Süper Anneler - 2011

hadi maşallah çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasıp etsın canım çok güzel haber.

sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....

gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn

sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....

evet ya insallah bakin biz basi cektik simdi sira sizde....

insAllah fistiklar insAllahhhh yaaa hayilrisi ile gelsin bebeklerrrrr hep beraber dogurakkkkk

yeni hamişler var.yaşasın.kızlar mart allah kalbine göre verir inşallah.kim ne yaptı onlarıo gurbet yazıyorsun değilmi.o topiğide buraya taşısalar keşke....
kimin ne uyguladığını yaz gubetcim:....
bende dün regl oldum.27ye düştü satım..bakalım bu ay nasıl olcak.inşallah bu ay geç kalmam.geçe ay geç kaldım ilişki için galiba.ama bu ay inşallah tutar.sürenin kısalması umutlandırdı beni

yumurtlama olamamış olabilirmi gurbetim.bende bi kere aynısı oldu dedim ilk defa hayatımda yumurtlama kanaması oldum diye bide dra gittim yum büyümüş büyümüş kist olmuş.ara kanama olmuştu.yumurta akının içinde damar damar kan vardı bendede.inşallah çatlamıştır.ama senin gülen yüz çıkan testin neden test çizgisi kadar koyu değil????
hani ya aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım diyolar ya seninkine baktımçok fazla aynı koyuluk yok.acaba hassasiyeti o kadarmı kafam karıştı valla.bende illa kopkoyu çıkana kadar beklerdim gülen yüz olmadığı zamanlar...diğer testlerle yani...

slm mimos nasilsin cnim
benim bu ay 11. gun oldu yumurtlamamm dusunebiliyomusun 29 gunde regl olmama ragmen bu arada cayi aldinmi

Sagol mimozam.....

gecmisi az biraz okudum mart hamileymissinn hayirli olsun cnm ayyy sonuclari cok merak ediyorum gelincik haftaya ogrenir az biraz bence

gecmisi az biraz okudum mart hamileymissinn hayirli olsun cnm ayyy sonuclari cok merak ediyorum gelincik haftaya ogrenir az biraz bence

Sagol canim benim bu formu okuya okuya hamile kaldim:) sabah test yaptim. Esim henuz gelmedi bende kizimla oturuyorum kizimda cok mutlu....hayirlisi insallah.....

cnm ekleyebilsek buraya iyi olacak ya
gecen duzenleyim dedim pc kapandi

cnm acik pembe, sari olacakken ayni kremsi yumurtlayinca oluyor yaa
renk farkli sadece
bende dedim koyu cikmasi lazim diye ne bileyim belki boledir cnm yaaaa ama gece sancim oldu

testin 4. gunu gulen yuz cikti adetin 15. gunu

cnm asagidaki baska bir arkadasin testi bak ondada gulen yuz var fakat onunda silik canm yaa acaba bu sekildemi oluyor bu yaaa

benimkinde de cizgilerden birisi digerine gore daha silik,
ama test positif cikti, bu sefer baska bir marka aldim, o positif olunca gulen yuz gosteriyor.

Son düzenleme:
Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.
alintidir........

cnm mimosss bak buda baska bir hatunun gulen yuzu hemen hemen heps ayni kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…