- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.261
amin cnm
ben iki kez iliski yasadim yalnislikla esim bilmeden 12-de yani yumurtlama gunume 4 gun kala oldu iliski
bir de 16-da yum gunumde oldu iliski
ultrasona girince doktor 16-da hamile kaldigimi hemen gordu orada hesaba da uyqun oluyor
esim bi tek ilac kullandi
keciboynuzu suyu icti 3-4 defa
bir de gec gec bosalmasi gerekir eslerin iliski seyrek olmali
yumurta takip ettim testlerle
ph olcmedim
tuzlu yedim hatta patates cipsi bol yedim
cnm hep dua ediyorum sizlere
Allah ins gonlunuzdekini verir kucaginiza
dualarim sizlerle
pozisyon cok onemli gercekten her pozisyonu deneyin bernur
ayyy yaa ben ilk gecede yasadim o duyguyu istem disi yanii:26:
Kizlar dualarim sizinle bak abdesliyim yatsiyi bekliyorum dua ediyorum sizlere hep . ben bu ay tek iliski denedim yumurtlama zamani bakalim ama agrim var acaba regelmi olacam ki?
Kizlar dualarim sizinle bak abdesliyim yatsiyi bekliyorum dua ediyorum sizlere hep . ben bu ay tek iliski denedim yumurtlama zamani bakalim ama agrim var acaba regelmi olacam ki?
ayyy ben de dua istesem olur muuu ? Şöyle ruhumu ferahlatması için Rabbimin, kalbimin acısının dinmesi için dua eder misin ki? :)
hayırlıısyla tutar inşallah canım yaaaaaa
senin içinde çok istiyorum Rabbimden
2 çiçeğine bir uğur böceği konsun inşallahhhhhhh
hayırdır canım ya
se sıkıntın var
kalbimin acısı derken?????
aşk acısı benimkiçok dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla alsın bu acıyı ya da kavuştursun beni ona artık diye ama 3 yıldır bir öyle bir böyleyiz... İnşallah sükun bulacak en sonunda kalbim
ahh canim kiyamamm ben sana
bende kucuk yaslarda cok fecii bir ask acisi yasadimm ben bende degildim
her gece aglardimm ama kendimi namaza kurana verdim cooook dua ettim
cok gecmedi rabbim acimi oyle bir dindirdiki esimi cikardi karsimaa bir aymis hersey bittii guzel gunler basladii
kenzul ars duasini okudum bol bol tavsiye ederim
eşim için verdiğin bio tarihleri ile benimkiler hiç uyuşmadı.eşimin 8-12 ocak erk.17.kadar e.yatk.benimki 13 -24 ocak kadar erk.bu dırumda ne yapıyım.engin bilgilerinden faydalanmak isterim.
Okuyacağımteşekkür ederim
Allah bozmasın güzel günlerinizi inşallah daha da güzel günler bekler sizi bebeğinizle
benimki derken canim anlamadim?????????
herkese merhabalar arkadaşlar..sevil arkadaşımızı tebrik ederim...sağ salim kucağına alır inşallah oğlunu...eskilerden boncuk arkadaş vardı..hamileyken kemoterapi görmek zorunda kalmıştı ve bebeğini de aldırmamıştı..bu arkadaştan haberi olan varmı...inşallah bebeği sağlıklıdır.
erken bosalanlarin genelde oglu oluyor diye biliyorum yanlismi acaba:26:
emreemirinim bio ma bakmıştı.onun benim için verdiği tarih di.eşimin ve benimkinin keşiştiği günlere bakmaya çaliştım.böyle değilmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?