- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.941
emre mirime özelden attım görsün die girince cevaplamış sağolsunn ilişki 00:24 saati 16 ,12,2011, tarihinde oldu ben 13,08,1982doğ.ama üstteydim hemen oturdum aynen suzan 365 vardıya o gibi aktı hepsi zatenn bakalım 1 ocakta belli olur zatenn de adet olursam dr gitcem yımırta takibi için kısmet napalımm
ayy canim yaa bende seni cok seviyorumm vallaa
aiale gibi olduk yillardir
eskiden msnden canlida gorusurduk ama msne falan vaktim kalmiyo bi hotmaile girip cikiyorum
bi ara karsilasirsak wabcam isterim ona gore barani en son 7 aylikken gormustum :))
canım RABBİM inş.dileyen isteyen kullarına istediklerini saglıklı bir şekilde verir.
bebek isteyen topikte okumuştum canım antibiyotiğin 48 sat sonra etkisi kalmazmışş spermlerde olmazmışş demiş dr yani ilaç bittikten 2 gün sonra ilişki olabili anlamına gelio yumurtatlama göre değerlendirr..
tamam canooooooo
sen müsait olunca yaz ben açarım kamerayı
Allah seninde oğluşunu hayırlısıyla bana göstermeni nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
prensesi de öptüm bu arada
amin canımmm inşşş.sağlıklı uzun ömürlü saygılı terbiyeli calışkann vefakarr vs.. evlatlarımız olsnhepimizinnn inş..aminn
Olacak Allahın izniyle
inanacaksaın önce inanmak başarmanın yarısıdır demişler
mesaj hakkım hala yok inş.birgün olaacak.evet saglıkçıyım.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.özellikle bu konu çocuklarımız olunca.benim için olayın boyutu değişiyor.RABBİM çocuklarımıza saglık sıhhat nasip etsin.
mesaj hakkım hala yok inş.birgün olaacak.evet saglıkçıyım.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.özellikle bu konu çocuklarımız olunca.benim için olayın boyutu değişiyor.RABBİM çocuklarımıza saglık sıhhat nasip etsin.
dur canoooooo
benim okuduğum kitapta yazıyordu
hemen bakayım bulursam yazarım sana
maasallah kizlarr tr saatiyle 1:30 siz halaa ayaktasiniz beni sormayin ben 4 te bi yattim tam 7 de kalkmisim aksam suan hic uykum yok
maasallah kizlarr tr saatiyle 1:30 siz halaa ayaktasiniz beni sormayin ben 4 te bi yattim tam 7 de kalkmisim aksam suan hic uykum yok
ben çıkom kızlarr kızm yeni uyudu beni beklemekten helak oluyo yavrumm bende yatayımm sizlere ii gecelerr çok öptümmm hoşcakalın yarn görüşmek üzeere..
bende niyetliydim bugün canooo
yemeği iyiynce üstüme ağırlık çöktü
uyudum hemen saat 21:00 de kalktım
şimdide uykum yok
hemsiremisin yoksa bu konularla hic karsilasmadinmi etrafta dr lar ne diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?