Süper Anneler - 2011

tabiki bu saatte kimsecikler yok.neyse selamımı sabah alırsınız artık .bende ancak bakabiliyorum.geçmişi okumalıyım bir an önce.kızlar çok seyler konusulmuş gibi gözüküyor.

slm canim gece uykumu tutmadi bende bir ara cepten girdim sen vardin ama yazamadim

bütün sulari phsi yüksek ben ölctüm , ama evianda magnezium, kalzium fazlan olan su

himm ben zaten normal su iciyorum icine bol miktarda karbonat koyuyorum
sen ph sini neyle olcuyosun hic kendininkini esininkini olctunmu sonuclar kac cikti

Son düzenleme:

ayy yaaa zaman su misalii ne cabuk 12 hafta oldunuz gelincikk maasallahh

ayy yaaa zaman su misalii ne cabuk 12 hafta oldunuz gelincikk maasallahh

hakıkaten orkişş bu topiğin açılışından beri oydu buydu derken hamiş kaldım şimdide cinsiyet merakı sardı bu cuma gidecektım garantı olsun dıye diğer haftaya git dıyor kızlar öyle yapıcam bakalım darısı size canım sanada az kaldı

SLM KIZLAR orkıdem sen vagı-henx kullancanya antıbıyotıkde kullancanmı ? bırde fıtıle ne zaman baslamayı dusunuyosun?
trevet cnm hayırlısıyla ıns oglun yola cıkar bu ay ınan cok sevındım ıns bızde pesınden gelirız cnm

aslinda kullanicaktim ama kararsizim cunki vajinanin asit baz dengesini sagliyormus fitiller
birde ben bundan iki ay once baska bir fitil kullandim mantarim vardii
yaptigim diyetlerin bosa gitmesinden korkuyorum:26:

canım ya bu nasıl takvim şimdi benim eşim 12 mayıs 1973 kızıma 12 veya 14 temmzu 2005 te hamil kedım tutmuş mu şimdi anlayamadım:))

canım ıste esın 32 yasındayken hamıs kalmıssın kızına ama kocan 32den altı ay almamıss..yanı burda onemlı olan sızın hamıle kaldıgınız ay ve esınızın yasından altı ay alıp almaması ara ara gırıyorum sorarsanız cvaplarım

kizlar ben bugun bi delilik yaptim
ucuzluga cok guzel bebek esyalari koymuslar
ikili mavi emzik aldim
ben iyimiyim sizce ne olur dua edin

ocak ayinda deneyecekler
teravet
gurbetguzeli
baska yokmu kizlarrrr

ben de deniycem canım..
benim ilk bebişim olacağı için cinsiyet konusu çok problem değil
ilki erkek olsa ikincisi kız olsa diye gönlümden geçio açıkcası
ben diyet yapmadım yapmıycam
sadece yumurtlama günümde tek ilşki olucak
bi de 5-6 günlük cinsel perhiz olucak o kadar
bakalım bununla sonuç noluyo
size de bi faydam dokunur belki :)

kizlar ben bugun bi delilik yaptim
ucuzluga cok guzel bebek esyalari koymuslar
ikili mavi emzik aldim
ben iyimiyim sizce ne olur dua edin

seni takip ediyorum ve tüm kalbimle inanıyorum oglunun olacagına
Rabbim sana nasip edicek
o kadar emek veriosun hayırlısıyla o emeklerin boşaçıkmayacak

seni takip ediyorum ve tüm kalbimle inanıyorum oglunun olacagına
Rabbim sana nasip edicek
o kadar emek veriosun hayırlısıyla o emeklerin boşaçıkmayacak

canimsin insallahh cnm hayirlisindan nasip eyler insallah rabbim

canım çok teşekkürler ALLAH razı olsun.peki eşim şu anda ne senesinde bakar mısın?12 mayıs 1973 doğumlu ..

off yaaa bi ben baktiramadimm o neye gore egemcimm birinden bulamazmiyiz banada baksa (

canım bu annenin doğum tarihine göre annenin yaşı tam doğruysa genelde doğru çıkıyor..baby choıce gibi galiba bu da ..bir başlık açsak yorumcu üyeliği olan var mı d,iye yoksa ben tekrar üye olurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…