- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.921
orkişim ben hamiş olduğumu sanmıyorum kafama takılan şu uzayan akıntı 3 gün uzuyo resmen ben hayıt folik asit falanda kullanıyorum onlarda yumurtlamaya yardımcı ondan acaba bu uzayan akıntının 2,günü ilişki gibi gelio bana ben dr dedim bana yımırta takibi yapcak zatinde tam catladı ğün yapmam lazım değilmi catlasın benim yımırtama spermin ulaşması 6 saat sürüomuş zatenn biriyle tanıştık okuldan veli 2 oğlu var adetin üstüne 1 hafta dur kesin oğlun olur dedibana
hosbulduk canimhoşgelmişşin canım.takviyelerden sen ve eşin ne alıyor.ben hala ne yapacagıma karar veremedimde
nasil yani adet bittikten bir hafta sonrami dedi eger oyleyse zaten ovulasyona denk geliyor
cnm hic belli olmaz senin hamileligin cunki ben ilk defa 10. gungun yumurtladim
yinede belli olmaz cnm gonlunden nasil geciyosa oyle olsun
evet canım doğru diosunnn ben seni ve sürekli konuştuğumuz arkadaşları aradım durdumm seni gördüğüme sevindimm
hala kasıklarım ağrıyorrrrr ya bişey diyecem emre mirim bioma bakmıştı da önceden aralık 9 ile 17 si ban erkek günün dedi 3 gün öncede o tarih kıza yatkın dedi bioya şimdi ben nasıl güveneyimm yaaa
cnm ben rabbim omur sihhat verdigi surece hep buradayim taniyanlar bilir 2007 den beri bu sitedeyim
tabii uyelik sildirdim tekrar actim o ayri
mimoza gurbet bernur ezgin bunlarda coook eskilerden hic kopmadik insallahh buradaki dostluklarimizda oyle olur
bu kadar ilac yada takviyenin sağlığa zararı olabilirmi.bana cok fazla geldi.ginseng l-arginin nerden temin ettinhosbulduk canim
esim
evicap e vitamini
ginseng
larginin
omega 3
zinco
bense largininle balik yagi aliyorum
birde almam gerekn folik asit var bi turlu firsat bulupta alamadim
anlamadim kizami yatkindin o gunlerde tam iliski gununu biliyosan ve dogum tarihinide yaz birde ben bakayim
emreemirim nerde odami gelmiyor
sendemi erkek bebek isteyenlerdensin.
bu kadar ilac yada takviyenin sağlığa zararı olabilirmi.bana cok fazla geldi.ginseng l-arginin nerden temin ettin
gurbet abla ve naz81 den atak beklıyoruz hadi kızlar inşallah ayaklar süründü gelin sizde amınn
sagol canim hep hayal ettim bu forma bir gun" hamileyim" yazmayi.Allah bana nasip etti...darisi tum isteyenlere artik.bu arada senin bebiste hayirli olsun canim....
bak ben ne yaptim, tam emin olmak icin..cumartesi saat 11 de gülenyüz cikti, pazar saat 11de gene gülen yüz, aksam 20de ve 23 de gene halen gülen yüz. ve bugün pazartesi sabah 7:15 gece gülmedi bana....gece catamam oldu galiba tam anlamiyorum o yüzden sik sik yaptim....gülen yüz gecince catlamismi oluyor ki..ve bugun butün gün agrim oldu...aksam Rahmim yukardaydi sabahda yukardaydi ama saat 11:30 asagidaydi.....bunu iyi arastirmam gerkiyor...hepsini tek tek yazdim..ve testleride senin gibi tarihlere göre yazdim....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnninsallah canim, bende cok istiyorum artik ya..siki bi diete basladim bu kez abartmiyorum ama, kalzium ve magnezium hapima devam ediyorum..bu ay monitor ve gülen yüz kullandim.... ebayden fazlaysiyla ucuza aldim gülen yüz...hergün her namaz vakti yüce rabbime yalvariyorum dua ediyorum insallah dualarimiz kabul olur...
ben cok kararliyim simdi ikinci oglan olursa 3. hic denemicem korkuyorum cünkü, insallah bi kizim olurda 3.cüyüde yapmak nasip olur.....
Kızlar merhaba ben ibrahim saraçoğlunun çayını kullanıyoruz bu ay deneme yapacaktık ancak eşimle grip olduk ve antibiyotik alıyoruz.
acaba ilaçlar bizi asitleştirir mi?kendimi çok hazırlamıştım karar veremiyoruzFikir verir misiniz?
slmm kizlar,ne guzelya birer birer hamiss oluyonuz,insss allah gonlumuzdekini karnimiza koyarda buraya birer birer sevinclerimizi paylasiririz aminnnnnn
emre mirime özelden attım görsün die girince cevaplamış sağolsunn ilişki 00:24 saati 16 ,12,2011, tarihinde oldu ben 13,08,1982doğ.ama üstteydim hemen oturdum aynen suzan 365 vardıya o gibi aktı hepsi zatenn bakalım 1 ocakta belli olur zatenn de adet olursam dr gitcem yımırta takibi için kısmet napalımm
Orkişimmmmmmmm
geldiğin nasıl belli oluyor canım ya
hergün en fazla 2 sayfa ilerlerdi topic maşallah bugün coşmuş yine
seviyorum seni ben kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hepinizi
bebek isteyen topikte okumuştum canım antibiyotiğin 48 sat sonra etkisi kalmazmışş spermlerde olmazmışş demiş dr yani ilaç bittikten 2 gün sonra ilişki olabili anlamına gelio yumurtatlama göre değerlendirr..aşkolsun canım ya....
ya bennnnnnn ya bennnnnnnnnn
canım çok sevindim
Rabbim gönlüne göre versin hayırla sağlıkla
Tamamına erdirsin inşallahhhhhh
Canım rahmin nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Şaşkınlıkla okuyorum bazen sizi
El ile mi anlıyorsunuz?
Tarif etsene bacım yaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yılmak yok ama yumurtlama günlerinden kesinlikle kaçın
3 gün öncesinden olsun bitsin her ay
3.de inşallahhhhhhhhhh bu kadar stres olmadan yaparsın
ama öncelikle Rabbim 2. de kızını yollar inşallahhhhhhhhh hayırla sağlıkla
ilaç kesinlikle etkiler bacım
Bu ay deneme bence de
1,5-2 ay etkisi olduğunu duymuştum
O sebeple ölüyorum soğuk algınlığından şimdi ama kullanmıyorum ben
zaten kullandıklarımında faydası olmadı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
rabbim verirse evvettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?