Süper Anneler - 2011

orkişim ben hamiş olduğumu sanmıyorum kafama takılan şu uzayan akıntı 3 gün uzuyo resmen ben hayıt folik asit falanda kullanıyorum onlarda yumurtlamaya yardımcı ondan acaba bu uzayan akıntının 2,günü ilişki gibi gelio bana ben dr dedim bana yımırta takibi yapcak zatinde tam catladı ğün yapmam lazım değilmi catlasın benim yımırtama spermin ulaşması 6 saat sürüomuş zatenn biriyle tanıştık okuldan veli 2 oğlu var adetin üstüne 1 hafta dur kesin oğlun olur dedibana

nasil yani adet bittikten bir hafta sonrami dedi eger oyleyse zaten ovulasyona denk geliyor
cnm hic belli olmaz senin hamileligin cunki ben ilk defa 10. gungun yumurtladim
yinede belli olmaz cnm gonlunden nasil geciyosa oyle olsun

hoşgelmişşin canım.takviyelerden sen ve eşin ne alıyor.ben hala ne yapacagıma karar veremedimde
hosbulduk canim

esim
evicap e vitamini
ginseng
larginin
omega 3
zinco

bense largininle balik yagi aliyorum
birde almam gerekn folik asit var bi turlu firsat bulupta alamadim

nasil yani adet bittikten bir hafta sonrami dedi eger oyleyse zaten ovulasyona denk geliyor
cnm hic belli olmaz senin hamileligin cunki ben ilk defa 10. gungun yumurtladim
yinede belli olmaz cnm gonlunden nasil geciyosa oyle olsun

hala kasıklarım ağrıyorrrrr ya bişey diyecem emre mirim bioma bakmıştı da önceden aralık 9 ile 17 si ban erkek günün dedi 3 gün öncede o tarih kıza yatkın dedi bioya şimdi ben nasıl güveneyimm yaaa

evet canım doğru diosunnn ben seni ve sürekli konuştuğumuz arkadaşları aradım durdumm seni gördüğüme sevindimm

cnm ben rabbim omur sihhat verdigi surece hep buradayim taniyanlar bilir 2007 den beri bu sitedeyim
tabii uyelik sildirdim tekrar actim o ayri
mimoza gurbet bernur ezgin bunlarda coook eskilerden hic kopmadik insallahh buradaki dostluklarimizda oyle olur

anlamadim kizami yatkindin o gunlerde tam iliski gununu biliyosan ve dogum tarihinide yaz birde ben bakayim
emreemirim nerde odami gelmiyor

inşallah canımmm ben yeniyimmekimde üye oldum bende cınca hepinizi görmek istiyorum bazen kimse yoktu gecen hafta girdiğimde insan merak ediyor denk gelmio falan oldun umarım hep beraber oluruz bebişlerimizle

hosbulduk canim

esim
evicap e vitamini
ginseng
larginin
omega 3
zinco

bense largininle balik yagi aliyorum
birde almam gerekn folik asit var bi turlu firsat bulupta alamadim
bu kadar ilac yada takviyenin sağlığa zararı olabilirmi.bana cok fazla geldi.ginseng l-arginin nerden temin ettin

anlamadim kizami yatkindin o gunlerde tam iliski gununu biliyosan ve dogum tarihinide yaz birde ben bakayim
emreemirim nerde odami gelmiyor

emre mirime özelden attım görsün die girince cevaplamış sağolsunn ilişki 00:24 saati 16 ,12,2011, tarihinde oldu ben 13,08,1982doğ.ama üstteydim hemen oturdum aynen suzan 365 vardıya o gibi aktı hepsi zatenn bakalım 1 ocakta belli olur zatenn de adet olursam dr gitcem yımırta takibi için kısmet napalımm

bu kadar ilac yada takviyenin sağlığa zararı olabilirmi.bana cok fazla geldi.ginseng l-arginin nerden temin ettin

bunu yurtdisindaki drlar erkek bebek icin vermisler tabiiki dr a danismakta fayda var
biz dozunu asmamak kaydiyla kullaniyoruz
larginini gnc nin esim bi siteden aldi adini sordum hatirlayamadi
ginseng ise eczaneden bir aylik aldim

gulnevam

misafir ziyaretciler olmasaydi fotomuda koyardim
ama ne cok gizli hayranlarimiz varmis bizimmm soyle gelselerde sohbet etsek

gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn

aşkolsun canım ya....
ya bennnnnnn ya bennnnnnnnnn

sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....

canım çok sevindim
Rabbim gönlüne göre versin hayırla sağlıkla
Tamamına erdirsin inşallahhhhhh

Canım rahmin nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Şaşkınlıkla okuyorum bazen sizi
El ile mi anlıyorsunuz?
Tarif etsene bacım yaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yılmak yok ama yumurtlama günlerinden kesinlikle kaçın
3 gün öncesinden olsun bitsin her ay
3.de inşallahhhhhhhhhh bu kadar stres olmadan yaparsın
ama öncelikle Rabbim 2. de kızını yollar inşallahhhhhhhhh hayırla sağlıkla

ilaç kesinlikle etkiler bacım
Bu ay deneme bence de
1,5-2 ay etkisi olduğunu duymuştum
O sebeple ölüyorum soğuk algınlığından şimdi ama kullanmıyorum ben
zaten kullandıklarımında faydası olmadı

slmm kizlar,ne guzelya birer birer hamiss oluyonuz,insss allah gonlumuzdekini karnimiza koyarda buraya birer birer sevinclerimizi paylasiririzaminnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm

Orkişimmmmmmmm

geldiğin nasıl belli oluyor canım ya
hergün en fazla 2 sayfa ilerlerdi topic maşallah bugün coşmuş yine

seviyorum seni ben kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi

bi yerde okumustum kadin iliski sonrasi hemen ayaga kalkarsa ve o sekilde hamile kalirsa
bebek buyuk ihtimalle erkek olabilirmis
cunki y ler guclu ve hizli oldugundan yukari cikmalari daha kolay ve x ler yavas oldugundan arkada kalabiliyolarmis
tanidigim iki kisi var ikiside erkek oldu tesadufte olabilir

Orkişimmmmmmmm

geldiğin nasıl belli oluyor canım ya
hergün en fazla 2 sayfa ilerlerdi topic maşallah bugün coşmuş yine

seviyorum seni ben kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi

ayy canim yaa bende seni cok seviyorumm vallaa
aiale gibi olduk yillardir
eskiden msnden canlida gorusurduk ama msne falan vaktim kalmiyo bi hotmaile girip cikiyorum
bi ara karsilasirsak wabcam isterim ona gore barani en son 7 aylikken gormustum :))

yoona

canım iki kızın varmış Allah uzun ömürler versin
İnşallah 3.de istediğini de verir hayırla

ama rastgele olmasın sakın planla canım
zamana çok dikkat et zamanlama en etkili sonuç veriyor
elinden geleni yap gerisi zaten Yaradana bağlı
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh pipilin olur sağlıkla canım

bebek isteyen topikte okumuştum canım antibiyotiğin 48 sat sonra etkisi kalmazmışş spermlerde olmazmışş demiş dr yani ilaç bittikten 2 gün sonra ilişki olabili anlamına gelio yumurtatlama göre değerlendirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…