Süper Anneler - 2011

orkıdecım bu ısımle gırersen cıkıyo bcm sımdı hangını kullansak ya bende kullanmayı dusunuyom vagı_henx dusunuyodum sımdı kafam karıstı ya sence hangı kullanalım

cnm ben yazin tr yeden almistim burada bu tur ilaclari bulamiyorum haliyle vagi henx kullanicam hatta bu ay basliycam reglden sonra
elimde o oldugu icin bunun etken maddesi heksetidin
bilmiyorum bi dr a sorsakmi acaba

Merhaba canlarim sizlere fazla yazamiyorum ben Ates ölcüyordum simdi testim positiv olmusdu sonra tek iliskiye girdik ama simdi problem burda atesim gec yükselme yapdim yani yumurta günümün 3-4 gün önce tek iliski yasadik.....simdi tam yumurta günümü bulamadim diye cok korkuyorum kizlöar acaba Regelime var daha ama sanki hic olmucam gibiyim ....

kim yumurta disinda iliski yasadi ve Oglu oldu hayirlisi herseyin o önemli ama bakalim Allahim herkeye versin hayirlisini

nasil yani naz 81 de mi boyel bi takvimle yapacak yani o kadin neye gore yapiyomus ve deneyenlerin yuzdeligi ne olmus

gunaydin herkese nasilsiniz arkadaslar
ben 12 haftalik oluyorum ama 10 gun daha bekleyip ins gidicem ultrasona tekrar ins sonuc degimez bu defa
her seyin en guzeli sizlerin olsun

canım kafanı takıp stres yapma
herşey olacağına varır zaten
yumurtlama öncesi biraz risk evet ama imkansız değil
Rabbim istedikten sonra herşey olur

pozitif olduktan sonra kaç saat sonra oldu ilişki?

gunaydinn kizlarrrr:26::26::26::26:

günaydın canım
regl olmuşsun bu ay siklus düştü galiba????
bana mı öyle geldi :26:

halı yıkamam geldi kızlar
ben temizliğe başlayacam bugün belkide yarın
çok sık giremem ama yine de takip etmeye çalışıcam
hepinizi öpüyorum
dularınızda unutmayın benide

ne halisi kizz bu havadaa

cnm 28 gunde bir oluyorum zaten gecen ay ne olduysa 31 e cikti simdi duzeldi dyelim
ates olcumu yapacagim bakalim hayirlisi

Canım seninle şu anda aynı durumdayım 26 aralık akşam 7 de testi pozitif gördüm.23/30 da ilişki oldu,birde 28 aralıkta ilişki yaşadım .doktora sormuştum testi pozitif görür görmez ilişkiye gir demişti.bende öyle yaptım amayinede şüpheliyim.kız mı olsun erkek mi orda bir şey okumuştum kadın yumurtlamadan 3 önceye kadar ilişkiye girmiş yinede oğlu olmuş o bakımdan biraz iyi düşünmeye çalışıyorum.

egemcim dr erkek bebek icinmi dedi
pozitif gorunce hemen iliskiye gir diye

evet canım ,doktor söyledi öyle yaptım ancak 28 aralıkta olanı sizlerden biotrim almıştım ya orda yazıyordu tam dolunay erkek günleri falan o yüzden yaptım.ama keşke tek ilişki ile mi kalsaydım ..of ya ne yaparsam yapayım şüpheci oluyorum üzülüyorum.peki yumurtlama olmuşsa yani bitmişse olduysa zaten hamile kalamam değil mi?yani 28 aralıkta olandan...yada ne olur kafam herzaman ki gibi karışık:)

Turkiede yaşayan arkadaslar gülen yüzü siz nerden alıyorsunuz?? Eczanedenmi yoksa internettenmi??

Kızlar dün kitap fuarı vardı, cok güzeldi....hertarafda ilahiler dini muzikler çalıyordu......bı kaç cd aldım, kitap aldım ve olgusuma mini secdade aldım, namaz kılarken hep yanıma gelip yatıp kalkiyor..artık kendi seccadesini serer......

Bennur esimle konuştum....bı ara msnden yazılalım canim.....

aaa ilginc demek dr dedi acaba neye dayanarak dedi cunki 36 saat sonra yaziyorr clearblude napicam simdii
regline kac gun var cnmm bi belirtilerin varmii

naz ben carrefourdan aldim cnm 45 euroya clearblueyi onun yaninda ucuz bir test almayida dusunuyorum ama ben avrupadayim tabii yaa sende almanyada deilmiydinn
donnaturk almistim o kadar para verim haram olsun paramm resmenn alett bozukkkk

Son düzenleme:

Kızlar siz bunu nereden hesapladınız ben bulamadım..( programımı aldınız..? )

canım kafanı takıp stres yapma
herşey olacağına varır zaten
yumurtlama öncesi biraz risk evet ama imkansız değil
Rabbim istedikten sonra herşey olur

pozitif olduktan sonra kaç saat sonra oldu ilişki?

Canim positiv olunca hemen girdik tek iliskiye canim ama bugün sol kasiyimda agri var herhalde tutmadi mi ki?

slm kizlar bi kac gundur yazamadim.benim bulantilar basladi biraz ama cok kotu degil sukurler olsun....sizi takip ettim ama yazamamistim.esimin dedesi hasta esim acil Turkiyeye ucucak bu aksam.ben kizimla yanliz kalcam yilbasindada yanliz olcam...neyse hayirlisi.Allah kimseyi acil turkiyeye gitmek zorunda birakmasin.ne kotu sevdiklerimizle beraber olamamak..... yasayan bilir...hepinizi opuyorum....iyi aksamlar......

mimoza konu basliginin degistirilmesini rica edelimmi
parantez icinde yine super anneler olsun
ama baslik farkli cinsiyette bebek sahibi olmak isteyenler olsa yada siz biseyler onerin bu biraz tuhaf mi oldu ne

mart 21 cnm gecmis olsunn en zoruda bu olsa gerek gurbettekilere bir sevincle gitmek var birde huzunle rabbimm yasatmasin diycem ama eninde sonunda yasayacagiz omrumuz var ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…