Süper Anneler - 2011

Merhaba kızlar doktora ovulasyon testi hakkında soru sordum.kafam karıştı yine

Yumurtlama (ovulasyon) Günü
Kolay gelsin.Bilginize sağlık doktor bey.Erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişki olmalı?
sevgili sonay hanım hemen yada 1-2 saat içinde ilişikide bulunun saygılarımla

bir de bu var
merhaba sayın hocam ben erkek bebek istiyorum ancak çatlatma iğnsi olduktan sonra kacıncı saat ilişki olmalı bazı yerlerde ovulasoın sonrası 12-24 saat diyor bazı yerlerde 36 saat diyor.iğne olursa kacıncı saat olmalı?birde istanbul anadolu yakasınde ovulasyon takibi yapan doktor simi verebilir misiniz ?bir çok doktora gittim hçbiri kabul etmedi.
sevgili sonay hanım ovulasyon takibi kolay bir işlem neden yapılmadı bilemiyorum tüp bebek uygulayan merkezlerden yardım alın yumurta 36. saatte çıkar erkek istiyorsanız 30 saatlade yani 36. saatlere yakın ilişikde bulunn saygılarımla

ş,mdi ovulasyon testi ile çatlatma iğnesi aynı biliyordum birinde hemen yada bir iki ssat sonra diyor diğerinde 30-36 saat diyor

cnm ovu ile ne zaman catladigi belli degil sadece pozitif cikar zamani belli degil iki gun pozitif gosterebiliyor yani
ama
igne ile belli saati var kacirmamak adina 36. saat iliski olacak

kizlar ruyamda biri bana erkek istiyosan orgazm olma dedi kimdi bilmiyorum
bilinc altimi acabaa hicte dusunmediydim

bol bol dua ediyorum canım.sonuçta allahın dediği olacak....
bende çok etkileniyorum doktorun söylediklerinden o yüzden pek sık gitmeyi istemiyorum senin dediğin gibi...
bazıları felaket tellalı gibi mubareklerin zaten.
haftaya gitçem inşallah bi kalp atışlarını duysam dahada rahatlıcam ondan sonra....
Allahın izniyle inşallah herşey yoluna girer...
çok sağol canım.Allah seninde gönlüne göre versin inşallah...oğluşmu kızmı bakalım......

haklısın canım.doğacak olan doğuyo bişekilde....doğmayacaksa yapılacak bişey yok ama insan oğlu işte sabırsız,meraklı,evhamlı......
arada düşünmüyorum arada aklıma geliyo çok düşünüyorum valla....İnşallah hakkımda hayırlı olur ve benimle kalır canımm
öyle araştırıyorum soruşturuyorum böyle şeyler yaşayan çokkk kişi varmış bende yaşayınca anladım.
birçoğu sağlıklı bebekler getirmiş dünya ya....
takdiri ilahi artık...

valla benim kızımda 2. aydan başladı 7. ayun bitimine kadar kanamam oldu lekelenme falan değil bayğı kanama.hata parça şeklindeydi ilki.düşük yapıyorum sandm.doktor rahim azı yetmezliği dei ve büyük ihtimalle düşükle sonuçlanır,ikinci hamleliğinde rahim ağzını dikicez dedi.hemen başka doktora gittim.sürekli istirahat verdi.tam 7 ay yattımama genede kanamalar devam etti.ama çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım.alacak nefesi,yiyecek ekmeği varsa bu dünyada hiiiiç birşey olmaz.sen kalbini ferah tut yeter.

çok sağol canımmm..Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...dünyada rızkı açıldıysa bi şekilde gelecek dünya ya inşallah....
fazla düşünmememk lazım sanırım.

kızlar ya nette biraz araştırdım bişi bulamadım...
ben lekelenmem başaldığından beri Allahım affetsin namazlarımı kılamıyorum....
kılmak istiyorum oturarakta olsa ama bu gelen kahverengi lekelenme özür sayılırmı sayılmazmı???
bilgisi olan varsa yazabilirmi ne yapmam gerektiğini....

o zaman ben en iyisi iğne yaptırayım.bu ay testle deneyecektim.ama antibiyotik kullandım ..sağol canım
egem bence bu ay dene.bende antib bitirdim bu ay deniycem.bazı antibiyotikler phı yükseltiyor....hatta gulihas arkadaş antinbiyotik kullandıktan sonraki ay oğluna gebe kaldı....ve çevremde çok duydum tedavi sonrası gebe kalan ve oğlu olan...geneli rahim iltahabı ve idrar yolları için tedavi olmuş ve ardından gebe kalmış.hatta gulihasın dru 3 ay etkilidir bu üç ay içinde gebe kal demiştiiiiiiiiiiiiiiiii.ben bu ay deniycem...reglimin 4.günündeyim...
sevil_8

canım bence 2 hafta daha bekle
13.haftada git bence
daha küçük ve net bişey söylenmez bence
sen bilirsin tabiiii

bencede.ama ikili testi kaçırma bacım git ikilini yaptır yapan dru sıkıştır.iki kızım var deme sölemez.sağlıklı olsunda de.ısrar et.sölemezse 14e kalır

canım bildiğim bu kan hayız yada regl değil.kılınabilir.her seferdinde abdest al.ama yinede bi bilene danış istersen.ilişkiden uzak dur.kanaman artmasın.bebekte aşağıda aman ha.üç ay sakın

Son düzenleme:
Kizlar kizilcikhapi varmis , dün biyere baktim cok pahaliydi valahi, netten arastirdim ucuzmus, daha yeni alman sayfasindan biri yazdi dahada ucuzada varmis, dükkanin adini söyledi yarin gidip bende aliyim bir iki paket....alman sayfasinda cok kisinin kizi oluyor suan.....insallah benimde olur....herseye devam yilmak yok

Son düzenleme:

bacım badem ve fındık tüketmeyin özellikle badem. öyle diyorlar yani.

"iliski gunu wc nin kapisini acik birakin ionlardan dolayi"

bacım beni güldürdün allah da seni güldürsün. bu ne ayol ne alakası varmış ki?

orkiş yaaaaaaaaaaaaaa
sen yazdıkça ben imreniyorum valla
birde ben yaşasam şu orgazmı
nedir? ne değildir
kiz uygulamali gosterek cnm be yawweeeeee

cnm sen hamile ikne adet olamassin o yuzden ozurlu syilirsin oturdugun yerde kil aman aksatma cnm bnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…