Süper Anneler - 2011

bernurum nasilsin guzelim bnmmmm ne var ne yok senle ben foruma bekcilik yapiyoz heee mimos bile yok yaa kizlar ne oldu nazarami geldik dolu dolu olan topikte sinek avliyoruz

gurbet ablaa hadi bakalim insallah bebisin seninledir

yok kiz bizim topik sinek avlamaz merak etme suan zaman yaklasti yaa herkes bi tedirginn

gurbet inşallah bebişin senledir
blg hadi bismillah canım inşallah ilk denemen başarıyla sonuçlanır..
orkiş birak kız bu rusu çini tek yol diyet ve zamanlama...ben buna inanıyorum
benimde reglimin 11 günü ama kızlar benim regl sonrası lekelenmem daha dün bitti.sarı akıntı gelene kadar ben bitti demiyorum.neden bu ay bu kadar uzadı...yarın başlıycam ovulasyon testlerime .5 tane kaldı.e yeterse ne ala yetmezse yapıcak bişi yok...ateşte ölçüyorum...ızlar dua edin

canım kremsi akıntı ovulasyondan sonra oluyor onu dikkate alma sen..
bak bu sitede açık açık yazıyoo..
şeffaf akıntı yumurtlama zamanı olan...
ateşin nasıl syrediyo peki ovulasyon döneminde?
Jinekolog Operatr Doktor Nevra Topalismailolu, Ovlasyon Tespiti Ovulasyon Testleri, Foliklometri Folikullometri Takibi, Servikal Mukus Bazal Vcut Iss Menopoz as

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır takip ediyorum burayı ama hiç yazmamıştım yakın bir arkadaşımdan duydugum bir bilgiyi aktarmak istedim
arkadaşımın bi kızı birde oglu var oglu henüz 2 aylık laf arasında ogluna rahim içi fitille hamile kaldıgını söyledi fitil kullanırken döllenme olmuş ve erkek bebek için herkese fitil öneriyorum sende dene dedi bana sizler daha çok şey biliyorsunuz sizce mantıklımıdır

o ne ki o
ne icin kullanmis dr mu onermis

fitilin adı ne içerik önemli çünkü belki alkali yapıyordur...

hayır dr.haberi bile yok enfeksiyon için kullanılan fitillerden sanırım
erkek olsun die kullanmış bilmiyorum tesadüfmü?

ben bir ay once kullandim mantar icin acaba etkisi devam edermi
birde vagi hex var elimde onuda bu ay kullansam

çok çok utanarak arayıp ögrendim ismini yanlış yazıyor olabilirim donaksly imiş 6 adet netten yum.günü hesabı yaparak fitile başlamış

canim bu ilaci arastirdim nettenn bisey cikmiyor adeta boyle bisey yok diyor google
acaba neyin birlesimi buda onemli
biliyorum biraz fazla oldum ama merak iste

canim bu ilaci arastirdim nettenn bisey cikmiyor adeta boyle bisey yok diyor google
acaba neyin birlesimi buda onemli
biliyorum biraz fazla oldum ama merak iste

canım ismi yanlış yazdım sanırım donaxly ismi bileşimini bende hiç bilmiyorum laf arasında konuştuk çokta üzerine düşmedim açıkçası
ama bilmiyorm tesadüfmüdür alakası varmıdır fitilin ama o çok inanmış önün e gelene diyo kullanın oglunuz olsun die

yaa canim o simdi ona bagliyor ama fitil vajenin asit alkalik dengesini koruyor yani fitil bunun icindir
belki butun iltihaplardan kurtulmasi temizlenmesi buna sebep vermiste olabilir
gulyhas diye bir arkadasimizada dr vagi hex onermisti ama o erkek bebek icin onermisti

bilmem ki bacımmmmmmmm
eşime sormak lazım
o memnun mu acaba

ewet benımde reglımın uzunlugu 30 _ 35 gun dr yede gıttım ılacda kullandım dusmedı en fazla dstugu 30 gun altı yok bız napıcaz o zaman . Dırek konuya daldım:) ama oncelıle hos geldın cnm ya bızı AYdınlatırsan sevınırım delı gıbı erkek bebek ıstıyoruz cunku burdakı arkadaslarla rabbım ıns herkesın gonlune gore verır

seni çok iyi anlıyorum bende soğan kürü yaparken 30 düştü sonra kür bitti hoop yine aynı...

orkıdecım bu ısımle gırersen cıkıyo bcm sımdı hangını kullansak ya bende kullanmayı dusunuyom vagı_henx dusunuyodum sımdı kafam karıstı ya sence hangı kullanalım

aynen cnm ya bende öle malesef dusmuyo cnm bu fıtıle ne dersın ne dusunuyon trevet mımoza sızde gelınde soleyın fıkrınızı canlar ya

şimdi ona bakıyordum etken maddesi Dekualinyum klorür müş herhalde vajeni alkali yapıyor..bir kimyacımız veya eczacı olsada sorsak neymiş bu madde...

Son düzenleme:
antibiyotik siklusumu uzattı.
ama bi sonraki ay kısalttı.ilaçların etkisini kabul ediyorum.ama başka sebeplerde olmalı.yumurtlama olayında etkisi ne onu bilemiyoruz.luteal faz neden hep aynı olmuyo onu bilemiyoruz.bu sorular cevap bulsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…