- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.361
bernurum nasilsin guzelim bnmmmm ne var ne yok senle ben foruma bekcilik yapiyoz heee mimos bile yok yaa kizlar ne oldu nazarami geldik dolu dolu olan topikte sinek avliyoruz
canım kremsi akıntı ovulasyondan sonra oluyor onu dikkate alma sen..canim benim hic belli olmaz oda bir tez rabbim bilir gerisini
su yumurtlama isine gelince benim anlamadigim iste o cok yogun akinti bende seffaf akinti gectikten sonra oluyorr kremsi akintim coook yogun oluyorr
yaa acaba testi gordukten sonra hemenn girsemmii
yada ates olcumu yapiyorum o nasil olacak
bak bugun 28. gunum tik regl oldum
o ne ki omerhaba arkadaşlar
uzun zamandır takip ediyorum burayı ama hiç yazmamıştım yakın bir arkadaşımdan duydugum bir bilgiyi aktarmak istedim
arkadaşımın bi kızı birde oglu var oglu henüz 2 aylık laf arasında ogluna rahim içi fitille hamile kaldıgını söyledi fitil kullanırken döllenme olmuş ve erkek bebek için herkese fitil öneriyorum sende dene dedi bana sizler daha çok şey biliyorsunuz sizce mantıklımıdır
o ne ki o
ne icin kullanmis dr mu onermis
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır takip ediyorum burayı ama hiç yazmamıştım yakın bir arkadaşımdan duydugum bir bilgiyi aktarmak istedim
arkadaşımın bi kızı birde oglu var oglu henüz 2 aylık laf arasında ogluna rahim içi fitille hamile kaldıgını söyledi fitil kullanırken döllenme olmuş ve erkek bebek için herkese fitil öneriyorum sende dene dedi bana sizler daha çok şey biliyorsunuz sizce mantıklımıdır
fitilin adı ne içerik önemli çünkü belki alkali yapıyordur...
hayır dr.haberi bile yok enfeksiyon için kullanılan fitillerden sanırım
erkek olsun die kullanmış bilmiyorum tesadüfmü?
çok çok utanarak arayıp ögrendim ismini yanlış yazıyor olabilirim donaksly imiş 6 adet netten yum.günü hesabı yaparak fitile başlamış
canim bu ilaci arastirdim nettenn bisey cikmiyor adeta boyle bisey yok diyor google
acaba neyin birlesimi buda onemli
biliyorum biraz fazla oldum ama merak iste
canım ismi yanlış yazdım sanırım donaxly ismi bileşimini bende hiç bilmiyorum laf arasında konuştuk çokta üzerine düşmedim açıkçası
ama bilmiyorm tesadüfmüdür alakası varmıdır fitilin ama o çok inanmış önün e gelene diyo kullanın oglunuz olsun die
nasilsiniz nerelerdesiniz
gurbetim sevindim okudugum kadariyla isler yolunda
bernurum her zamanki gibi enerji veriyosun herkese helal olsun sana
esin cok mutlu olmali senle
diger arkadaslar siz ne gerekiyorsa yapin ve zamana birakin zaman herseyi halleder
bir de bol bol dua edin Rabbime o cok merhametli coooook
ewet benımde reglımın uzunlugu 30 _ 35 gun dr yede gıttım ılacda kullandım dusmedı en fazla dstugu 30 gun altı yok bız napıcaz o zaman . Dırek konuya daldım:) ama oncelıle hos geldın cnm ya bızı AYdınlatırsan sevınırım delı gıbı erkek bebek ıstıyoruz cunku burdakı arkadaslarla rabbım ıns herkesın gonlune gore verır
canım ismi yanlış yazdım sanırım donaxly ismi bileşimini bende hiç bilmiyorum laf arasında konuştuk çokta üzerine düşmedim açıkçası
ama bilmiyorm tesadüfmüdür alakası varmıdır fitilin ama o çok inanmış önün e gelene diyo kullanın oglunuz olsun die
canim bu ilaci arastirdim nettenn bisey cikmiyor adeta boyle bisey yok diyor google
acaba neyin birlesimi buda onemli
biliyorum biraz fazla oldum ama merak iste
seni çok iyi anlıyorum bende soğan kürü yaparken 30 düştü sonra kür bitti hoop yine aynı...
aynen cnm ya bende öle malesef dusmuyocnm bu fıtıle ne dersın ne dusunuyon trevet mımoza sızde gelınde soleyın fıkrınızı canlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?