- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.581
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
tabiki bu saatte kimsecikler yok.neyse selamımı sabah alırsınız artık .bende ancak bakabiliyorum.geçmişi okumalıyım bir an önce.kızlar çok seyler konusulmuş gibi gözüküyor.
bütün sulari phsi yüksek ben ölctüm , ama evianda magnezium, kalzium fazlan olan su
teravet zamanın çok yaklaşmış biara düşünmıcem belkıde bebek değince üzülmüştüm rabbim gönlüne göre versin inş.
bende cuma günü dr a gidicem belkı cinsiyet söyler hakkımızda hayırlısı olsun
ayy yaaa zaman su misalii ne cabuk 12 hafta oldunuz gelincikk maasallahh
aslinda kullanicaktim ama kararsizim cunki vajinanin asit baz dengesini sagliyormus fitillerSLM KIZLAR orkıdem sen vagı-henx kullancanya antıbıyotıkde kullancanmı ? bırde fıtıle ne zaman baslamayı dusunuyosun?
trevet cnm hayırlısıyla ıns oglun yola cıkar bu ay ınan cok sevındım ıns bızde pesınden gelirız cnm
canım ya bu nasıl takvim şimdi benim eşim 12 mayıs 1973 kızıma 12 veya 14 temmzu 2005 te hamil kedım tutmuş mu şimdi anlayamadım:))
orkıdecım esın 33 de altı ay almamıssa erkek senesı :))
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
kizlar ben bugun bi delilik yaptim
ucuzluga cok guzel bebek esyalari koymuslar
ikili mavi emzik aldim
ben iyimiyim sizce ne olur dua edin
seni takip ediyorum ve tüm kalbimle inanıyorum oglunun olacagına
Rabbim sana nasip edicek
o kadar emek veriosun hayırlısıyla o emeklerin boşaçıkmayacak
canım ıste esın 32 yasındayken hamıs kalmıssın kızına ama kocan 32den altı ay almamıss..yanı burda onemlı olan sızın hamıle kaldıgınız ay ve esınızın yasından altı ay alıp almaması ara ara gırıyorum sorarsanız cvaplarım
kizlar ben bugun bi delilik yaptim
ucuzluga cok guzel bebek esyalari koymuslar
ikili mavi emzik aldim
ben iyimiyim sizce ne olur dua edin
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
egemcim merak ettimya yorumcudan nasil bakiyosun,banada baksanaya yada linkini at bakalim
off yaaa bi ben baktiramadimm o neye gore egemcimm birinden bulamazmiyiz banada baksa(
ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?