Süper Anneler - 2011

sperm kalitesi gerçekten öemli etken
ama zamanlama bir o kadar etkili canım
kendimden biliyorum
kızkardeşimden biliyorum
komşumdan biliyorum

zamanlama ile ilgili örnekler çok ama bunlar benim gözümle gördüğüm örnekler

peki y spermleri arttırmak için ne önerirsin yada öneriyorlar

mesela erkegin spermi kuvvetlendiren takviyeler siz gore nelerdir
en onemlileri
birde su bitki kurleri hakkinda ne dusunuyorsun
yani sen zamani savunanlardan deilsin aslinda bir bakimi dusunulunce yalanda deil hani son zamanlarda x ve y nin ayni hizda olduklarida saptandi biraz karisik

yarın devam ederiz inşallah konuşmaya kızlar

benim sağ böbrekte de sorun var sanırım

çarşamba doktora gitcem
kazadan sonra ağrılarım geçmedi hiç
inşallah ciddi bişey yoktur

neyse kizlar hepiniz gidiyosunuz
nisam insallah sorularimiza yarin cevap aliriz

bernur abla gecmis olsun aman ihmal etme
birde yine kanser vakasi deniz ugur gogus kanserine yakalanmis
elle muayeneyi hep yapin kizlar ben bugun yaptim korkuma evlerden irak allah korusun

kimyasal olarak çinko ve e vit.tablatleri.ama son zamanlarda l-arginin de konuşulur oldu.ne kadar sağlıkçı olsamda aktarlardaki hazırlanan macunlar bile olabilir diyorum.hatta uygun bir zamanımda gidicem.ama önemli olan bu kür yada macunların cinsel güç için degilde özellikle sperm kalitesini artıran kuvvetlendiren bitki yada artık nelerse bunlar.hazırlanması.evet zamanı cok önemsemiyorum

zaman su konuda su insanlar için dogru olabilir.mens aralıgı 28 gün yada 29 ama ben yada benim gibi 35 40 günde mens olanlar da zamanlama hesabı tutmayabilir.ama şu dogru bir tespit y ler testislerde bile 3 günden fazla beklememeli.kalitesini yitirip güçlü olan x ler öne geçip yumurtayı dölleyebilir.bu nedenle erkek bebk için en fazla 3 gün ara .

Slm canlar topigin kspisini bn acayim defim bugun
Kizlar uzayan akintiyi gorunce iliski oneriliyor spermlerin ilerlemesine yardimci oluyormus ona gore kuru olunca vajin hamis jalma sansi dusukmus

Gunaydin hanimlar dun gece iyi kaynatmissiniz gene....sayfalar bayagi ilerlemis....dun hamilelik haberinden sonra esim kocaman bir buketle geldi eve....cok sevincliydi...hemen teste bakti guldu....hic beklemiyormus hamilelik haberini..bende diyordum hep tutmadi adet olcam diye...ihtimal vermiyodu...sok oldu...:44: Allah im eli ayagi duzgun olsun cinsiyet farketmez diyorum....darisi tum isteyenlerin basina

cnm bir daha tebrik ediyorum esin de cok dikkatliymis sagolsun
bizim siraya katildin sende ins Allah kalbine gore verir.

cnm bir daha tebrik ediyorum esin de cok dikkatliymis sagolsun
bizim siraya katildin sende ins Allah kalbine gore verir.

Sagolsunlar Allah basimizda eksik etmesin eslerimizi....Amin canim insallah sag Salim kavusuruz bebislerimize....senin bebis de hayirli olsun canim....insan ilk bebekteki heyecani yasiyor adeta....

işte mesele burda
ben tamamen zamanlamayı önemsiyorum
diğer yapılanlar da boş değil tabiii ama bana göre
en etkili yöntem zamanlama

çok sevindim canım ya
Allahım gönlünüzdekini de versin inşallahhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyy darısı başıma
eşime bende testimi gösteririm inşallah tez zamanda hayırlısıyla

bernuuurrrrr kız senın siklus düzelmedı dıye senı yazmadım bacım alınma yoksa senıde görmek isterız hamiş
şimdi süpriz hamıle kalsan üzülürsün sen bılıyorum ama bana kalırsa hiç bekleme yap derım valla yas gitmeden 2side var senın cinsiyet

superrrr yaaa Allahim tamamina erdirsin insAlllahhhh

cnm bnm catladigin aisaretmis kiz senin dedigim uzayan akinti bembeyaz akinti yani vajen islak olsun ki spermleri yumurtaya kavustursun dun aksam okudum bndeeee

sevil_8 anacım dr gitsene be yaa meraktan ölüyorum ben bıloe sen nasıl duruyosun senınkı bellidir artık bence ne zaman gitcen dra

sevil_8

maşallahhhhhhhh bebiş büyüyor
az kaldı canım ya öğrenmemize
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

en büyük bebişimiz hangisi? kim önce doğacak inşallahhhhhhhh

gelincikkkkkkk

sen nasılsın canım ya

bu arada cennetgözlüm nerelerde:44::44::44::44::44:
neden hiç girmiyor?
msn olan varmı?
yada tlf. olan ?

ben çok merak ediyorum yaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrr hamile olunca kaybolmayın lütfennnnnnn
habersiz bırakmayın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…