Süper Anneler - 2011

bir doktor yumurtlama testleri yumurtlamanın olup olmadığını gösterir dedi. yani çift çizgi olunca yumurtlama olmuş mu oluyor ki? ancak testin içindeki açıklamada pozitif sonuçtan 24-48 saat içinde yumurtlama olacağını gösterir diyor. ancak ben deneme yaptığım ay 3 gece 12 de ilk pozitifi gördüm ama 21 akşam 18 de regli oldum. yani pozitifden değil 48 nerdeyse 90 saat sonra yumurtlamış olmalıyım. eğer dedikleri gibi yumurtlama sonrası 14 gün uzunluk sabittir dedikleri doğruysa.

Hayirli cumalar canlarim ben Hamileyim bugün Test yapdim Positiv cikdi zaten Regelim silik geldi hemen gecdi kanamam olmadim hic süpheliydim....ben Ovu testim positiv olunca hemen girdim iliskiye agrimda vardi ama 1 kez girdik ve dua etdim namaz kildim hayirlisi insAllah
Allahim saglikli sihatli versin ilk öncesi hayirlisinla artik

Midem bulantim yok iyiyim allaha sükür istahim kesildi ve belim agriyor hafifden , karnimda cekme falan yok..
sanki kizlarda gibiyim belkide kizim olacak hayirlisi artik o

hepinize Allah gönlünündekini versin insAllah

Son düzenleme:

canim tebrik ederim.Senin iki kizinmi vardi.Ins bu da oglan olur.Bulantin yoksa erkek bebis icin azcik olsa ihtimal var.Bende hic olmadi bulanti.Sag saglim kucagina almani dilerim

ezgin hadi gözünaydın olsun. inşallah oğluşun senledir. senin kaç çocuğun vardı canım?

Allah tamamına erdirsin..Rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Ben oğluşlarda hiç hamiş gibi değildim ne mide bulantısı nede aşermem oldu ilk oğlumda belim ağrıdı iğne gibi batardı ve (kokulara çok hassaım normalindede) ama o zaman eşimi bile yaklaştırmak istemezdim

Son düzenleme:

Yaa işte Orkiiş kızı olmayanda böyle yanıyoo işte...Gerçi iki türlü değişken bir olay kızım olsaydı oğlum olsun diye tutuşağıma eminim )

ezgin hayırlı olsun canım tamamına erdırsınn rabbım
sevılcim herkeste bir olmaz o mide bulantım oğlumdada oldu benım hele ablam hastanelık oldu 2 oğlu var o vücuda göre değişir bana kalırsa
allah oğluşlarınızı sğlıcakla versin

haa buarada benımde bulantım testten yaklaşık 2 hafta sonra basladı henüz çok erken senin inş.güzel gecer canım zor oluyor çünkü...

Son düzenleme:

bence çok mantıklı yazmışsın.benim lh ve fsh arasındaki fark biraz fala çıkmıştı ve o ay gerçektende 18.gün yumurtlamıştım.sonra tekrar ölçtürdüğümde lh ve fsh arasında çok fazla fark yoktuçama tabikide fsh lhtan yüksekti.o ay daha erken oldu 16ya geriledi...bence çok mantıklı yazmışsın meselapkolularda lh fshdan yüksek olur daha olgunlaşmamış yumurta yüksek lh nedeniylr kiste dönüşür ve bir çok kistcik oluşur.buna pko tanısında fsh ve lh mutlaka ölçüülür...şimdi sen yazıncahak verdim.ben dra takip olduğum zamanlarda dr bana 16 mm yumurtan var diodu eresi gün çatlıyordu demekki yumurta erken olgunlaşıplhda erken pik ypıp çatlatıyordu.
şuna kesnlikle katılıyorumki herkesin hormon dengesi faklı.hatta kişi kendi içindebile değişken hormon değerlerine sahip

arkadaşlar bir şey sorcam benim için önemli...
dereotu hamile kalmayı engeller mi ya da hamileliğe bi zararı olur mu?
merakım şundan;bu ay korunmayı bıraktık adetime 14 gün var fakat karnım ve kasıklarım sürekli hafif hafif ağrıyor ve ben dereotunu çok yerim. nette böyle birşeye rastladım hamileliğe zaralı olabilir diye. hemen yemeyi bıraktım ama kafam çok karıştı ve canım sıkıldı yaa...

canım çok sevindim.İnşallah Allahım gönlündekini hayırla nasip eder sana ve isteyen herkese .....
ama bulantı için çok erken benimde gelincik gibi 7. haftada başladı...ama kızımdaki değil şimdilik Allahıma çok şükür..
inşallah böyle devam eder kızımla çok zor olur yoksa...

canim tebrik ederim.Senin iki kizinmi vardi.Ins bu da oglan olur.Bulantin yoksa erkek bebis icin azcik olsa ihtimal var.Bende hic olmadi bulanti.Sag saglim kucagina almani dilerim
Saol canim benim benim kizlardada yokdu bulantim 2 tane var Allah bagislasin, sen hamilemisin canim?seninde iki kizin vardi demi

Saol canim insAllah

Saol canim benim artik yapdim yapacagimi bilmem Allah biliyor insAllah olur olmassa denedim derim

Cok sag ol canim belki bendede baslar bakalim zor olur ozaman ama istahim kesildi valla birazda korkumda var eger kizim olursa ama sonra diyorum olsun

Ezgincim hayırlı uğurlu olsun işallah gönlündeki olur
Sevilcim senin cinsiyet belli artık bioritmine baktırmışmıydın senin ve eşinin bioya göre cinsiyet tutuyormu ben bu ay düşünüyorum hem benim hem eşimin ocak ayı erkek gününde seni merak ettim canım baktırdın mı diye.​

Son düzenleme:

cnm ben baktirmistim
demistim ki iki kez iliskim oldu ona gore baksinlar
ve dediler ki eger tahminen 11-12 ekimde kaldiysan hamile erkek gunun
16-da kaldiysan kiz gunun
ultrason sonucu buki 10-11 de falan kalmisim
demekki bio bende dogru cikti

EZGINIMMM SUPER BI HABER BUU OOOH PESPESE BEBISLERIMIZ GELIYOORR MAASALLAHH SSIRADA TERAVET VARRR
hopppaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…