Süper Anneler - 2011

caya ne kadar verdin canim
icinden kac adet cikti birde bilgi aldinmi ne diyorlar

canim bak sana kendimden ornek vereyim. vajen sulu kivamda ,kaygan,ve cig yumurta akintisi seklindeyken muhakkak catliyorum.agridan biliyorum...1 gun suruyor bu akinti ...en son yumurtlamanin bittigi gun sunen cektikce uzayan beyaz donuk akinti mutlaka catlamanin bittigi gun...bizzat 3 ay boyunca bu akintida girdim iliskiye gulen yuz testiyle ama cok gec kalmisim demek ki 3 ayda tutmadi...bu defa akintim kayganken girdim muhtemelen ertesi gun catladi yumurta...yani spermler biraz bekledi orda....bence senin 11.gunde yumurtlama ve catlama olayi bitti.muhtemelen 9cu.gunu 10 a baglayan gece catladin bacim....tabi ki uzman degilim ama kendimden biliyorum....

canim bak sana kendimden ornek vereyim. vajen sulu kivamda ,kaygan,ve cig yumurta akintisi seklindeyken muhakkak catliyorum.agridan biliyorum...1 gun suruyor bu akinti ...en son yumurtlamanin bittigi gun sunen cektikce uzayan beyaz donuk akinti mutlaka catlamanin bittigi gun...bizzat 3 ay boyunca bu akintida girdim iliskiye gulen yuz testiyle ama cok gec kalmisim demek ki 3 ayda tutmadi...bu defa akintim kayganken girdim muhtemelen ertesi gun catladi yumurta...yani spermler biraz bekledi orda....bence senin 11.gunde yumurtlama ve catlama olayi bitti.muhtemelen 9cu.gunu 10 a baglayan gece catladin bacim....tabi ki uzman degilim ama kendimden biliyorum....

1 ay kullanılacak bir ay boyunca korunulacak daha sonraki ay ilşki olucak.eğer 3 ay kullanılırsa bir yıl boyunca vücutta depolanıyor.

bende alicam cnm
ama yuzdeligi nedir bisey demedimi deneyip olanlar varmiymis acep

mart ilk defa bende donuk yumurta aki oldu ve nasil desem kasik agrim yarim saat oldu bittii

bende alicam cnm
ama yuzdeligi nedir bisey demedimi deneyip olanlar varmiymis acep

mart ilk defa bende donuk yumurta aki oldu ve nasil desem kasik agrim yarim saat oldu bittii

bana ilk oalrak eşinn ne tarafında yatıyorsun dedi.sol dedim sağında yat dedi.çayla birlikte ALLAHIN izniyle % 90 erkek olur dedi.

bana ilk oalrak eşinn ne tarafında yatıyorsun dedi.sol dedim sağında yat dedi.çayla birlikte ALLAHIN izniyle % 90 erkek olur dedi.

hadiyaa,ee ben saginda yatiyom esimin simdi benimde solundami yatmam lazim,cnmya bu cayi internet uzerindenmi aliyosun yoksa arayiptami istiyosun ,cevrende kullanan falan varmi herhalde eslerde icecek demi,ee normal siyah cayda ii diye duydum ve kahve,hakkimizda hayirlisiya

slmm kizlar,ne guzelya birer birer hamiss oluyonuz,insss allah gonlumuzdekini karnimiza koyarda buraya birer birer sevinclerimizi paylasiririzaminnnnnn

canim 3 ay gulen yuz testi yaptim ve yumurtlamam asagi yukari 12.gunde oluyor.akintimdan anlarim hep birde kasik agrisindan.bu defa 8.ci gun butun belirtileri yasadim ve gun asiri denedim.....eminim erken yumurtladim.akintim cok netti.....
gecen ay ise yine 26 gun surdu 12. gun basladim yine 14. gun silik cizgi cikti 15. gun cizgi koyulasti ben 1. tek iliskiye girdim olmadi gecen ay
bu ay 26 gun surdu 12. gun teste basladim ancak 14. gun silik cizgi gordum ve 15. gun gulen yuz cikti test biraz daha koyulastibn yine 14. gun iliskiye girdim sanirim bu sabah caladi yumurtam yapiskan akinti geldi
slmm kizlar,ne guzelya birer birer hamiss oluyonuz,insss allah gonlumuzdekini karnimiza koyarda buraya birer birer sevinclerimizi paylasiririzaminnnnnn

cnm nerdesin ya nasilsin ne var ne yok uzunzaman oldu gelmedin iyisindir umarim ohhh hamis cok masAllahhh

4 yaş çocuğa 1 gramlık doz fazla değil mi ki???? 4 yaş cocuklarına göre seninki bayagı önde canım kocaman maşallah ogluna.üç günlük enjeksiyondur sanırım.1 gr dozda senin ogluna göre normal.ilk enjeksiyondan sonraki 24 saat içinde toparlayacaktır merak etme.tekrar geçmiş olsun

RABBİM gönlündekini versin inş.ne güzel ne mutlu sana.saglıcakla kucagına alırsın inş.en kısa zamanda da isteyen bizlerede nasip etsin

orkişim geldinmi inan topiğin tadı tuzu yok hamiş kalan bida gelmiomu nee

hosbulduk canimmm
gelirler kiz merak etme gelmezlersede gelenlerle yetiniriz
benim kisa bi tatilim vardi demistim sanada
bu site cok buyuk tr capinda yeni arkadaslarda olacaktir yeni bilgilerde
gelene kapimiz her zaman acik :))

hosbulduk canimmm
gelirler kiz merak etme gelmezlersede gelenlerle yetiniriz
benim kisa bi tatilim vardi demistim sanada
bu site cok buyuk tr capinda yeni arkadaslarda olacaktir yeni bilgilerde
gelene kapimiz her zaman acik :))

evet canım doğru diosunnn ben seni ve sürekli konuştuğumuz arkadaşları aradım durdumm seni gördüğüme sevindimm

hoşgelmişşin canım.takviyelerden sen ve eşin ne alıyor.ben hala ne yapacagıma karar veremedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…