- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.021
slm kızlar.lekelenmem hala devam ettiği için bugün yine doktora gittim.ultrasonla baktı.kesenin ölçüleri haftasıyla uyumlu gayet iyi aaammmaaaa dedi
kese rahim ağzına yakın damarların çok olduğu biryere yerleşmiş.lekelenme o yüzden oluyomuş.....
1 hafta sonra gel dedi.ilaca ve istirahate devam....bebiş orada gelişip büyüyebilirse sorun olmazmış..yaa büyüyemezsee...
böyle bişi yaşayan yada duyan varmı kızlarrrrrrrr ....
çok sağol canım.Slm canim oncelikle gecmis olsun.bence uzulmeni gerektiren bir durum yok insallah...bende kizima hamileyken hep kanamam oldu.kendim yurt disindayim burda cok ayrintili bakilmiyor herseye.yani hersey Allah à kalmis...burdaki doktorlar benim kanamamin cok normal oldugunu soylemislerdi...insallah bebegin guzelce gelisecek ve seni sasirtacak..sen yinede dinlenmeye calis.yorma kendini...
gunaydin kizlar nasilsiniz
slm tatlim annnelerin en guzeli oglan dogurasicaaaaaaaaa nasilsin bugunnnn
cok saol cnm agzindan bal damliyor.Sen nasilsin cnm?Ne var ne yok?
cnm en son dun gece birlitelik oldu pozitifi pazar gunu gormustum
gectigimiz cuma pazar ve sali gecesi birliktelik oldu...dahada yapmam sanirim yada persembe gecesi son olur ama yumurta catlamis bitmis olur
cnm en son dun gece birlitelik oldu pozitifi pazar gunu gormustum
gectigimiz cuma pazar ve sali gecesi birliktelik oldu...dahada yapmam sanirim yada persembe gecesi son olur ama yumurta catlamis bitmis olur
hadi bakalim hayirlisi canim insallah istedigin gelir gobusune....
artik kalmissindir hamile
bu kadar birliktelikle bence tutmustur
icini ferah tut
kimmis neymis
nerede bu konu
bilmedigimiz ne olabilir ki cok merak ettimm herseyi bildigimizi saniyordum
bilmiyorum canım kararsızım.doktorumdan da memnunum.bakalım artık..doktor doktor gezmekte istemiyorum yani...myulberry cnm gecmis olsun bence baska bi doktorla iletisime gec beklemekle olmaz bu isler
bol bol dinlen
kızlar internetten doktora sordum:
[TD="bgcolor: #e6e6fa, colspan: 2"]
----6+1 haftalık hamileyim.4 gündür kahverengi lekelenmem var.doktorum progestan verdi.ve istirahat önerdi..ama lekelenme kesilmedi.bugün tekrar gittim.ultrasonda kesenin haftasıyla uyumlu olduğunu ancak rahim ağzına yakın damarlı kısma yerleştiği için lekelenme yaşadığımı söyledi.1 hafta sonra tekrar çağırdı...bebğim burada büyüyüp gelişebilirmi?sağlıklı bir hamilelik olurmu kesenin rahim ağzına yakın olması düşeceği anlamınamı geliyor???cevabınız için şimdiden çok sağolun...iyi çalışmalar.. [/TD]
[TD="bgcolor: #ffefd5, colspan: 2"]
----sevgili emel hanım bebek canlı ise kanama bu tedaviler ve istirahatle düzelir gebelik kaybı tehlikeside %1 kadardır eger plasenta prevıa ise kanamalar 16-20 hf lara kadar devam edebilir iyi bir usg muayenesi ile bu durumun ortaya çıkarılması gerekir saygılarımla
diye cevaplamışşşş..bu içimi biraz rahatlattı..inşallah hakkımda hayırlısını versin Rabbim. [/TD]
inşallah abla yaa.öle okudumya sanki bana can geldi birden.ağrım neyin kalmadı valla akıntıda yaokkk....rabbime guven gerisini erak etme sen pasalar gubu gelecek bebegin ins
sevilcim adet birinci gününü sayıcaksın.
hesaplayıcılar var.dr nevranınb sitesinde gebelik takvimi var orda kaç çıkıyıor bi bakarmısın...
mulbery canım benim kızımdada kanamam oldu kaybettiğim bebebktede...herşey allahtan.kızımda bi kutu progestan bitirdim.ama geçenki düşükte daha fazla bitirdim ama bebeik gitti.yani bu bi belirti değil.kanaman oluyor diye umutsuzlanma...dediğim gibi ilgisi yok.doğacak olan doğuyor.inşalalh bebebğin seni bırakmaz.bu acıyı yaşamış birisi olarak kalpten söylüyorum canım...başka şeylerle ilgilenmeye çalış.rahat ol...inşallah senle olur doğana kadar.......
adetin ilk gunu cnm hep ole hesaplanirrrarkadaslar ben bu hafta sonu doktora gidicem Allahin izniyle sizce gosterirmi bebek kendini?
Bisey daha gebelik haftami hamile kaldigim gunden degil de reql oldugum gunden hesapladim bu dogrumu?Lutfen bana acil cevap optum
23 aralikta 12 haftam tamamlanmis oluyor cok saol
demekki bu cumartesi ultrasona girerim insallah
Ay Allahim sevindir bu aciz kullarini yuce Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?