Süper Anneler - 2011

sevilcim
senin adınada inan çok sevindim
ALLAH tamamına erdirsin
darısı diğer kızlara inşallahhhhhhhhh
kendinede paşanada iyi bak:))))))

arkadaşlar ALLAH rızası için yardım edin ..acele cvp verrirsenizsevinirim.ovulasyon tetinde çift çizgiyi gördüm az önce ne zaman ilişki olsun..doktora sormuştum hemen demişti ama kafam karışıık.

ahh canim kiyamamm
simdi git vc ye akintina bakk derinden almaya calis ona gore yorum yapalim
birde cizgin nasil silik koyu??????

bu saat konusuna çok takıldım çok farklı saatler geçiyor burda hala netleşemedim. kızım çatlatma iğnesinden 30 saat sonra olmuştu çok kararsızım.

anasu saat oldu gelen giden yok heyt millettttt nirdesiniz ya:84:gelin size doping vereyimmmm:94:yada bunuu

gunaydiinn kizlar
ben daha yeni kalktimm tabbii evimi temizledimde oturdum kahvalti yapicam simdi
kimseler yokkk nerdesinizz huuuu
gelincik mulberry turkiyem ve diger kizlarrrrr
dimlaa rahatsizdi cok zor geciyor sanirim

gunaydiinn kizlar
hamarat hatun be
afiyet olsun canım...
ben girdim baktım kimsecikler yok çıktım.benim az az bulantılarım oluyo pek oturamıyorum pc başında yaa...

sevılcım senın kullandıgın ılac nette bıle sparıs verılmıyo bcm ya koca turkıyede yok yok sınır oldum neyse yapcak bısey yok kızlar alırsanız banada söleyın nerden aldıgınızı ben bulamadım ya

turkiyeyi birak avrupadada yok bacim kime sorduysam bana trene bakar gibi bakiyooo

Orkidem arkadaşım doğum yaptı 2. kızı oldu ona RUS takviminden baktık her iki kızıda ERKEK görünüyor
Baby Gender Predictor sitesindeki doğru çıktı bide kameri çin takvimi...

Orkidem arkadaşım doğum yaptı 2. kızı oldu ona RUS takviminden baktık her iki kızıda ERKEK görünüyor

arkadaşım pek et yemez eşini sordum onun çok etçil olduğunu hamile kalmadan kendininde et tükettiğini söyledi birde bu kız soda çok içiyor...Aynı böyle biri daha var et,yumurta,soda yemedikleri soğanı sevmez,yeşillikle arası yok sonuç kız..

gunaydiinn kizlar

merhaba canım arada size bakıp gidiyorum buara fazla takılan yok bazen kal geliyor süper annelere
bende çok iyi sayılmam ama çok şükür idare edıyorum okadarcıkda olsun dıyorum napalım bebeler için katlanıcaz
dimla hiç gelmez oldu yazık allah şifa versın ikiz daha zordur emınım

rus takvimii
bu benim cok takildigim takvimdi ama bazen diyolar ki ilki tutmazssa ikincide tutmaz
bilmiyorum cnm rabbime sigindim sen nasilsin neler yapiyosun denemeler ne zamana

cnm hazir sodada magnezyumda yuksek onun yerine ben karbonatli suyu tercih ediyorum
birde maden suyunun ph 6.2 bunuda arastirdim bi ara cok ictik sonraa u donusu yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…