Süper Anneler - 2011

kizlar su alman sayfasinda kim bakiyor bilen biri banada baktiriverse birde neler yapiyolar oradakilerr

link olsa bn bakarim linki bul cnm

link falan bilmiyorum ki ne linki ((

vallaa altima kacirdim gulmekten gurbet esim bana delirdin sonunda diyooo nerden buldun o smili ayyyy sende daha neler vardir kimbilirr
ayyy hayatta aklima gelmezdi boyle bisey koyacaginnn

önceeeeee dha sonra umarim aciklayici olmusturrr

ayyy bu yorgan altındakilere bittim ben yaaa kondomların ucunu iğneyle delen kadın smileyinide ben yapacam benimki yine dışarı kaçmaya başladı bugün marketten utana sıkıla bi paket aldım bi kaç ay alışsın sonra planı işleme koyacam

Son düzenleme:
canım bildiğim bu kan hayız yada regl değil.kılınabilir.her seferdinde abdest al.ama yinede bi bilene danış istersen.ilişkiden uzak dur.kanaman artmasın.bebekte aşağıda aman ha.üç ay sakın
çok sağol canım. yarın başlıcam inşallah.tereddüt ettim kaçgündür bıraktım namazımı yaaa.Allahım beni affet....
canım ilişki zaten yasak düşük tehlikesinden dolayıı:26::26:

cnm sen hamile ikne adet olamassin o yuzden ozurlu syilirsin oturdugun yerde kil aman aksatma cnm bnmmmm
anladım ablacım çok sağol....oturarak kılıcam bi süre secdeye varmak zor olucak çünküüü..

bacım badem ve fındık tüketmeyin özellikle badem. öyle diyorlar yani.

yaa nasilyaa travett,doktor ozellikle esimee kavrulmamis findik ve badem dedi,bide bak benim komsumun uc tane ogluu var ardarda oldu ve bana badem findik turu esinin cok yedigini soyledi,ya kafam cok karistiyaa,peki kolaya ne diyosun cay kahve iciyoz bide pekmez,pestil falan nediyosunnn

link falan bilmiyorum ki ne linki ((

vallaa altima kacirdim gulmekten gurbet esim bana delirdin sonunda diyooo nerden buldun o smili ayyyy sende daha neler vardir kimbilirr
ayyy hayatta aklima gelmezdi boyle bisey koyacaginnn
Cnm daha neler varda banlanmiyim dimi yani
Kizlar neseniz bol olsun
Ohhhh ins cnm sende gatil bize:))))

Cnm niye deliyon gi kocan istemiyimi yoksa yok anam dellmekle kalinmaz hamis falan ucunu kesecen takkexi yikiycan sperm oldurucu krem var takjede onlari arindirican hatta delme yikadiktan sonra eski haline cevir is bittikten sonra dikkatlice cikar ve spermleri siringa ile cek vajinanin icine sik ve yat kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…