- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.961
evet.bize mantıklı gelen.alkali ortam ve erkegin sperm kalitesinin artırılması.yumurtlama günü yada mens öncesi sonrası diye zaman kavramı yok.herşey spermin yapısına baglı.ne kadar çok cok y yada x taşıdıgına.çünkü cinsiyeti belirleyen hepinizde biliyorsunuz ki spermdir.BERNUR cum bu mesajım sanada
evet.bize mantıklı gelen.alkali ortam ve erkegin sperm kalitesinin artırılması.yumurtlama günü yada mens öncesi sonrası diye zaman kavramı yok.herşey spermin yapısına baglı.ne kadar çok cok y yada x taşıdıgına.çünkü cinsiyeti belirleyen hepinizde biliyorsunuz ki spermdir.BERNUR cum bu mesajım sanada
mesela erkegin spermi kuvvetlendiren takviyeler siz gore nelerdir
en onemlileri
birde su bitki kurleri hakkinda ne dusunuyorsun
yani sen zamani savunanlardan deilsin aslinda bir bakimi dusunulunce yalanda deil hani son zamanlarda x ve y nin ayni hizda olduklarida saptandi biraz karisik
Gunaydin hanimlar dun gece iyi kaynatmissiniz gene....sayfalar bayagi ilerlemis....dun hamilelik haberinden sonra esim kocaman bir buketle geldi eve....cok sevincliydi...hemen teste baktiguldu....hic beklemiyormus hamilelik haberini..bende diyordum hep tutmadi adet olcam diye...ihtimal vermiyodu...sok oldu...:44: Allah im eli ayagi duzgun olsun cinsiyet farketmez diyorum....darisi tum isteyenlerin basina
cnm bir daha tebrik ediyorum esin de cok dikkatliymis sagolsun
bizim siraya katildin sende ins Allah kalbine gore verir.
zaman su konuda su insanlar için dogru olabilir.mens aralıgı 28 gün yada 29 ama ben yada benim gibi 35 40 günde mens olanlar da zamanlama hesabı tutmayabilir.ama şu dogru bir tespit y ler testislerde bile 3 günden fazla beklememeli.kalitesini yitirip güçlü olan x ler öne geçip yumurtayı dölleyebilir.bu nedenle erkek bebk için en fazla 3 gün ara .
Gunaydin hanimlar dun gece iyi kaynatmissiniz gene....sayfalar bayagi ilerlemis....dun hamilelik haberinden sonra esim kocaman bir buketle geldi eve....cok sevincliydi...hemen teste baktiguldu....hic beklemiyormus hamilelik haberini..bende diyordum hep tutmadi adet olcam diye...ihtimal vermiyodu...sok oldu...:44: Allah im eli ayagi duzgun olsun cinsiyet farketmez diyorum....darisi tum isteyenlerin basina
superrrr yaaa Allahim tamamina erdirsin insAlllahhhhGunaydin hanimlar dun gece iyi kaynatmissiniz gene....sayfalar bayagi ilerlemis....dun hamilelik haberinden sonra esim kocaman bir buketle geldi eve....cok sevincliydi...hemen teste baktiguldu....hic beklemiyormus hamilelik haberini..bende diyordum hep tutmadi adet olcam diye...ihtimal vermiyodu...sok oldu...:44: Allah im eli ayagi duzgun olsun cinsiyet farketmez diyorum....darisi tum isteyenlerin basina
kizlar biri bana yumurtlamayi akintiyla aciklayabilirmi
mesela yumurta aki kivamindakini gorunce catliyormu catlayacakmi
birde karisik akinti var kremsi yumurta aki kivami bu nedir birde yanlizcaa krem yogunn boooll akintiii yaa bunun aciklamalari vardi bi siteede ama bulamadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?