Süper Anneler - 2011

cok guzel yazmissinnn oglusun falan biran heyecan yaptim
normalde boyum uzun degil 1.63 67 kilo baydi yani cok belli degil etim sikidir
aslinda dedigin gibii gebelikte dikkat ederim insallahh hele bi gelsin pipilim allahin izniylee

cok guzel yazmissinnn oglusun falan biran heyecan yaptim
normalde boyum uzun degil 1.63 67 kilo baydi yani cok belli degil etim sikidir
aslinda dedigin gibii gebelikte dikkat ederim insallahh hele bi gelsin pipilim allahin izniylee

orkişşş
senle boyumuzda kilomuzda aynı
evlenir evlenmez hızla kilo almaya başladım
12 kilo aldım yaaa :18:

Ya bn ne yapayim orkidem ya
Boy 160
Kilo 73 bebekten sonra veremedim kilo bilakis aldim

orkişşş
senle boyumuzda kilomuzda aynı
evlenir evlenmez hızla kilo almaya başladım
12 kilo aldım yaaa :18:

aa cidiimisinn

peki gorunumun nasil disardan ne diyorlarr

Ya bn ne yapayim orkidem ya
Boy 160
Kilo 73 bebekten sonra veremedim kilo bilakis aldim

ne varmis sende 3 cocuk annesi 35 yasindaa daha ne olsun bakalim senin yasinda halinde( 3 cocuk) biz nasil olacagiz sahsen ben

Son düzenleme:

Benimde eşim bişey demiyodu ben çok rahatsız oluyordum onada bişey diyemiyordum çekiniyordum ama sürekli kaçıyordum soğumuştum açıkçası bigün tüm cesaretimi toplayıp anlattım ona bişey hissedemiyorum diye oda benim bi şikayetim yok ama sen rahatsızsan yaptır dedi .olduktan sonrada oh be dünya varmış ben sen üzülme diye bişey demiyordum dedi bana ya işine gelmese okadar parayı verirmiydi hiç şimdi anlıyorum.bende istanbulda kimseyi tanımıyorum otelde kalmıştık üç gün.sizin tecrübellerinizden yararlanarak bende denicem inşallah sizi okudukça hemen yapasım geliyo ama azcık daha beklemem lazım insallah hepinizin gönlünüzdeki kucağınızda olsun...

yuhhh beee erkek milleti iste kurnazliga bakk
benim bu mesajdan sonra yaptirmam sart oldu:18:
ayy cok bozuldum yaaa dedigine bak hele
ben sordumda eskisi kadar degil ama iyi sikintim yok dediydi demekki var varrrr

Son düzenleme:
aa cidiimisinn

peki gorunumun nasil disardan ne diyorlarr

ne varmis sende 3 cocuk annesi 35 yasindaa daha ne olsun bakalim senin yasinda halinde( 3 cocuk) biz nasil olacagiz sahsen ben

dışarıdan gören herkes şok oluyo şekerim..
daha önce hiç bu kiloda olmadığım için ve sadece göbeğimdem kilo aldığım için istisnasız herkes hamile sanıo beni

sırf bu korkular yüzünden normal doğum yapmıycam ben
mis gibi sezeryan varken

sırf bu korkular yüzünden normal doğum yapmıycam ben
mis gibi sezeryan varken

aslinda normal dogumu esim istedi benim dr son anda sezeryan yapacakti
sezeryanda kilo gobek kaliyo denince bende normali tercih etmistim
kismet yaaa
simdiki aklim olsa sezeryan derdim ama artik gecti acildi gecitli yollar
cocuk isi bitsin
kiz gibi olacam evelallahhh

çok komiksin orkiş yaaaa
olursun vallaaa...

Ismirli cnozelden drun adini
Soyadini adresini yollarsan sevinirim valla 2000 var su an da bide 3000 var oda mrmeler icin sarkik ve cok buyuk vucuduma gore ins onjn icinde yaptiririm iyi bir dr a

Canım ya ben özelden yazamıyorum olmuyo adı yeşim yerçok sitesi var adını yaz çıkiyo anadolu yakasında kendi sitesinde var adreside korkuyorum burdan yazmaya ahhh bende gögüsleri istiyorum ama çocuk düşündüğüm için duruyorum iyice cılki çıksın diye bekliyorum işte

Aynı benimkide öyle diyordu ne bi soğukluk ne bi isteksizlik hiç bişey yoktu ama olunca iyice anlıyolar farkı ayıptır söylemesi her seferinde kadının eline sağlık diyo çok fenalar çokkk

Aynı benimkide öyle diyordu ne bi soğukluk ne bi isteksizlik hiç bişey yoktu ama olunca iyice anlıyolar farkı ayıptır söylemesi her seferinde kadının eline sağlık diyo çok fenalar çokkk

sitesini gezdim
cok sicak bir kadina benziyoo
ayy daha fazla yazma su mesajlari abdestim gidecekk
istaha getiriyosun adami iyi ki ciktin karsima bu is tamamdirr insallahhh

bu arada ismirli canim kac cocugun var kac illik evlisinn
tekrar bebek zamanin ne zaman ?

bu arada ismirli canim kac cocugun var kac illik evlisinn
tekrar bebek zamanin ne zaman ?

13 yillik evliyim canım Allah bağışlarsa 2tane var çok kilo aldım hepsini verip yaza doğru istiyorum inş.tabi önce kilo verip sonra sizin paylaştığınız diyet programıyla tekrar alarak başlıcam işte bu kilonun üstüne başlarsam mahfolurum

Arkadaslar bakin ben ucuncu cocuguma hamileyim ama yalnizim.Esim zerre kadar sevinmedi ve hatta her zamanki gibi arkadaslariyla yeni yil tatiline eglenerek arabasiyla koyleri dolasmaya gitti.Geldigimden beri bu eve evdeyim bi magazaya yalniz gitmedim.5 yil oldu.Arabayla goturur arabayla getirirler.Neyseki sonradan kenardan arkadaslarim bana soylediler ki kizim sen daha anlamadinmiki seni esin anne ve babasi icin aldi.Evde otur yemek yap anne ve babasina bak diye.Dun aksam kizim beni cok sinirlendirdi.Kayinpeder kapiyi acmis bagiriyor ona bisey olsa bak sana neler yapicam.Sanki o dogurdu.Kapat diyorum pijamaylayim sanki duymuyor acmis bagiriyor.Sonra kaynana geldi goturdu kizi kucaginda az sonra geldi yine kiz.Kiz da 5 yasinda salak kizim.Nine buyukbaba yaninda terbiyseiz bisey oldu.Cok sinirliyim sabaha kadar agladim.Esimde evde degil.Evde olsa napicakti guya.Iki kiza da hep alis veris ayda bir iki kez gezdirir o kadar.Yogunmus.Neyseki gencligim gitti bu ev koselerinde.Ne bir komsu gelir ne bir komsuya giderler nasil bir aile anlamadim gitti.
Bu yuzden diyorum egerki esiniz sizi desteklemiyorsa sakin ha hamile kalmayin.Desteklemek sadece maddi tarafi temin etmekle degil.HEP SAVUNMALI ES ESINI.
Ben bu kac yilda beni savundugunu bir kez gormedim.Ve lanet olsun bana ki bunlari gore gore 3-cu cocugu da yaptim.
Anlayacaginiz ben cok mutsuzum ama siz iyice dusunun sonra karar verin derim.
optum
Ask evliligiymis guya nerdeeeeeeeeeeeee

Ah yavrum bn sana kiyamam yaaaa Allah yardimcin olsun guzelim bnm Allaha havale et o herseyin iyisini bilir guzel Allahim

canım ben sizi epeydir takip ediyorum sen çok emek verdin bebeğin için Allahsenin içine sindirsin boşver gerisini madem onlarla berabersin sinir olana kadar bebeğinle uğraşırsın pişman olma sakın.inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmıcak oğlunu kucağına alıcan

cok saol cnm benim ne guzel bunu gore bilmen bu kadar istiyorum bebegimi ama sinuirlerim alt ust oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…