Süper Anneler - 2011

canim emreemirim dogru bakmistir inaniyorum cok titizdi bu konuda
bende bi yanlislik olmali
affina siginiyorum tarihleri tekrar verirmisin sen erkek istiyordun degilmi
tekrar bakayimm dikkatle

erkek inş.hayır emreemirinim yanlış baktı mı demiyorum.benim bildiğim kadın ve erkegin bio suna ayrı ayrı bakılıyor.ikisinin erkek günlerinin keşiştiği zaman birleşme.yanlıs mı bu bilgim.eşimin d.t.03 02 1972 benimki 21 09 1978

ee orkdm olacak o kadar.. bizde az değiliz yani
şu erkek bebişi ne yapacaz bi o var işte

bu ilk sayfada yazılan larginine folik asit b12 çinko bunkarın hepsini eşlerimizmi içiyor ve hepsi birarada mı kullanılıyor. bu takviye ve diyete ilişkiden ne kadar önce başlanmalı yardımcı olursanız sevinirim

gunaydin kizlar nasilsiniz
gurbetguzelim sen nasilsin ins reql belirtilerin falan yoktur
gelincik sen ne zaman gidiyorsun doktora?
Turkiyem senin bebis kendini belli etmedimi daha?

Bnde hep ustte olacam baska pozisyon keymiy beniii
gunaydin kizlar nasilsiniz
gurbetguzelim sen nasilsin ins reql belirtilerin falan yoktur
gelincik sen ne zaman gidiyorsun doktora?
Turkiyem senin bebis kendini belli etmedimi daha?

Sabahi serifleriniz hayirli olsun efendim
Yok masAllah ne regl belirtisi nede gebelik belirtisi gebwlik icin henuz erken ancak adet gecikirse bwlli eder biliyorsun bnmm siklus 26 en son iliski sali gunu olmustu Allahim bebegim hayirla gelsin saglicakla gelsin bir sey istemiyorum

Gunaydin canlarim....Yani uyandim ve aldim kahvemi elime...hamilelikte iyi degil ama dayanamiyorum iciyorum...neyse dun biraz evde temizlik yaptim belim cok agridi ya...sizde bayagi kaynatmissiniz masallah su orgazm ,alt ,ust derken cok guldum ya.ama insan burda ozgur hissediyor kendini....cok eglenceli bir sayfa....hepinizi cok seviyorum...Allah gonlunuze Gore versin.opuyorum sizi....

bebegim bir ticker yapsan da takip etsek kac haftalik oldun cnm bnm dinlen valkla bol bol bnde beklemedeyim ins bebegim bu ay gelirrrr

kizlar turkiyede dahil avrupa ulkelerinin hepsi gmt +1

bunlarin disindakiler degisiyo tabiiki

evet cnm esin icecek
biz suan bir ay kullandik ve iki hafta ara verecek esim sonra tekrarr siki bi takipppp
ayy yaaaa bazencok karamsar oluyorumm (

oyle denk getirmekk cook zor gelirse alaaa
ama suvar sen yatkin esin tam ise esininki basiyoo
ikinizinkide yatkin ise notr gibi bisey oluyo

orkdm peki bu ovülasyonda pozitifi gördükten ne kadar sonra ilişki olmalı çok soru sordum ama ...

cnm inan orasini bende tam kestiremedim
aslinda benide bilgilendiren olsa iyi olur bu konuda
yeni clearblue aldim 45 euro verdim umarim ise yarar

12 saat icinde iliski olmali demisti nette bi doktor

sevilcim clearblue guldukten sonra ne zaman olmali iliski beklemelimiyimm

akinti nasil oldugfunda erkek bbek icin uygun acaba

cnm learblue kullanmadim frautest kullandim hic bir zaman iki cizgi de koyu olmadi ama sabah saat 10-da yaptim baktim ikisi de belirgin aksam iliski oldu beklemeye degmez cunku ikisi de siliklesince hamile kalinmaiyor ne yazikki ben deneyip de bu karara geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…