Süper Anneler - 2011

Hangi ilac canim Zink mi?yani cinko mu?Keciboynuzu suyunu kendinmi yapdin?12 de korundun mu?Ay cok sevindim senin icin insAllah Allahim hepimize o duyguyu tadirir anliyorum seni kizlarin kac yasinda? Hangi gündü yumurtlama günün biliyormusun daha acaba biodami uydu ki?
Bende cips yiyorum hep , süt icdinmi yada yogurt yedin mi?
insAllah bende bu ay denedim ama bilmiy<orum icimden hamile degilim gibiyim sende yumurtlamadan sonra yani 5 yada 7 gün sonra agrin oldumu?

Kizlar dualarim sizinle bak abdesliyim yatsiyi bekliyorum dua ediyorum sizlere hep . ben bu ay tek iliski denedim yumurtlama zamani bakalim ama agrim var acaba regelmi olacam ki?

Kizlar dualarim sizinle bak abdesliyim yatsiyi bekliyorum dua ediyorum sizlere hep . ben bu ay tek iliski denedim yumurtlama zamani bakalim ama agrim var acaba regelmi olacam ki?

ayyy ben de dua istesem olur muuu ? Şöyle ruhumu ferahlatması için Rabbimin, kalbimin acısının dinmesi için dua eder misin ki? :)

hayırlıısyla tutar inşallah canım yaaaaaa
senin içinde çok istiyorum Rabbimden
2 çiçeğine bir uğur böceği konsun inşallahhhhhhh

ayyy ben de dua istesem olur muuu ? Şöyle ruhumu ferahlatması için Rabbimin, kalbimin acısının dinmesi için dua eder misin ki? :)

hayırdır canım ya
se sıkıntın var
kalbimin acısı derken?????

aşk acısı benimki çok dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla alsın bu acıyı ya da kavuştursun beni ona artık diye ama 3 yıldır bir öyle bir böyleyiz... İnşallah sükun bulacak en sonunda kalbim

aşk acısı benimki çok dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla alsın bu acıyı ya da kavuştursun beni ona artık diye ama 3 yıldır bir öyle bir böyleyiz... İnşallah sükun bulacak en sonunda kalbim

ahh canim kiyamamm ben sana
bende kucuk yaslarda cok fecii bir ask acisi yasadimm ben bende degildim
her gece aglardimm ama kendimi namaza kurana verdim cooook dua ettim
cok gecmedi rabbim acimi oyle bir dindirdiki esimi cikardi karsimaa bir aymis hersey bittii guzel gunler basladii
kenzul ars duasini okudum bol bol tavsiye ederim

Okuyacağım teşekkür ederim

Allah bozmasın güzel günlerinizi inşallah daha da güzel günler bekler sizi bebeğinizle

Son düzenleme:
s.a kızlarrr
bem geldim.annemdeydim perşembeden beri.amcamve eşi hac dan geldi,gidememiştim bi türlü gittim...bugünde yengemin bebek mevlüdü vardı...
ee ancak geldim eve...
bu arada perşembeden beri maşşallah diyim kahverengi lekelenmem kesildi.bel ağrım falanda yok.salı yada çarşamba gitçem doktora bakalım bebişimin kalbi atıyomu diyee.
gecmisi okuyamadim pek ama sevilin oglusu geliyomus sanirim cok sevindim rabbim isteyen herkese ve banada nasip eder insallahhh

eşim için verdiğin bio tarihleri ile benimkiler hiç uyuşmadı.eşimin 8-12 ocak erk.17.kadar e.yatk.benimki 13 -24 ocak kadar erk.bu dırumda ne yapıyım.engin bilgilerinden faydalanmak isterim.

herkese merhabalar arkadaşlar..sevil arkadaşımızı tebrik ederim...sağ salim kucağına alır inşallah oğlunu...eskilerden boncuk arkadaş vardı..hamileyken kemoterapi görmek zorunda kalmıştı ve bebeğini de aldırmamıştı..bu arkadaştan haberi olan varmı...inşallah bebeği sağlıklıdır.

canım geçmişi okuyunca farkettim.ve inan kendim kadar sevindim.burdaki kadınların hepsi aynı amaç için burda.kimseyle paylaşılmayanları burda paylaşıyoruz.mutluluklarımızı birlikte paylaşıp çogaltıyorz.senin yaşadıgın o mutlu anı umarım bu topikteki herkes yaşar.RABBİM inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

eşim için verdiğin bio tarihleri ile benimkiler hiç uyuşmadı.eşimin 8-12 ocak erk.17.kadar e.yatk.benimki 13 -24 ocak kadar erk.bu dırumda ne yapıyım.engin bilgilerinden faydalanmak isterim.

benimki derken canim anlamadim?????????

Okuyacağım teşekkür ederim

Allah bozmasın güzel günlerinizi inşallah daha da güzel günler bekler sizi bebeğinizle

teesekkurler canimm sende sikma canini valla gelip geciyoo gencligine yazik etmee degmiyoooo inannnn

mullberryyy hosgeldin hayatimmmm kendini iyi hissetmene sevindimmm

boncuk bebegini saglicakla aldi kucagina canim
kendide dogumdan sonra kemoya devam ediyordu
iyiydi yani en son

erken bosalanlarin genelde oglu oluyor diye biliyorum yanlismi acaba:26:

kiz aslinda bu dogru olabilirr yani eskiden oyle degildi,cunku eskiden bende orgazm olamiyodum ama simdi yani dusunuyomda kizlar suan bende genelde oluyom ve buyuzden sanirim esimde dayanamiyorryani suna baglamak istiyorum hem orgazm olmak hemde esin erken basalmasi,yani allah bilir herseyi dee ben denersem insss yumurtlama gunu ve orgazm olmaya calisicam vede sagima yatcamminsssssssss

emreemirinim bio ma bakmıştı.onun benim için verdiği tarih di.eşimin ve benimkinin keşiştiği günlere bakmaya çaliştım.böyle değilmiydi.

canim emreemirim dogru bakmistir inaniyorum cok titizdi bu konuda
bende bi yanlislik olmali
affina siginiyorum tarihleri tekrar verirmisin sen erkek istiyordun degilmi
tekrar bakayimm dikkatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…