Süper Anneler - 2011

Çok geçmiş olsun canımmm..rabbim şifalar versin,tez zamanda atlatırsınız inşaalah

cnm bnm bnm gulen yuz cikti dun ve ben bugun yapmadim test gun asiri deniycem iliski cnm bakalim ne olur yumurtlama gec veya erken olabiliyor evet ins testim dogru gosteriyordur

Slm canlarim cok mutluyum az once test yaptim ve hamileyim.Allah im sana sukurler olsun. 3 aydir tutmamisti....hemen esime msj gonderdim.soyle yazdim" babacim ben ciktim yola geliyorum 9 ay sonra gorusuruz insallah" yazdim.gelen cevap aynen soyle" hadi canim sende"....artik ikna ettim cok sevindi...kizima kardes geliyor....
insallah darisi isteyenlerin basina diyorum...Allah a emanet olun......

çok sağol canım hep yatıyorum zaten arada kalkıyorum mecburen tabi kızım var bide...
netten araştırıyorum bende bazı kişilerde olabiliyomuş.dediğin gibi 2-3 ay süren varmış....
sürekli yattığım için sanırım ayağa kalkınca bi süre sonra belim acayip ağrıyo tekrar yatıyorum...
bende bi yerde okudum kız bebeklerde lekelenme olur yazıyodu :) ama ben kızımda böle bişi hhiç yaşamadım çok kolay hamilelik geçirmiştim...
Allahım hakkımda hayırlısını versin inşallah...
öğleden sonra yine doktora gidicem bakalım...

bu arada sizede geçmiş olsun canım...çocuklar kış günü böyle malesef....

ay çok sevindim canım.Allah hayırlı kolay bir hamilelik ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

gece 22 de rahimin oldugu yer yumruk gibi oldu agridi gaz sancisi oldu
kasik agrisi oldu gece 24 de neyse iliski esnasin da agri olmadi acimadi yani simdi (pamuk koymustum namazdan once)pamugu cikardim pespembe akinti var

acep bu neki
yumurta catlarken
hafif kan gorulebilirde bn buna anlam veremedim
acaba simdimi bn yumurtladim
gayet pembe bir akinti
hani yumurtan catlayinca sari akinti gelir ya yapiskan onun pembesi buda valla gokkusagi gibi olduk heeee

kiz istiyorm canim ya senin solediklerinde bana biraz umit vermedi degil hani,hayirliysa kizmi erkekmi ogrenseydim beklemek kadar zor bisey yok:))

slm kizlar ben geldimmmmm

once misafirler vardii daha sonra kisa bi izin kullandik esimin yillik izni vardi
ama evimdeyim artik cook sukurrrr

diyeti biraz bozdum ama onemli deill coook siki yapicam bugunden itibaren
bozdum derken sut peynir yogurt kesinlikle yemedimm sadece karbonatli suyumu ihmal ettim takviyelere devamm
gecmisi okuyamadim henuzz
yorgunumm hemde cokkkk
insallahh herkes iyidirr
teraveett nerelerdee cayi almakla almamak arasinda kararsizimm kizlar ne olurr yardimmmmm

bende çok sevindim canım.İnşallah Rabbim gönlüne göre veir.bende senin gibi bıraktım bu ay herşeyi oluruna.inşallah darısı başıma olur bende hamile kalırım bu ay.

hadi maşallah çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasıp etsın canım çok güzel haber.

gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…