelirr heraldeee ..yumurta çatladıktan sonra akıntı gelmeye devam ediyormu o uzayan biliomusunn :44:
aynen cnm limon yıyorum bol bol nerde ekşi orda ben
ben çin takvimine hiç bakmadım bıle inanmıyorum çünkü ona doğruluk payınında olduğunu düşünmüyorum cnm yaa
akıntı hamileykende oluyor canım hemde baya çok ama o uzayan akıntı olmuyor bende yınede bılemıcem
hayırlısı olsun cnım hepimizin hakkında inş.
emre emir buna nasıl bakılıo bakamdım dt:13,08,1982 ilişki zamanı :15 i 16 bağlayan gece 12,2011 bibakele canım kaza olduuuuu....
aynen bende hep hesap edip duruyorum delircem ya, oturup hüngür hüngür agladim, dayanamiyorum artik ya, delircem, kardesim diyor zaten piskologa götürcem seni diye......
bide sunlara bak bi
Lunar Age | Gender Calculator
Chinesischer Empfängniskalender: Wird es ein Junge oder ein Mädchen? - Jolie.de
emirim sana bisey sorucam..adetim gene düzensiz gelirse bio günü degisiyormu yoksa hep aynimi kaliyor??
naz81
gelincik
canobebek
emremeririm
ve tüm isteyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim size önce sağlıklı, hayırlı
sonra da böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 309063
bir kız evlat nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
4.de bana da :)))))))))))))))))
canııım,bu takvimler de yine bende tutmadı.her ikisi de oğullarıma kız diyor.....
ama şu ingiliz olanı tuttum,ablamda da doğru çıkıyor.
canım adet düzeninin bioya hiç bir etkisi yok merak etme...
canım,dün nete girmediğimden msjını görmedim,kusura bakma neolur
neyaptın dün ilişkiye girdin mi?... bu ingiliz takvimi ERKEK diyor bacım.
aslında doğduğun saat de önemli ben bütün saatleri denedim hepsine erkek deyiiiii,
ilişki saatine gece 12 yazdım.inşaalah tutar da bi oğluşun olur..
fakat bion kıza yatkın,eşinin doğum tarihini versen onun biosuna bakardık,
çünkü yatkın günlerde eşin biosu ağır basıyor..
iki bebeginide planlami yaptin sen??
ah güzel topiğimiz son günlerde sam yeli vurmuş gibi 2 kişiyi geçmiyor nerde o kalabalık günler hatunlar kismeler yok yaaaa gurbet abla sen nörüyon nasılsınn ne var ne yokk görüşmeyeli
CANIM ingiliz takvimi nasıl bizimle paylaşır mısın?
AMINNNNNN INSALLAH CANIM..................
bennur biz hic bu hafta denemedik, ben biraz rahatsizim esimde evde yoktu ben isten geldim o ise gitti, bu ay yatti, gelip bu saatten sonra bana saldirmazsa...valahi kacarim artik....sabaha kadar yatmadim....öylen dua ettim saglikli bi kizim olsun diye....
Bennnuuuurrrrr +++++++ Terroooossss
bennur daha yeni gülen yüz cikti , karnimda biraz tuaf agri vardi bende yapiyim bi dedim atesimde düsmüstü...ama monitor halen 2 cizgida.....sabah 5 test monitoru actim uyandim acil tuvalete gitmeliydim acaba o sira daha LH yükselmemismiydi....bakalim cok agrim nezaman baslicak..agrim basladigi an catlamam olur bence ve kesin monitorda yarin yumurta gösterir...bu ay tek 5.gün denedik, kesin tutmaz zaten ......
yorumcuya kayit olan varmi??
gelincik, yorumcuda sana bakmislardi, iliski günümü önemli yumurtlama günümü o verdigi tarihler?
kızlar
ben hastayım soğuk almışım
düşmeyecek benim siklus
ve 4 bebek hayal olacak benim için
Rabbime sığınıyorum
O ayarlasın inşallah tez zamanda
naz81 sen tek değilsin bacım
bende aynı dertten muzdaripim allah başka dert vermesin
oğlumda hasta
iğne yaptırıyoruz
ilaç içti ama düzelmedi daha kötü oldu
dr. iğne yazdı
ama vurdurmak resmen çile
çok korkuyor kasıyor kendini iğne yaparken
allah koruusn iğne kırılır şimdi diyorum o kadar ki kasıyor
birde dr. 1 g verdi iğneyi
çok değil mi çocuğa ağır gelmez mi dedim
hayır dedi ama içim rahat değil
kullanmasam çocuk kötüye gidiyor
dua edin bacılar
lütfennnnnnnnnnnnnnn
hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?