Süper Anneler - 2011

teravet hadi bacım hayırlı olsun kararın,inşallah nur topu gibi bir oğlan kısmetinde vardır.

ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr

bende varim ama bu ay nasil olcak gene bilmiyorum esim calisiyor gene cok uzun..ama diäte basladim gene monitor ve ovu kiti de kullancam bu ay kesin

slm canim gece uykumu tutmadi bende bir ara cepten girdim sen vardin ama yazamadim

himm ben zaten normal su iciyorum icine bol miktarda karbonat koyuyorum
sen ph sini neyle olcuyosun hic kendininkini esininkini olctunmu sonuclar kac cikti

ph kagitim var ebayden almistim....butün sulara batirdim hep ph 7 cikti...yemeklerime bile batiriyorum arada bi
esiminkini ölcmedimde iliskiden önce yapmisdim bi ara 4-5 arasiydi sonra 7 oldu iliskiden sonra yani....vajinal dus sabuna kullanan var almanlarin sayfasindan, ondanmi alsammiki diye düsünüyorum?

hayirlisi canim..zaman ne cabuk geciyor..ben halen daha kalamadim...bunaldim ama ne yapa bilirimki dua etmekten baska....

canım ben çok karasız kaldım, şimdide onu düşünüyorum. gitsemmi, diğer siteden gün mü alsam, kendim mi denesem. iki-üç ay önce direk bu doktora giderdim ama şimdi nedense (sanırım sürekli vajinal ultrasona girmek kasıyor) gidesim yok:) smeardi vs başıma ne geleceğini bilmiyorum. birde ben diyete pek inanmıyorum. zamanlama tek kafama yatan. doktor sitesinde yumurtlama günü ilişki diyor. o günüde zaten yumurtlama testi ile belirliyebliyoruz. ben sana özelden birşey soracağım, bir dön bana

aslinda yorumcu pahali degilmis
paypal varmi kizlar onla odeme opluyormu yurtdisindakiler icin

bana da nasip olsun inşallah . nolursunuz bana da..

slm kızlar bende 4. cü bebeği düşünüyordum hatta bu ay denedik ama bu gün doktor enfeksiyon olduğunu ve ilaç kullanmam gerektini söyledi ama korunmamışsın hastalığını bekle ondan sonra iç dedi.benimde Allahım uzun hayırlı ömür versin 3 tane kızım var bir tanede oğlum olsun istiyorum Rabbim verirse hastanede geçenlerde bir tane kadınla karşılaştım biraz sohbet ettik 3 kızım var deyince erkek istemiyolarmı bizimkiler çok düşkün dedi bende olacağını bilsem dedim:)hemen bana bi kağıt kalem ver dedi verdim erkek bebek duası yazdı nette var aynısı bunu oku dedi eşinle beraber olmadan önce oku sonrada hamile kaldıktan sonra 9 ay boyunca doktor erkek dese bile bırakma oku dedi zaten çok kısa bir dua ben bu duayı kime yazıp verdiysem oğlu oldu dedi sizlerle paylaşmak istedim kızlar dünya dua üstüne kurulmuş netten bulun okuyun derim inşallah Rabbim cümlemize hayırlı erkek bebekler nasip eder.gerçi ben çocuk istiyorum ama eşim fazla istemiyor bu hastalık ilaç falanda çıkınca fikrşnden biraz caydı gene kız olur diye istemiyo ben biliyorum ama bana söylemiyo yeter diyo bakalım hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre verir kızlar

bende öyle düşünüyorum.6 ay heşeye dikkat ettim erkek olsun diye hiçbirinde tutmadı bundada bir hayır vardır dedim ve bu ay hiç dikkat etmedim.dün hastalandım ama bu ayda dikkat etmicem yumurtlamaya falan.sadece dua ediyoruz eşimle.herşeyi rabbime bıraktım.sadece tevekkül ediyorum.umarım bu ay tutar ve allah hepimize sağlıklı oğluşlar verir

naz81 canım bu dünya imtıhan dünyası sabret vardır bir hayır rabbım bunaltmasın inş. denemelere devam et gönlündekı olur umarım
orkişş sankı benım kızımmı olacak allah bılır baksana daha hamiş kalır kalmaz neler ördüm insanın içi gidiyor işte anlıyorum senı olsun iyiki almışsın umudun olur senınde.

eşin okursa eğer o duayı birlikte olmadan önce eşinede okut benim eşim çocuk istemiyo bnde oku diyemiyorum kalbine en ufak bir şüphe bile getirmeden okuyun birlikte hayırlısı inşallah.

Erkek bebek isteyen arkadaşlar için yumurtlamaya 3-4 gün kala başlamak üzere günde bir sefer viks vapo şurup kullanmalarını tavsiye ederim.Ben ve aynı dönemde bildiğim iki arkadaş kullandı.Üçümüzünde oğlu oldu.Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.Allah hayırlısından kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek nasip etsin.

Evet canım tek ilişkiydi.

kızlar bu aralar durup durup aklıma gelıyor nedense çok üzülmüştüm o kadına belkıde ondandır bılmıyorum.
ben oğlumu doğuracağım gün bir bayanda geldi sancı çekıyordu sordular cinsiyetı ne dıye bilmiyoruz hiç dra gitmedık süpriz olacak bu dedi.doğum odasına alındı ben merak edıyorum acaba ne oldu cinsiyetı diyee
bir çıktı kadın nasıl ağlıyor bebeği kucağına vermişler bana güzel dileklerde bulundu ve gitti
neden ağlıyordu dıye sordum ebelere falan hıkayesını anlattılar o an
meğer 3 kızı varmış erkek için çevreden kaynanalardan çok inciler işitmiş eşide çok istiyormuş erkek olmasını son bebeğini o umutla yapmış onun içinde dra gitmeye bıle korkmuş demişler bu süpriz olsun doğduğu an öğrendı4.de kızı olmuş ona ağlıyormuş
aslında etraftakıler karışmasa belkı bu kadar üzülmezdi ne bıleyım RABBIM tüm isteyenlere gönlündekını versın inş..

eşin okursa eğer o duayı birlikte olmadan önce eşinede okut benim eşim çocuk istemiyo bnde oku diyemiyorum kalbine en ufak bir şüphe bile getirmeden okuyun birlikte hayırlısı inşallah.

okutuyorum valla.ve işin açıkçası artık inanmıyorum bu yumurtlama günü olayına.arkadaşımın 8 aylık bebeği var.adetten hemen sonra bir defa kaza olmuştu ve tuttu.şimdi 4 aylık ve oğlu olacağını öğrendi dün.nebilim Allah ne isterse o oluyo işte.

canım teravet arkadasın dediğine göre ki o 4 yıldır yaklaşık bunun üzerınde arastırma yapar bilgilerıne bizzat güvenırım yani bazı kadınlar adetten hemen sonrada yumurtlayabılıyormuş yanı ayda 2 defa yumurtlayan kadınlar varmış benım eltımde adetten hemen sonra tek ilişkiyle hamıle kaldı oğlu oldu
amaben bu teze inanıyorum bılmıyorum

ya nebilim kafam karışıyo.ama gelincik bende bu yumurtama çatladıktan sonra hamile kalamıyorum.6 ay denedim olmuyo olmuy.bu ay saldım gene olmuyo ya nebilim canım sıkkın artık bebeğim gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…