- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.041
Merhaba kızlar doktora ovulasyon testi hakkında soru sordum.kafam karıştı yine
Yumurtlama (ovulasyon) Günü
Kolay gelsin.Bilginize sağlık doktor bey.Erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki olmalı?
sevgili sonay hanım hemen yada 1-2 saat içinde ilişikide bulunun saygılarımla
kizlar ruyamda biri bana erkek istiyosan orgazm olma dedi kimdi bilmiyorum
bilinc altimi acabaa hicte dusunmediydim
cnm ovu ile ne zaman catladigi belli degil sadece pozitif cikar zamani belli degil iki gun pozitif gosterebiliyor yani
ama
igne ile belli saati var kacirmamak adina 36. saat iliski olacak
kizlar ruyamda biri bana erkek istiyosan orgazm olma dedi kimdi bilmiyorum
bilinc altimi acabaa hicte dusunmediydim
bol bol dua ediyorum canım.sonuçta allahın dediği olacak....Canım dedim ya benimde oğlanda 5 ay oldu kanamam
Bişey olmaz Allahın izniyle
Dua et sen bol bol
Çokta doktora gitme moral bozuyorlar çoğu zaman
,
Oğlumda yok eşin yaşlanmış
yok böbrekte büyüme var
yok eşin daha da yaşlanmış
mahvettiler beni
elhamdülillahhhhhhhh sağsalim doğdu oğlum
senin oğğluşta sağsalim doğacak inşallahhhhhh
haklısın canım.doğacak olan doğuyo bişekilde....doğmayacaksa yapılacak bişey yok ama insan oğlu işte sabırsız,meraklı,evhamlı......sevilcim adet birinci gününü sayıcaksın.
hesaplayıcılar var.dr nevranınb sitesinde gebelik takvimi var orda kaç çıkıyıor bi bakarmısın...
mulbery canım benim kızımdada kanamam oldu kaybettiğim bebebktede...herşey allahtan.kızımda bi kutu progestan bitirdim.ama geçenki düşükte daha fazla bitirdim ama bebeik gitti.yani bu bi belirti değil.kanaman oluyor diye umutsuzlanma...dediğim gibi ilgisi yok.doğacak olan doğuyor.inşalalh bebebğin seni bırakmaz.bu acıyı yaşamış birisi olarak kalpten söylüyorum canım...başka şeylerle ilgilenmeye çalış.rahat ol...inşallah senle olur doğana kadar.......
bol bol dua ediyorum canım.sonuçta allahın dediği olacak....
bende çok etkileniyorum doktorun söylediklerinden o yüzden pek sık gitmeyi istemiyorum senin dediğin gibi...
bazıları felaket tellalı gibi mubareklerin zaten.
haftaya gitçem inşallah bi kalp atışlarını duysam dahada rahatlıcam ondan sonra....
Allahın izniyle inşallah herşey yoluna girer...
çok sağol canım.Allah seninde gönlüne göre versin inşallah...oğluşmu kızmı bakalım......
haklısın canım.doğacak olan doğuyo bişekilde....doğmayacaksa yapılacak bişey yok ama insan oğlu işte sabırsız,meraklı,evhamlı......
arada düşünmüyorum arada aklıma geliyo çok düşünüyorum valla....İnşallah hakkımda hayırlı olur ve benimle kalır canımm
öyle araştırıyorum soruşturuyorum böyle şeyler yaşayan çokkk kişi varmış bende yaşayınca anladım.
birçoğu sağlıklı bebekler getirmiş dünya ya....
takdiri ilahi artık...
çok sağol canımmm..Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...dünyada rızkı açıldıysa bi şekilde gelecek dünya ya inşallah....valla benim kızımda 2. aydan başladı 7. ayun bitimine kadar kanamam oldu lekelenme falan değil bayğı kanama.hata parça şeklindeydi ilki.düşük yapıyorum sandm.doktor rahim azı yetmezliği dei ve büyük ihtimalle düşükle sonuçlanır,ikinci hamleliğinde rahim ağzını dikicez dedi.hemen başka doktora gittim.sürekli istirahat verdi.tam 7 ay yattımama genede kanamalar devam etti.ama çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım.alacak nefesi,yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiiiiç birşey olmaz.sen kalbini ferah tut yeter.
egem bence bu ay dene.bende antib bitirdim bu ay deniycem.bazı antibiyotikler phı yükseltiyor....hatta gulihas arkadaş antinbiyotik kullandıktan sonraki ay oğluna gebe kaldı....ve çevremde çok duydum tedavi sonrası gebe kalan ve oğlu olan...geneli rahim iltahabı ve idrar yolları için tedavi olmuş ve ardından gebe kalmış.hatta gulihasın dru 3 ay etkilidir bu üç ay içinde gebe kal demiştiiiiiiiiiiiiiiiii.ben bu ay deniycem...reglimin 4.günündeyim...o zaman ben en iyisi iğne yaptırayım.bu ay testle deneyecektim.ama antibiyotik kullandım ..sağol canım
sevil_8
canım bence 2 hafta daha bekle
13.haftada git bence
daha küçük ve net bişey söylenmez bence
sen bilirsin tabiiii
kızlar ya nette biraz araştırdım bişi bulamadım...
ben lekelenmem başaldığından beri Allahım affetsin namazlarımı kılamıyorum....
kılmak istiyorum oturarakta olsa ama bu gelen kahverengi lekelenme özür sayılırmı sayılmazmı???
bilgisi olan varsa yazabilirmi ne yapmam gerektiğini....
cnmya bunlarin hepsini esin nasil aliyoki ayni gun hem iimi boyle hepsini kullanmasi ben anteptekine gittigimde esime sadece evicap verdi,yani bilemedim simdi kullansamiki benimkide anlamadimki :18:bide cnm biz uzum pekmezi pestil falan yiyoruz iimis ,ne diyosun cnm vede bu aralar boll kirmizi et ,manga, portakal,hurma tuketiyoz esim findik ve bademde yiyor,e arada cikolatada yiyoruz sutsuz olanindan bilemiyorumya ne diyosunuzzz ama daha ilaclara baslamadik onumuzde ay baslicaz insshayirlisi inss orkdm ne diyosun bu yediklerimize
biberiye kekik yemeklerinizde bolcaa kullanin kadinlar icin
birde sampuaninizi dus jelinizi ylang ylang aromali alin
lavanta kokusundan uzak durun
iliski gunu wc nin kapisini acik birakin ionlardan dolayi
son bir ay bilgisayarla fazlaca hasir nesir olun
yabanci siteden alintidir
kiz uygulamali gosterek cnm be yawweeeeeeorkiş yaaaaaaaaaaaaaa
sen yazdıkça ben imreniyorum valla
birde ben yaşasam şu orgazmı
nedir? ne değildir
kızlar ya nette biraz araştırdım bişi bulamadım...
ben lekelenmem başaldığından beri Allahım affetsin namazlarımı kılamıyorum....
kılmak istiyorum oturarakta olsa ama bu gelen kahverengi lekelenme özür sayılırmı sayılmazmı???
bilgisi olan varsa yazabilirmi ne yapmam gerektiğini....
orkiş yaaaaaaaaaaaaaa
sen yazdıkça ben imreniyorum valla
birde ben yaşasam şu orgazmı
nedir? ne değildir
nasil anlatsammm acabaaaa:127::122: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?