- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.861
cnm bnm bnm gulen yuz cikti dun ve ben bugun yapmadim test gun asiri deniycem iliski cnm bakalim ne olur yumurtlama gec veya erken olabiliyor evet ins testim dogru gosteriyordur
gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn
kızlaar,ingiliz takvimi dediğim canonun yukarıda verdiği linkteki takvimdi farklı bişey değil yani....
siz de bakınsana doğru çıkıyormu?
bak ben ne yaptim, tam emin olmak icin..cumartesi saat 11 de gülenyüz cikti, pazar saat 11de gene gülen yüz, aksam 20de ve 23 de gene halen gülen yüz. ve bugün pazartesi sabah 7:15 gece gülmedi bana....gece catamam oldu galiba tam anlamiyorum o yüzden sik sik yaptim....gülen yüz gecince catlamismi oluyor ki..ve bugun butün gün agrim oldu...aksam Rahmim yukardaydi sabahda yukardaydi ama saat 11:30 asagidaydi.....bunu iyi arastirmam gerkiyor...hepsini tek tek yazdim..ve testleride senin gibi tarihlere göre yazdim....
bak ben ne yaptim, tam emin olmak icin..cumartesi saat 11 de gülenyüz cikti, pazar saat 11de gene gülen yüz, aksam 20de ve 23 de gene halen gülen yüz. ve bugün pazartesi sabah 7:15 gece gülmedi bana....gece catamam oldu galiba tam anlamiyorum o yüzden sik sik yaptim....gülen yüz gecince catlamismi oluyor ki..ve bugun butün gün agrim oldu...aksam Rahmim yukardaydi sabahda yukardaydi ama saat 11:30 asagidaydi.....bunu iyi arastirmam gerkiyor...hepsini tek tek yazdim..ve testleride senin gibi tarihlere göre yazdim....
Sagol canim ya cok hevesliyim ya......
cnm karbonatli su hem iciyosun hemde vajinal dus yapiyosunmrb, hoşgeldin,
ben pek yazamasam da ara ara girip okuyorum. Şu karbonatlı su neydir kardeş, bana bi anlatsana Allah rızası için yaa :44:
cnm karbonatli su hem iciyosun hemde vajinal dus yapiyosun
icmek senin vj sivini alkali yapiyor y lerin yasayabilecegi ortami sagliyor
birde yumurtanin elektriksel yukunu degistirerek y spermlerini kendine cekmesini sagliyor
o yuzden bir ay boyunca su yerine karbonatli su icmelisin
vajinal dus ise acikcasi en fazlaa 7.5 kadar yukseltiyomus
peki bunun bi ölçüsü falan var mı?
valla kızlar benim ovulasyon testim çift çizgili olandan. benim çift çizgi değiştikten sonra hemen çatlamam olmş olamaz eğer öyle olsaydı şu anda regli olmam gerekirdi. çift çizgi çıkıyor sonra tekrar silikleşmeye başlıyor ama yumurtlama hemen olmuyorben anlayacağım bakalım bu sefer. çünkü kayıtlarım sağlam
ben 2 litre suya 3 4 tatli kasigi katiyorum sonrada olcuyorum ph 9( ama her karbonatla ayni deger vermiyor)
vajinal dusu da bu olculerle yapabilirsin
hayırlı olsun arkadaşım.. çok sevindim senin adına. inşallah eline ayağına sağlıkla kavuştursun Rabbim..
ben regl oldum.. bu kez yumurtalık takibi yapmayı planlıyorum ama neyle ve nasıl yapacağımı bilmiyorum
hayırlı olsun arkadaşım.. çok sevindim senin adına. inşallah eline ayağına sağlıkla kavuştursun Rabbim..
ben regl oldum.. bu kez yumurtalık takibi yapmayı planlıyorum ama neyle ve nasıl yapacağımı bilmiyorum
valla kızlar benim ovulasyon testim çift çizgili olandan. benim çift çizgi değiştikten sonra hemen çatlamam olmş olamaz eğer öyle olsaydı şu anda regli olmam gerekirdi. çift çizgi çıkıyor sonra tekrar silikleşmeye başlıyor ama yumurtlama hemen olmuyorben anlayacağım bakalım bu sefer. çünkü kayıtlarım sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?