- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.381
orkıdecım bu ısımle gırersen cıkıyo bcm sımdı hangını kullansak ya bende kullanmayı dusunuyom vagı_henx dusunuyodum sımdı kafam karıstı ya sence hangı kullanalım
nasil yani naz 81 de mi boyel bi takvimle yapacak yani o kadin neye gore yapiyomus ve deneyenlerin yuzdeligi ne olmus
gunaydin herkese nasilsiniz arkadaslar
ben 12 haftalik oluyorum ama 10 gun daha bekleyip ins gidicem ultrasona tekrar ins sonuc degimez bu defa
her seyin en guzeli sizlerin olsun
Merhaba canlarim sizlere fazla yazamiyorum ben Ates ölcüyordum simdi testim positiv olmusdu sonra tek iliskiye girdik ama simdi problem burda atesim gec yükselme yapdim yani yumurta günümün 3-4 gün önce tek iliski yasadik.....simdi tam yumurta günümü bulamadim diye cok korkuyorum kizlöar acaba Regelime var daha ama sanki hic olmucam gibiyim ....
kim yumurta disinda iliski yasadi ve Oglu oldu hayirlisi herseyin o önemli ama bakalim Allahim herkeye versin hayirlisini
gunaydinn kizlarrrr:26::26::26::26:
günaydın canım
regl olmuşsun bu ay siklus düştü galiba????
bana mı öyle geldi :26:
halı yıkamam geldi kızlar
ben temizliğe başlayacam bugün belkide yarın
çok sık giremem ama yine de takip etmeye çalışıcam
hepinizi öpüyorum
dularınızda unutmayın benide
Merhaba canlarim sizlere fazla yazamiyorum ben Ates ölcüyordum simdi testim positiv olmusdu sonra tek iliskiye girdik ama simdi problem burda atesim gec yükselme yapdim yani yumurta günümün 3-4 gün önce tek iliski yasadik.....simdi tam yumurta günümü bulamadim diye cok korkuyorum kizlöar acaba Regelime var daha ama sanki hic olmucam gibiyim ....
kim yumurta disinda iliski yasadi ve Oglu oldu hayirlisi herseyin o önemli ama bakalim Allahim herkeye versin hayirlisini
egemcim dr erkek bebek icinmi dedi
pozitif gorunce hemen iliskiye gir diye
evet canım ,doktor söyledi öyle yaptım ancak 28 aralıkta olanı sizlerden biotrim almıştım ya orda yazıyordu tam dolunay erkek günleri falan o yüzden yaptım.ama keşke tek ilişki ile mi kalsaydım ..of ya ne yaparsam yapayım şüpheci oluyorum üzülüyorum.peki yumurtlama olmuşsa yani bitmişse olduysa zaten hamile kalamam değil mi?yani 28 aralıkta olandan...yada ne olur kafam herzaman ki gibi karışık:)
canım ben de hesaplarken iim tuhaf oldu ya..
25 Aralık 2011, 15:00 tarihinden itibaren 24 saat boyunca gebe kalmanız tehlikelidir!
( 25 Aralık 2011, 15:00 ile 26 Aralık 2011, 15:00 arası )
bende 26 aralık saat 23.30 da ilişki oldu..galiba tehlike yok off ya anlamadım ama insan geriliyor..
canım kafanı takıp stres yapma
herşey olacağına varır zaten
yumurtlama öncesi biraz risk evet ama imkansız değil
Rabbim istedikten sonra herşey olur
pozitif olduktan sonra kaç saat sonra oldu ilişki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?