- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.841
hadi maşallah çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun rabbim sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasıp etsın canım çok güzel haber.
gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn
sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....
gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn
sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....
evet ya insallah bakin biz basi cektik simdi sira sizde....
gece 22 de rahimin oldugu yer yumruk gibi oldu agridi gaz sancisi oldu
kasik agrisi oldu gece 24 de neyse iliski esnasin da agri olmadi acimadi yani simdi (pamuk koymustum namazdan once)pamugu cikardim pespembe akinti var
acep bu neki
yumurta catlarken
hafif kan gorulebilirde bn buna anlam veremedim
acaba simdimi bn yumurtladim
gayet pembe bir akinti
hani yumurtan catlayinca sari akinti gelir ya yapiskan onun pembesi buda valla gokkusagi gibi olduk heeee
yeni hamişler var.yaşasın.kızlar mart allah kalbine göre verir inşallah.kim ne yaptı onlarıo gurbet yazıyorsun değilmi.o topiğide buraya taşısalar keşke....
kimin ne uyguladığını yaz gubetcim:....
bende dün regl oldum.27ye düştü satım..bakalım bu ay nasıl olcak.inşallah bu ay geç kalmam.geçe ay geç kaldım ilişki için galiba.ama bu ay inşallah tutar.sürenin kısalması umutlandırdı beni
yeni hamişler var.yaşasın.kızlar mart allah kalbine göre verir inşallah.kim ne yaptı onlarıo gurbet yazıyorsun değilmi.o topiğide buraya taşısalar keşke....
bende dün regl oldum.27ye düştü satım..bakalım bu ay nasıl olcak.inşallah bu ay geç kalmam.geçe ay geç kaldım ilişki için galiba.ama bu ay inşallah tutar.sürenin kısalması umutlandırdı beni
hayırlı olsun martcım ıns kalbındekı kucagına gelır 9 ay sonrar tatlım . darısı basımıza:)
gecmisi az biraz okudum mart hamileymissinn hayirli olsun cnm ayyy sonuclari cok merak ediyorum gelincik haftaya ogrenir az biraz bence
sagol canim benim bu formu okuya okuya hamile kaldim:) sabah test yaptim. Esim henuz gelmedi bende kizimla oturuyorum kizimda cok mutlu....hayirlisi insallah.....
cnm ekleyebilsek buraya iyi olacak yayeni hamişler var.yaşasın.kızlar mart allah kalbine göre verir inşallah.kim ne yaptı onlarıo gurbet yazıyorsun değilmi.o topiğide buraya taşısalar keşke....
yumurtlama olamamış olabilirmi gurbetim.bende bi kere aynısı oldu dedim ilk defa hayatımda yumurtlama kanaması oldum diye bide dra gittim yum büyümüş büyümüş kist olmuş.ara kanama olmuştu.yumurta akının içinde damar damar kan vardı bendede.inşallah çatlamıştır.ama senin gülen yüz çıkan testin neden test çizgisi kadar koyu değil????
hani ya aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım diyolar ya seninkine baktımçok fazla aynı koyuluk yok.acaba hassasiyeti o kadarmı kafam karıştı valla.bende illa kopkoyu çıkana kadar beklerdim gülen yüz olmadığı zamanlar...diğer testlerle yani...
cnm mimosss bak buda baska bir hatunun gulen yuzu hemen hemen heps ayni kizzzztestin 4. gunu gulen yuz cikti adetin 15. gunu
cnm asagidaki baska bir arkadasin testi bak ondada gulen yuz var fakat onunda silik canm yaa acaba bu sekildemi oluyor bu yaaa
benimkinde de cizgilerden birisi digerine gore daha silik,
ama test positif cikti, bu sefer baska bir marka aldim, o positif olunca gulen yuz gosteriyor.
masallah...aramizda 3 hafta var o zaman
mulberyy ilede benım aramda 3hafta var 3er hafta süper anneler devam bakalım sırada kım var
haydi kızlar takılın peşimize 3 3 3 3 3 devam etsin inşallah.
Rbbim isteyen herkese nasip etsin
senin kızın kaç yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?