- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.821
kızlar
ben hastayım soğuk almışım
düşmeyecek benim siklus
ve 4 bebek hayal olacak benim için
Rabbime sığınıyorum
O ayarlasın inşallah tez zamanda
naz81 sen tek değilsin bacım
bende aynı dertten muzdaripim allah başka dert vermesin
oğlumda hasta
iğne yaptırıyoruz
ilaç içti ama düzelmedi daha kötü oldu
dr. iğne yazdı
ama vurdurmak resmen çile
çok korkuyor kasıyor kendini iğne yaparken
allah koruusn iğne kırılır şimdi diyorum o kadar ki kasıyor
birde dr. 1 g verdi iğneyi
çok değil mi çocuğa ağır gelmez mi dedim
hayır dedi ama içim rahat değil
kullanmasam çocuk kötüye gidiyor
dua edin bacılar
lütfennnnnnnnnnnnnnn
hepimiz için
Hic Siklusun kisa ve uzun olmasinla alaka degil canim..benim Bu ay 29 siklusdu ve dun gulen yûzden cikti 10.gun yani, ama daha catlamam oldugunu sanmiyorum cok agrim olmadi daha......evet dedigin Gibi Takip cok önemli....yarin Gene Test yapicak bakalim gulucekmi bana daha
gunaydin hayirli sabahlarrrrr canlarrrrrr
Günaydın gurbetimm nasılsın
çok sağol canım hep yatıyorum zaten arada kalkıyorum mecburen tabi kızım var bide...canım benim oğlanda 5 ay oldu o şekilde lekelenmem
çok korkardım düşecek diye ama şükürler olsun yanımda
bana kalırsa senin bebekte erkek canım
genelde erkek bebeklerde kahverengi lekelenme oluyor
inşallah ta öyledir ama bol bol dinlen
asla ağır kaldırma yorma kendini
ama mutlaka yap bunları
Slm canlarim cok mutluyum az once test yaptim vehamileyim.Allah im sana sukurler olsun. 3 aydir tutmamisti....hemen esime msj gonderdim.soyle yazdim" babacim ben ciktim yola geliyorum 9 ay sonra gorusuruz insallah" yazdim.gelen cevap aynen soyle" hadi canim sende"....artik ikna ettim cok sevindi...kizima kardes geliyor....
insallah darisi isteyenlerin basina diyorum...Allah a emanet olun......
bizim de tam tersi, eşimin ailesinde kız kaynıyor, 5 kardeşler, 5 inin de 2 şer 3 er kızları var, hiç kimsenin oğlu yok, bizim dee( sizin tam tersiniz yani Allah hayırlısını versin hepimize.
3 saatlik uykuyla mıben unuturum ayol, saati bile kursam uyanamam ben en iyisi bu ateş ölçme işinden de vazgeçiimmm:26: beceremiyorum hiç bişiiiiiii
Kız mı istiyorsun erkek mi bilmem ama, benim kızıma hamileyken ben tam 24. haftada gösterdi kendini, hep dediğin pozisyonda saklıyordu kendinicinsiyetini merak eden bir anne için 24 hafta beklemek nasıl bir işkence tahmin edersin değil mi? her doktor kontrolüne heycanla giderdim, ama sonuç hep hüsran olurdu, 24. haftada doktor kız dediğinde, eve gelene kadar herkese gülücükler attığımı farkettim, herkes bana deli misin der gibi bakıyordu, çok mutlu olmuştum
ay çok sevindim canım.Allah hayırlı kolay bir hamilelik ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bugün tam 6 haftalık canımSagol canim ya cok sevindim hemen paylasmak istedim...senin kac haftalikti bebis?
Slm canlarim cok mutluyum az once test yaptim vehamileyim.Allah im sana sukurler olsun. 3 aydir tutmamisti....hemen esime msj gonderdim.soyle yazdim" babacim ben ciktim yola geliyorum 9 ay sonra gorusuruz insallah" yazdim.gelen cevap aynen soyle" hadi canim sende"....artik ikna ettim cok sevindi...kizima kardes geliyor....
bende çok sevindim canım.İnşallah Rabbim gönlüne göre veir.bende senin gibi bıraktım bu ay herşeyi oluruna.inşallah darısı başıma olur bende hamile kalırım bu ay.
bugün tam 6 haftalık canım
masallah...aramizda 3 hafta var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?