Süper Anneler - 2011

ya nebilim kafam karışıyo.ama gelincik bende bu yumurtama çatladıktan sonra hamile kalamıyorum.6 ay denedim olmuyo olmuy.bu ay saldım gene olmuyo ya nebilim canım sıkkın artık bebeğim gelsin istiyorum.

canım yanlıs hatırlamıyorsam sende 35 ve üstü siklus aran.öylemıydı

ya nebilim kafam karışıyo.ama gelincik bende bu yumurtama çatladıktan sonra hamile kalamıyorum.6 ay denedim olmuyo olmuy.bu ay saldım gene olmuyo ya nebilim canım sıkkın artık bebeğim gelsin istiyorum.

dra gitseydın iyi olurdu bi inceleme yapardı belkı enfeksıyon falanmı var acaba ne bıleyım emın olmak lazım
ilk bebeğinse sal gitsin zaten 2.3.yse ozaman denemeye devam et derım
tv programında ikbal gürpınar dediki bılıyormuydnuz erkek bebek sadece 1 aylık süreçte sadece 1 günde oluyormuş dedi yanı bu yöntemı desteklemiş oldu bence yumurtla çatladıktan sonra en verımlı günü oysa canım tutmasının ama allah bılır tabıı

fiona canım nasılssın
uzun zamandır görüşemedik.paşayı büyüttün darısı başımıza....
mutluelif vardı onuda merak ediyorum acaba doğum yaptımı....

canım takibi zaten doktor yaptı hep.hiçbir sorun yok dedi.yumurta çatladıtan sonra tutma şansı %30 dedi.karşı komşumda yaptırdı aynı doktora 2. ay kaldı.bende bi problem var heralde. hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.bu arada 5 yaşında bir kızım vr

masallah kızın kocaman olmuş zamanı gelmiş 2.nın allah bağışlasın inş bekletmez oğlunda

bende senin gibi düsünüyorum...hic hamile kalamazsam diye...herkes hamile kaldi burda...bende doktora gittim bisey yok dedi...zaman canim zaman..zorda olsa beklemeliyiz..birgün gelcek bizimde yüzümüz gülcek

Pc ye gecince ekliycem kizlar
Glincik yerin seni bn yaaaa icimden kiz geciyor ins oledir

haklisin canim ama bir an geliyor cok üzülüyorum napiyim elimde olmayan bisey,,,,,,

bende senin gibi düsünüyorum...hic hamile kalamazsam diye...herkes hamile kaldi burda...bende doktora gittim bisey yok dedi...zaman canim zaman..zorda olsa beklemeliyiz..birgün gelcek bizimde yüzümüz gülcek

inşallah canım.her hastalandığımda böyle 5-6 gün bunalım takılıyorum.sonra umutlanıyorum bu ay olur diye sonra hüsran.ya kızıma 2. ay kalmıştım.buda öyle olur zannettim ama malesef

peki 27 yaş öncesi nasıl bakalıım tutuyor mu

süper anneler merhaba. aranıza yeni katıldım ben de :) aslında aylardır takip ediyorum ama internet olmadığı için hiç birşey yapamadım. ama siz hangi başlıktaysanız sizi hepp takip ettim. benim de 7 yaşında bir kızım var ve özellikle eşim ve tabi ki ben de bir de oğlumuz olsun diyoruz. bu ay korunmayı bıraktık. benim dikkat ettiğim şeyler yumurtlama zamanında -3 gün öncesi üç gün sonrası günaşırı ilişki- dua ve namaz. diğer şeyleri yapmaya ya da dikkat etmeye pek fırsatım olmuyor. inşallah dileğimiz olursa sevincimi de burdan paylaşıcam inşallah :)
ben şu konuda yardım istiyorum hanımlar,dua ve namazın ayrıntılarında galiba eksiklerim var. bende pek çok araştırma yaptım ama bu tür bilgiler genelde özel mesajla paylaşılmış en azından ayrıntıları yani. beni bu konuda bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim. yarın 3. denememiz var. sat 20 ocak inşallah nasip olur bize de tüm isteyenlere de....
Allah'a emanet olun canlarım :)

yani içiyoruz değil mi şurubu???
burada ilginç şeyler de olabiliyor da o açıdan sordum ( V. duş falan gibi...)

inşallah canım.her hastalandığımda böyle 5-6 gün bunalım takılıyorum.sonra umutlanıyorum bu ay olur diye sonra hüsran.ya kızıma 2. ay kalmıştım.buda öyle olur zannettim ama malesef

sen gene kizinda cabuk kalmisin..ben oglumdada 8 ay ugrastik..ama ozamanlar kimse hamile degildi,kafama cok takmiyordum...kimse bana sormuyor artik üzülmim diye...
istmeyen arkadasima yalvardim beraber edelim diye simdi kendisi 9 haftalik oldu....beni arayip sordugu bile yok artik, hamile kalmadan hergün ariyordu...okadar yanlizim kine....iyki sizler varsiniz burda....

fiona canım nasılssın
uzun zamandır görüşemedik.paşayı büyüttün darısı başımıza....
mutluelif vardı onuda merak ediyorum acaba doğum yaptımı....

İyiyim canım.Birkaç sayfa önce yazdım ama görmedin galiba.Evet paşa büyümeye çalışıyor ama bir hayli huysuz.Hep yazmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum.Rabbim sanada nasip etsin inşallah.Ben inanıyorum olacak seninde.Mutluelif doğum yaptımı bende bilmiyorum.

hoşgeldiniz.Allah size de nasip etsin inşallah.Fakat erkek bebek için sık ilişki pek önerilmiyor.Yumurtlama zamanınızı tesbit etmeye çalışın.

hoşgeldiniz.Allah size de nasip etsin inşallah.Fakat erkek bebek için sık ilişki pek önerilmiyor.Yumurtlama zamanınızı tesbit etmeye çalışın.

teşekkür ederim ilginiz için. zaten bizim sık ilişki gibi bi imkanımızda pek yok eşimle ayrı yerlerdeyiz. hafta sonları görüşebiliyoruz ancak. ama bebek düşündüğümüz için haftanın tam ortasında gelecek mecburen,böylelikle zaten 3gün geçmiş olacak. sadece hafta sonlarıyla da hamile kalamıyacam diye endişeleniyoruz. ya işte aslında nasip ama insan da denemek istiyor gerçekten ; kızı olan erkek, oğlu olan kız... yumurtlamamı 6 aydır takip ediyorum. 28 günde bir regl olurum 12. gün ıslaklık başlar 17 18 de biter. muhtemelen 14. gün yumurtlama günüm. ayrıca bir önceki msj da bir hata yapmışım şimdi farkettim beklenen adet tarihim 20 ocak inşallah o zamana kadar nasip olur.
dualarla ve namazla ilgili bi söyleyeceğiniz var mı ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…