- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.601
canimsin insallahh cnm hayirlisindan nasip eyler insallah rabbim
teravet hadi bacım hayırlı olsun kararın,inşallah nur topu gibi bir oğlan kısmetinde vardır.
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
slm canim gece uykumu tutmadi bende bir ara cepten girdim sen vardin ama yazamadim
himm ben zaten normal su iciyorum icine bol miktarda karbonat koyuyorum
sen ph sini neyle olcuyosun hic kendininkini esininkini olctunmu sonuclar kac cikti
hakıkaten orkişş bu topiğin açılışından beri oydu buydu derken hamiş kaldım şimdide cinsiyet merakı sardı bu cuma gidecektım garantı olsun dıye diğer haftaya git dıyor kızlar öyle yapıcam bakalım darısı size canım sanada az kaldı
bana da nasip olsun inşallah . nolursunuz bana da..
bana da nasip olsun inşallah . nolursunuz bana da..
slm kızlar bende 4. cü bebeği düşünüyordum hatta bu ay denedik ama bu gün doktor enfeksiyon olduğunu ve ilaç kullanmam gerektini söyledi ama korunmamışsın hastalığını bekle ondan sonra iç dedi.benimde Allahım uzun hayırlı ömür versin 3 tane kızım var bir tanede oğlum olsun istiyorum Rabbim verirse hastanede geçenlerde bir tane kadınla karşılaştım biraz sohbet ettik 3 kızım var deyince erkek istemiyolarmı bizimkiler çok düşkün dedi bende olacağını bilsem dedim:)hemen bana bi kağıt kalem ver dedi verdim erkek bebek duası yazdı nette var aynısı bunu oku dedi eşinle beraber olmadan önce oku sonrada hamile kaldıktan sonra 9 ay boyunca doktor erkek dese bile bırakma oku dedi zaten çok kısa bir dua ben bu duayı kime yazıp verdiysem oğlu oldu dedi sizlerle paylaşmak istedim kızlar dünya dua üstüne kurulmuş netten bulun okuyun derim inşallah Rabbim cümlemize hayırlı erkek bebekler nasip eder.gerçi ben çocuk istiyorum ama eşim fazla istemiyor bu hastalık ilaç falanda çıkınca fikrşnden biraz caydı gene kız olur diye istemiyo ben biliyorum ama bana söylemiyo yeter diyo bakalım hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre verir kızlar
bende öyle düşünüyorum.6 ay heşeye dikkat ettim erkek olsun diye hiçbirinde tutmadı bundada bir hayır vardır dedim ve bu ay hiç dikkat etmedim.dün hastalandım ama bu ayda dikkat etmicem yumurtlamaya falan.sadece dua ediyoruz eşimle.herşeyi rabbime bıraktım.sadece tevekkül ediyorum.umarım bu ay tutar ve allah hepimize sağlıklı oğluşlar verir
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
slm canim gece uykumu tutmadi bende bir ara cepten girdim sen vardin ama yazamadim
i
sağol canım.Allah hakkımda hayırlı olanı versin....
hani bebek sağdaysa kız diye bi tahmin yapılıyorya...öyle olunca kzıımda sağdaydı ve kız yani...e buda sağda kız olabilir diye aklımdan geçti.
ama sağda olup ta erkek olanlarda var ne güzelll...inşallah hakkımda hayırlıysa Rabbim banada nasip eder bi erkek bebiş...
cinsiyet bell olana kadar beklicem elimiz mahkum.bazen diyorum ki bu kesin erkek...bazende kızım olacak gibi geliyo
canım seninde yumurtlama günü tek ilişkimiydi??*
eşin okursa eğer o duayı birlikte olmadan önce eşinede okut benim eşim çocuk istemiyo bnde oku diyemiyorum kalbine en ufak bir şüphe bile getirmeden okuyun birlikte hayırlısı inşallah.
okutuyorum valla.ve işin açıkçası artık inanmıyorum bu yumurtlama günü olayına.arkadaşımın 8 aylık bebeği var.adetten hemen sonra bir defa kaza olmuştu ve tuttu.şimdi 4 aylık ve oğlu olacağını öğrendi dün.nebilim Allah ne isterse o oluyo işte.
canım teravet arkadasın dediğine göre ki o 4 yıldır yaklaşık bunun üzerınde arastırma yapar bilgilerıne bizzat güvenırım yani bazı kadınlar adetten hemen sonrada yumurtlayabılıyormuş yanı ayda 2 defa yumurtlayan kadınlar varmış benım eltımde adetten hemen sonra tek ilişkiyle hamıle kaldı oğlu oldu
amaben bu teze inanıyorum bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?