- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.881
Hayirli cumalar canlarim ben Hamileyim bugün Test yapdim Positiv cikdi zaten Regelim silik geldi hemen gecdi kanamam olmadim hic süpheliydim....ben Ovu testim positiv olunca hemen girdim iliskiye agrimda vardi ama 1 kez girdik ve dua etdim namaz kildim hayirlisi insAllah
Allahim saglikli sihatli versin ilk öncesi hayirlisinla artik
Midem bulantim yok iyiyim allaha sükür istahim kesildi ve belim agriyor hafifden , karnimda cekme falan yok..
sanki kizlarda gibiyim belkide kizim olacak hayirlisi artik o
hepinize Allah gönlünündekini versin insAllah
Hayirli cumalar canlarim ben Hamileyim bugün Test yapdim Positiv cikdi zaten Regelim silik geldi hemen gecdi kanamam olmadim hic süpheliydim....ben Ovu testim positiv olunca hemen girdim iliskiye agrimda vardi ama 1 kez girdik ve dua etdim namaz kildim hayirlisi insAllah
Midem bulantim yok iyiyim allaha sükür istahim kesildi ve belim agriyor hafifden , karnimda cekme falan yok..
dun kuzenimle gorustukk coook severiz birbirimizi bir oglu var yasi 31 polis kendisi
cocuguna bakacak kimsesi yok eside kendiside polis
ama nasil yaniyor illaki bir kizim olmali diye
kiz evladi oz evladi diyor keske bir kizim olsaydi ikinciyi dusunmezdim diyorr
nasil tuhaf oldum anlatamamm
insallahh onunda dunya guzeli bir kizi olur
bunlari paylasmak istedim ama inanmaz yani sacma bulur bide yerimi belli ederimm diye korktum
Canim senin ilk pozitiften kastin ne? yani testin pozitif olmasi demek iki cizgininde ayni koyulukta olmasi gerek degil mi? Anlamadim?? Sen 34-35 saat sonrasi gibi zaman soyluyosun hep ama bak ben en az 3 aydir gulen yuz ovulasyon testiyle beraber cizgi seklinde olan testlerden kullaniyorum ve arti ates olcuyorum...sirf yumurtlama zamanimi yakalamak ve sadece gebelik gerceklesmesi icin..( Kismet olursa ins ilk cocugum olucak)............
Buay yine gebe degilim malesefve soylemek istedigim su..herkesin yumurtlama zamani suresi birbirinden cok farkli sanirim..ve hatta ben bunu hormon testleriyle ilgisi oldugunuda dusunmuyor degilim..cunku en son yaptirdigim hormon testlerimde FSH ve LH im birbirine o kadar yakin degerde ciktilar ki..5 ve 5.85 gibi... ve burdanda anlasiliyorki bnm LH pik yapar yapmaz hatta ayni zamanda yumurtayi catlatiyor..belki LH ve FSH degerleri birbirinden farkli olanve arasindaki deger en az 2 kati olan mesela 4-8 gibi sanirim bu durumda LH pikinden sonra ertesi gun catlama olabiliyor..
Mimozacim senin yazilarinida okudum cnm..Sen ne dersin bu fikirde? yada kizlar isterseniz doktora gitme imkani olan arkadaslar sorun bu konuyu derim..cunku herkesin hormon degerleri birbirinden farkli ve buda bence catlama surelerini etkiliyor..neyse bu ayki kendi takibime geleyim:
En son aksam saat 10 da hem gulen yuz hem cizgili ovulasyon testimi yaptim ve uyudum..gulen yuz cikmamisti ve cizgilerde birbirine yakin koyuluktaydi ama tamamen ayni koyulukta denemez....ve atesim yuksekti..sonra
Sabah uyandigimda 8:30 da testi tekrarladim hem atesim dusmustu.hem gulen yuz vardi.hemde iki cizgi o kadar net belliydi ki,hatta control cizgisinden bile daha koyuluktaydi...
Simdi ben aksam 10 dan sonra ne ara Lh yukselmisse ki arada 10,5 saat zaman farki var sabaha kadar ..testlere gecti ve pozitif gostermeye basladilar..
Diyelimki aksam 10 da yaptiktan en erken 2 saat sonra Lh yukselmeye basladi yani gece 12 o zaman ustune 34 saat koyarasan eresi gun sabah oluyor ve o gun ates yukselmis oluyor..Ates yukselmesi demek yumurtlama olmus bitmis yani isi yukselince degil yukselmeden iliski olmasi gerekir diye biliyorum ben..yani senin zamanlama olmuyor canim..ama anlamadim sen israrla hep ayni saat diyosun????
Ve suda var ates olcmeyi denersen gorebilirsinki ates dustukten sonra ertesi gun yukseliyor..ee bu da 1 gun icinde olup bitiyor hersey demek degil mi??yani 24 saat icinde hersey olup biterken 34-36 satlerden nasil bahsederiz ki?cnm valla ben bu isin icinde cikamadimneyse herkes fikirlerini paylasabilir arkadaslar..Dualarinizi beklerim bende ins bebegime kavusayim en kisa surede...
canım çok sevindim.İnşallah Allahım gönlündekini hayırla nasip eder sana ve isteyen herkese .....Hayirli cumalar canlarim ben Hamileyim bugün Test yapdim Positiv cikdi zaten Regelim silik geldi hemen gecdi kanamam olmadim hic süpheliydim....ben Ovu testim positiv olunca hemen girdim iliskiye agrimda vardi ama 1 kez girdik ve dua etdim namaz kildim hayirlisi insAllah
Saol canim benim benim kizlardada yokdu bulantim 2 tane var Allah bagislasin, sen hamilemisin canim?seninde iki kizin vardi demicanim tebrik ederim.Senin iki kizinmi vardi.Ins bu da oglan olur.Bulantin yoksa erkek bebis icin azcik olsa ihtimal var.Bende hic olmadi bulanti.Sag saglim kucagina almani dilerim
iki kizim var canim insAllah saolezgin hadi gözünaydın olsun. inşallah oğluşun senledir. senin kaç çocuğun vardı canım?
Allah tamamına erdirsin..Rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Ben oğluşlarda hiç hamiş gibi değildim ne mide bulantısı nede aşermem oldu ilk oğlumda belim ağrıdı iğne gibi batardı ve (kokulara çok hassaım normalindede) ama o zaman eşimi bile yaklaştırmak istemezdim
Saol canim benim artik yapdim yapacagimi bilmem Allah biliyor insAllah olur olmassa denedim derimezgin hayırlı olsun canım tamamına erdırsınn rabbım
sevılcim herkeste bir olmaz o mide bulantım oğlumdada oldu benım hele ablam hastanelık oldu 2 oğlu var o vücuda göre değişir bana kalırsa
allah oğluşlarınızı sğlıcakla versin
haa buarada benımde bulantım testten yaklaşık 2 hafta sonra basladı henüz çok erken senin inş.güzel gecer canım zor oluyor çünkü...
Cok sag ol canim belki bendede baslar bakalim zor olur ozaman ama istahim kesildi valla birazda korkumda var eger kizim olursa ama sonra diyorum olsuncanım çok sevindim.İnşallah Allahım gönlündekini hayırla nasip eder sana ve isteyen herkese .....
ama bulantı için çok erken benimde gelincik gibi 7. haftada başladı...ama kızımdaki değil şimdilik Allahıma çok şükür..
inşallah böyle devam eder kızımla çok zor olur yoksa...
Ezgincim hayırlı uğurlu olsun işallah gönlündeki olur
Sevilcim senin cinsiyet belli artık bioritmine baktırmışmıydın senin ve eşinin bioya göre cinsiyet tutuyormu ben bu ay düşünüyorum hem benim hem eşimin ocak ayı erkek gününde seni merak ettim canım baktırdın mı diye.
Saol canim benim benim kizlardada yokdu bulantim 2 tane var Allah bagislasin, sen hamilemisin canim?seninde iki kizin vardi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?