Süper Anneler - 2011

beni ara kızzzzzzzzzzz
canım istersen inan ki görüşebilirz
msn den yaz bana tamam mı cano

üzülme ne olur
herşeyde hayır vardır
her şerde hayır vardır
biz üzülüyoruz ama belki bizim için bu şekilde hayırlıdır
Yaradan bilir
Ama lütfen eşinle konuş kesinlikle korunun bu ay
Bu kadar çabaladın sonu gelsin istiyorum ben
korunmazsız olursa erkek olma ihtimalin çok fazla şimdilerde
yumurtlama zamanların çünkü canoooo

namazıma başladım bugün yine
ne yazık ki kaza hastalık vs...bahane edip kılmıyordum kaç aydır
Herşey Allah isterse oluyor
Bende Rabbime daha çok yaklaşmak ve Rabbimden dilemek istiyorum
Ol desin hepimiz için inşallahhhhhhhhh

iğneye gidicem şimdi oğluma teyzesi
gelince görüşürüz

slm kızlar...
ben bu ara pek giremiyorum 3 gündür kahverengi akıntım var.artma falan yok ama lekelenme şeklinde devam ediyor.
doktorum progestan verdi günde 3 tane kullanıyorum.ve tabi istirahateyim yatıyorum pek bişi yapmıyorum.doktorum dinlen dedi.
sonumuz ne olacak bakalım.Allahım hakkımda hayırlısını versin.adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var adet olacakmışım gibi...
kızımda böyle şeyler yaşamadığım için endişeliyim...
bana dua edin kızlarrrr...

allah kabul etsin canim....evet bende namaz sonrasi dua ederek o kadar rahatliyorumki, insallah canim hepimizin duasini kabul eder...üzülmek istemiyorum ama elimde degil, ise gidince gene aklim baska yerde oluyor, calismasam daha cok kafayi yerim heralde...
yok kesin korunurum yada, esimi uzak tutarim, adam cagizada aciyorum valahi ama neyapim iste.

hadi canim görüsürüz...iyki varsin ....

dinlen biraz canim, bol bol uzan en iyisi...her hamilelik ayni degil tabiki..

çok çok geçmiş olsun.tez zamanda düzelirsiniz inşallah.

testin 3. gunu henuz gulen yuz cikmadi kizlar

testin 4. gunu gulen yuz cikti adetin 15. gunu

bnm adetim 3 aydir 26 gunde geliyor buna gore bnim 13. gun yumurtlamam lazim gectigimiz cuma
ama bakin benim 15. gunde yumurtlama sinyali alindi sabah hep 09.00 da olctum bunun uzerine 48 saat koyarsam
sali sabahi bn yumurtlayacagim o nedenle takip cok cok onemli bugunden itibaren ben gun asiri iliski deniycem insAllah
nasilsa sprem icerde 72 saat yasiyor kanallarda bulusurlar elbet yumurta ve sperm

cnm ya yat dinlen ayaklari yukariya kaldir telas yapma her bebek farklidir guzelim

gecmis olsun cnm sakin namazini birakma aman deyim cnm devam et ne olursa olsun

nazim uzulme cnm yaaa ins gelecek kizin yaaaa

Hic Siklusun kisa ve uzun olmasinla alaka degil canim..benim Bu ay 29 siklusdu ve dun gulen yûzden cikti 10.gun yani, ama daha catlamam oldugunu sanmiyorum cok agrim olmadi daha......evet dedigin Gibi Takip cok önemli....yarin Gene Test yapicak bakalim gulucekmi bana daha

Son düzenleme:
Of Allahim baska dert vermesin bu ay gun asiri denedim.bugun 25.ci gunum normalde 25-26 da adet oluyorum.su an acayip sisim karnim patliycak....test yapmadim henuz ama adet olacakmisim gibi ,midem bulaniyo gibi resmen dengem degisti...ya da kan cikmayinca vucut bir hos oluyor ya....uff olacaksamda bir an once olsamda bi rahatlasam....:18:

Evet canim cok kôtu oluyor insan, ayiptir soylemesi Ben bi kez parmak attim kanamam geldi o Vakit,istersen dene bi.

Kizlar bilen varmi su gulen yuzle hamilelik testi yapilirmi acaba.ben onceden bayagi almistim ama hamilelik cikar mi acaba?

Sanmiyorum canim, bence hic deneme...

canım çok geçmiş olsun.RABBİM çocuklarımızı hastalıklardan korusun.iğneye gelince dr. ne enfeksiyonu düşündü.ilacın adı ne ve oğluşunun kilosu kaç?

ay emrem sen ne dionnn bana 9 ile 17 aralık erkek demişti biom 15ini 16 aya bağlayan gece ilişki oldu fakat ben hemen oturdum ayrıca üstteydm o gün 9 günümdü yımırtam catladımı bilmiom buğünde uzayan akıntı vardı sanmam ama kısmet ben 1982 8 13 doğdum gündün 3 falan sanırım eşimede nisan 1978 tam bilinmiorr ayı günü ...ben ocakta planlıyorum hamisliği olkazsa o ay hazirana kalcakk

canım benim oğlanda 5 ay oldu o şekilde lekelenmem
çok korkardım düşecek diye ama şükürler olsun yanımda
bana kalırsa senin bebekte erkek canım
genelde erkek bebeklerde kahverengi lekelenme oluyor
inşallah ta öyledir ama bol bol dinlen
asla ağır kaldırma yorma kendini
ama mutlaka yap bunları

canım çok geçmiş olsun.RABBİM çocuklarımızı hastalıklardan korusun.iğneye gelince dr. ne enfeksiyonu düşündü.ilacın adı ne ve oğluşunun kilosu kaç?

canım boğaz enfeksiyonu var dedi şurup yazdı önce
kullandık ama öksürük akıntı geçmedi
yeniden gidince iğne verdi
kilosu 20 canım ama kemikli benim çocuk maşallahhhhhhhhh
hani bana kalırsa zayıf ama doktor kilosuna bakınca iyi dedi
Hele de son zamanlarda acayip zayıfladı hiçbirşey yemiyor
ama maşallahhhhhhhh kemikli iri bir çocuk olunca
standartın üztüne çıkıyor

ilaç adı Desefin 1 g canım
kaç kez sordum doktora kilosuna göre verdim dedim
Günde birkez oluyor
hemşirelere felan sordum sorun olmaz dedi
ama içim rahat değil sanki
4 yaş çocuğa 1 gramlık doz fazla değil mi ki????

GULNEVAM,
bu benim senin biona baktığım mesajım....eski sayfalardan buldum,sayfa 435te....
burada 15-16 aralık kıza yatkın olduğundan bu tarihleri vermemişim,17sinden itibaren erkek çünkü...
sen bir başkasına dahamı baktırmıştın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…