- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.621
ya nebilim kafam karışıyo.ama gelincik bende bu yumurtama çatladıktan sonra hamile kalamıyorum.6 ay denedim olmuyo olmuy.bu ay saldım gene olmuyo ya nebilim canım sıkkın artık bebeğim gelsin istiyorum.
canım yanlıs hatırlamıyorsam sende 35 ve üstü siklus aran.öylemıydı
ya nebilim kafam karışıyo.ama gelincik bende bu yumurtama çatladıktan sonra hamile kalamıyorum.6 ay denedim olmuyo olmuy.bu ay saldım gene olmuyo ya nebilim canım sıkkın artık bebeğim gelsin istiyorum.
Erkek bebek isteyen arkadaşlar için yumurtlamaya 3-4 gün kala başlamak üzere günde bir sefer viks vapo şurup kullanmalarını tavsiye ederim.Ben ve aynı dönemde bildiğim iki arkadaş kullandı.Üçümüzünde oğlu oldu.Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.Allah hayırlısından kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek nasip etsin.
dra gitseydın iyi olurdu bi inceleme yapardı belkı enfeksıyon falanmı var acaba ne bıleyım emın olmak lazım
ilk bebeğinse sal gitsin zaten 2.3.yse ozaman denemeye devam et derım
tv programında ikbal gürpınar dediki bılıyormuydnuz erkek bebek sadece 1 aylık süreçte sadece 1 günde oluyormuş dedi yanı bu yöntemı desteklemiş oldu bence yumurtla çatladıktan sonra en verımlı günü oysa canım tutmasının ama allah bılır tabıı
canım takibi zaten doktor yaptı hep.hiçbir sorun yok dedi.yumurta çatladıtan sonra tutma şansı %30 dedi.karşı komşumda yaptırdı aynı doktora 2. ay kaldı.bende bi problem var heralde. hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.bu arada 5 yaşında bir kızım vr
canım takibi zaten doktor yaptı hep.hiçbir sorun yok dedi.yumurta çatladıtan sonra tutma şansı %30 dedi.karşı komşumda yaptırdı aynı doktora 2. ay kaldı.bende bi problem var heralde. hiç hamile kalamıyacakmışım gibi geliyo.bu arada 5 yaşında bir kızım vr
naz81 canım bu dünya imtıhan dünyası sabret vardır bir hayır rabbım bunaltmasın inş. denemelere devam et gönlündekı olur umarım
orkişş sankı benım kızımmı olacak allah bılır baksana daha hamiş kalır kalmaz neler ördüm insanın içi gidiyor işte anlıyorum senı olsun iyiki almışsın umudun olur senınde.
masallah kızın kocaman olmuş zamanı gelmiş 2.nın allah bağışlasın inş bekletmez oğlunda
bende senin gibi düsünüyorum...hic hamile kalamazsam diye...herkes hamile kaldi burda...bende doktora gittim bisey yok dedi...zaman canim zaman..zorda olsa beklemeliyiz..birgün gelcek bizimde yüzümüz gülcek
aslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı
Erkek bebek isteyen arkadaşlar için yumurtlamaya 3-4 gün kala başlamak üzere günde bir sefer viks vapo şurup kullanmalarını tavsiye ederim.Ben ve aynı dönemde bildiğim iki arkadaş kullandı.Üçümüzünde oğlu oldu.Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.Allah hayırlısından kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek nasip etsin.
inşallah canım.her hastalandığımda böyle 5-6 gün bunalım takılıyorum.sonra umutlanıyorum bu ay olur diye sonra hüsran.ya kızıma 2. ay kalmıştım.buda öyle olur zannettim ama malesef
yani içiyoruz değil mi şurubu???
burada ilginç şeyler de olabiliyor da o açıdan sordum( V. duş falan gibi...)
fiona canım nasılssın
uzun zamandır görüşemedik.paşayı büyüttün darısı başımıza....
mutluelif vardı onuda merak ediyorum acaba doğum yaptımı....
süper anneler merhaba. aranıza yeni katıldım ben de :) aslında aylardır takip ediyorum ama internet olmadığı için hiç birşey yapamadım. ama siz hangi başlıktaysanız sizi hepp takip ettim. benim de 7 yaşında bir kızım var ve özellikle eşim ve tabi ki ben de bir de oğlumuz olsun diyoruz. bu ay korunmayı bıraktık. benim dikkat ettiğim şeyler yumurtlama zamanında -3 gün öncesi üç gün sonrası günaşırı ilişki- dua ve namaz. diğer şeyleri yapmaya ya da dikkat etmeye pek fırsatım olmuyor. inşallah dileğimiz olursa sevincimi de burdan paylaşıcam inşallah :)
ben şu konuda yardım istiyorum hanımlar,dua ve namazın ayrıntılarında galiba eksiklerim var. bende pek çok araştırma yaptım ama bu tür bilgiler genelde özel mesajla paylaşılmış en azından ayrıntıları yani. beni bu konuda bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim. yarın 3. denememiz var. sat 20 ocak inşallah nasip olur bize de tüm isteyenlere de....
Allah'a emanet olun canlarım :)
hoşgeldiniz.Allah size de nasip etsin inşallah.Fakat erkek bebek için sık ilişki pek önerilmiyor.Yumurtlama zamanınızı tesbit etmeye çalışın.
Evet canım içiyoruz.PH yükseltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?