Süper Anneler - 2011

yok diye yazmadan cikarsaniz
kal gelir tabiii

kontrol ne zaman gelincik meraklardayizzzzzz

slmm Teravet özelden henüz mesaj yazamıyorum evet bende pko vardı o yüzden iğne oldu sanırım pko hala devam ediyor regller çok düzensiz inşallah bu ay tekrar takibe başlıcam

manolyacim sence test yaptiktan sonra olmali iliski hemen

orkdm bu ay doktor kontrolünde yumurta takibine başlıcam bugün diyet ve takviyelerede başladık bakalım hayırlısı artık.gideceğim yer bi tüp bebek merkezi daha ayrıntılı bilgi alırım diye düşünüyorum benide o güzel listenize ekleyebilirsiniz. birde bu karbonatlı duş nasıl oluyo onu da öğrenebilirmiyim?

arkadaşlar nasılsınız yaklasık 5 gündür gelemedimm memlekettem misaf
rlerimiz vardıı çokk yoruldumm ama olsunn..görüşmeyeli neler olduu yeni hamişlerimiz varmııııı çalışmalara başlayanlar falannn ben acak 10 dan sonra başlayacağımmm bakalımmmm herkesii öpüyorummmmm bi saat mi ayarlasakta hepimiz buluşsak böle olmuyo deenk gelmioooyuzzzzz

gelincikkkkkkkkkk

yazmazsan katılmazsan tabiki kallllllllllllll gelir
bak sende kaybolma valla küseriz haaaaaaa

zaten cennetgözlüm kayıp
dimla kayıp
diğerleri arada ceeeeeeeee diyip kaçıyor

meraktayım haber almayınca insnaın aklına herşey geliyor
Allahım kötüsünden korusun inşallahhhhhhh

Son düzenleme:
mesajını aldım canım, henüz özelden yazamıyorum da buradan teşekkür edeyim dedimm. Çok sağolasın..

iyi yöntem gibi görünüyor ama vakit istiyor sanırım biraz .. ben geçen ay korunmayı bıraktım. benim fazla zamanım yok, hem yaştan dolayı, hem de başka sebepler var.... pek birşey de yapamıyorum açıkçası, buradan sizlerden öğrenebildiğim bikaç şeyi deniyorum: zamanlama, karbonat vs gibi...
ALLAH ne veririse hayırlısını versin hepimiz için.. bir de bol bol dua ediyorum, inanın aklıma gelenlerin ismiyle dua ediyorum..
hepiniz benim gizli arkadaşım gibi oldunuz, sırdaşım...
çok yazamıyorum ama, her sayfayı okuyorum,, sizler çok iyisiniz..
iyi ki ben de bu forumu görmüşüm..

cnm ben Azerbaycanda yasiyorum burada var sizlerden biri gelip alsa hepiniz icin ne guzel olurdu benim de orada akrabalarim yokki yolliyim sizlere
Sevil gözün aydın Allah tamamına erdirsin...

blg cnm cok saol Allah senin de gonlundekini sana versin

bernurum nasilsin guzelim bnmmmm ne var ne yok senle ben foruma bekcilik yapiyoz heee mimos bile yok yaa kizlar ne oldu nazarami geldik dolu dolu olan topikte sinek avliyoruz

rica ederim canım ne demek
hepimiz burda aynı düşüncelerle burdayız
bildiklerimizi paylaşıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz
Ve şunu biliyoruz ki hepimiz de
herşey birer vesile ancak
Yaradan dilerse olacak herşey

Yönteme gelince evet zararsız bir yöntem
Dediğim gibi benim çok güvendiğim yöntem, çünkü sonuç aldım oğlumda
Zaman istiyor derken siklusların düzensiz mi?
Düzenli siklusu olan her bayan deneyebilir
Zaten istenilen olmadığı durumda para iadesi var
Babychoice den çok kafama yaztmıştı ilk başlar da benim
Hala da öyle iyi ki de denemişim
Yaramaz bir oğlum var elhamdülillahh
Darısı tüm isteyenlerin olsun inşallahhhhhhhhhh

Gurbetttttttttttttttttttt bacımmmmmmmmmmm

sen nasılsın?
şafak kaç ?
bu sefer olmuştur inşallah hayırla
hadi bakalım.............

Kizlar birlesmenin uzerinden tam 10. gunde dun gece 21.30 da gayet pembe beyaz akinti ile beraber lekem geldi ins bu yerlesmedir implasyon kanamasidir
3-4 aydir 26 gunde bir oldum galiba bu sefer bebegim gelecek ole umud ediyorum
bekleyip gorucez ins cumaya kadar devam etmesse cuma sabahi test yapip mujdeliycem sizi insALLAH
karnima ince agri girdi igne gibi batmalar oldu gece kramp girdi bacagima bide yatakda dönerken kasiklarim agridi dönemedim
ay insAllah bebegim yoldadir

mulberry sen neler yapmistin cnm ovulasyon gunun akintin falan nasildi
canım benim ovulasyonda pozitifi gördükten 18 saat sonra ilişki oldu.ilişki günü akıntımın en fazla yoğun olduğu gündü.
yumurta akı kıvamında yani...birsonraki gün akıntın azdı sulu ve kremsi gibiydi sanki...
ben ilişki olan gün yumurtkama diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabiii.....

geçen ay akıntının az olduğu gün ilişki olmuştu ben hamile kalamamıştım canım.yumurtlama sonrasıydı yani.....

bu arada doktora gittim.şimdi geldim..yavrumun kalp atışları başlamış.dinletti doktorum...bebek canlanmış
bundan sonra düşük riski az dedi....1 ay sonra gitçem tekrar...
ama bu arada bebişim ultrasaon fotosunda sağa yakın....sanırım benim 2. kızım geliyor
ablasıda aynı taraftaydı
hakkımda hayırlısı olsun...zaten bu düşük tehlikesinden sonra kız erkek pek önemi kalmadı benim için...hayırlı sağlıklı olsundaaaa inşallah.

bende de aynısı olmuştu tam 10.gün öle pembe 1-2 damla lekelenme olmuştu....hatta ben lekelenmenin ertesi günü test yapmıştım pozitifti silikte olsa...
inşallah hamilesindir canım ablam ya.....

nasilsiniz nerelerdesiniz
gurbetim sevindim okudugum kadariyla isler yolunda
bernurum her zamanki gibi enerji veriyosun herkese helal olsun sana
esin cok mutlu olmali senle
diger arkadaslar siz ne gerekiyorsa yapin ve zamana birakin zaman herseyi halleder
bir de bol bol dua edin Rabbime o cok merhametli coooook

hadi gozu adin cnm bnm pitpitlari duymussun ne guzel
bende de aynısı olmuştu tam 10.gün öle pembe 1-2 damla lekelenme olmuştu....hatta ben lekelenmenin ertesi günü test yapmıştım pozitifti silikte olsa...
inşallah hamilesindir canım ablam ya.....

ay ins dua edin bana guzelim her ay beklemek bana zor gelmeye basladi gecen esimin dayisina gittik 4 aylik kiz torunu var kucaktan kucaga seviliyor gidiyor icetn icten kizim kiskanmis yaa eve gelince dedi ballandira ballandira seviyorlar dedi bir bebk yapmadin dedi icim gitti cok uzuldum Allhim ne olur sagliklisindan hayirlisindan kaderime bir bebek yaz guzel Allahim

ins dua edin sizin duaniz kabul olur guzelimmm

bennur canım ya düzenliden kastın 28 gün mü? benim bildim bileli 31-35 arası ben şimdi bu yöntemi deneyemem di mi? biraz daha geliştirse keşke uzun sikluslu bayanların çok duasını alır....

İki kızıda tutmadı ne kendi doğum tarihiyle nede doğum yaptığı tarihle..
Hayırlısı olsun..Ben ne yapayım dün arkadaşımın bebişini gördüm içim uçuştuu :)Çook şeker küçücüük.. bu ayın 26 itibarı ile korunma yasağım bitti 3 ay oldu ama şubat gibi denenmeyi düşünüyorum hem bio da hemde kameri çinde denk gelsin istiyorum ŞUBAT ,HAZİRAN,EYLÜL ,EKİM ,KASIM,ARALIK KIZ olarak veriyor.O yüzden Bio cu arkadaşlardan rica edeceğim bana NET KIZ günlerimi vere bilirlerse sevinirim emirim nisana kadar verdi sağ olsun..unutmadan Ateş ölçmeye başladım tekrar

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı Gurbetim Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını versin İnşallah ....

canim benim hic belli olmaz oda bir tez rabbim bilir gerisini

su yumurtlama isine gelince benim anlamadigim iste o cok yogun akinti bende seffaf akinti gectikten sonra oluyorr kremsi akintim coook yogun oluyorr
yaa acaba testi gordukten sonra hemenn girsemmii
yada ates olcumu yapiyorum o nasil olacak
bak bugun 28. gunum tik regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…