Süper Anneler - 2011

gulnevam oyle bir gunde olmuski iliski
nasil desem yani bir gun sonra olsaymis deisiyormus
suan kiza yatkin gozukuyor ama bellide olmaz
yaa bosver dua et bol bollll

ayy canim yaa bende seni cok seviyorumm vallaa
aiale gibi olduk yillardir
eskiden msnden canlida gorusurduk ama msne falan vaktim kalmiyo bi hotmaile girip cikiyorum
bi ara karsilasirsak wabcam isterim ona gore barani en son 7 aylikken gormustum :))

tamam canooooooo

sen müsait olunca yaz ben açarım kamerayı

Allah seninde oğluşunu hayırlısıyla bana göstermeni nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
prensesi de öptüm bu arada

canım bende daha uuzn biliyorum işte
erkekte mesela pserm kalitesini de etkilermiş
erkekte 1,5 ay da geeçermiş etki

tamam canooooooo

sen müsait olunca yaz ben açarım kamerayı

Allah seninde oğluşunu hayırlısıyla bana göstermeni nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
prensesi de öptüm bu arada

aminn insallahh canim
bazen korkuyorum olmayacak diye
bazende icim civil civil oluyor bi nese doluyor
bi ferahlama
olmaz ise benim icin sorun olmaz hani cevre olmasa
benim kizkardesim yok yoklugunu hep hissettim bende annemde
ama cevre benim tuylerimi urpertiyor

kizlar biri bana yumurtlamayi akintiyla aciklayabilirmi

mesela yumurta aki kivamindakini gorunce catliyormu catlayacakmi
birde karisik akinti var kremsi yumurta aki kivami bu nedir birde yanlizcaa krem yogunn boooll akintiii yaa bunun aciklamalari vardi bi siteede ama bulamadimm

mesaj hakkım hala yok inş.birgün olaacak.evet saglıkçıyım.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.özellikle bu konu çocuklarımız olunca.benim için olayın boyutu değişiyor.RABBİM çocuklarımıza saglık sıhhat nasip etsin.

Olacak Allahın izniyle
inanacaksaın önce inanmak başarmanın yarısıdır demişler

evet canım inanmak yolu yarılamaktırrr..

benim okuduğum o kadar canım doğrudur söylediğin kimseyi eksik bilgilendirmeyim ben...

bende aranıza gelelei 2 ay oldu yada olmadaı sizi çok sevdim acınca bakıom orkiş bernur gelincikk gurbet ver 1 kaç arkadaşş simdi çoğunluk ne istediğimizi bilioz sohbet oluyo tanımadık gelince başa dönmek gerekio falan gibi gelio zamanda zaz olubca geri çıkıyom gibi bazen yazıyorm yani bende sizleri öslüyommm

maasallah kizlarr tr saatiyle 1:30 siz halaa ayaktasiniz beni sormayin ben 4 te bi yattim tam 7 de kalkmisim aksam suan hic uykum yok

amin canım benim

peki burda yazılanlara ne diyorsun peki ,

hemsiremisin yoksa bu konularla hic karsilasmadinmi etrafta dr lar ne diyorr

maasallah kizlarr tr saatiyle 1:30 siz halaa ayaktasiniz beni sormayin ben 4 te bi yattim tam 7 de kalkmisim aksam suan hic uykum yok

ben çıkom kızlarr kızm yeni uyudu beni beklemekten helak oluyo yavrumm bende yatayımm sizlere ii gecelerr çok öptümmm hoşcakalın yarn görüşmek üzeere..

akıntının en kaygan, saydam ve sündürdükçe uzadığı gün çatlama oluyor

çatlama olayı bittiktan sonra akıntı yeniden kremsi daha mat ve daha kalın hale geliyor canım

ben çıkom kızlarr kızm yeni uyudu beni beklemekten helak oluyo yavrumm bende yatayımm sizlere ii gecelerr çok öptümmm hoşcakalın yarn görüşmek üzeere..

iyi geceler cnm ruyanda oglusunu gor insallah

bende niyetliydim bugün canooo
yemeği iyiynce üstüme ağırlık çöktü
uyudum hemen saat 21:00 de kalktım
şimdide uykum yok

ALLAH KABUL ETSIN insallah benimde eksiklerim var bitiremedim daha baslasam iyi olcak:44:

hemsiremisin yoksa bu konularla hic karsilasmadinmi etrafta dr lar ne diyorr

evet.bize mantıklı gelen.alkali ortam ve erkegin sperm kalitesinin artırılması.yumurtlama günü yada mens öncesi sonrası diye zaman kavramı yok.herşey spermin yapısına baglı.ne kadar çok cok y yada x taşıdıgına.çünkü cinsiyeti belirleyen hepinizde biliyorsunuz ki spermdir.BERNUR cum bu mesajım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…