- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.861
Arkadaslar bakin ben ucuncu cocuguma hamileyim ama yalnizim.Esim zerre kadar sevinmedi ve hatta her zamanki gibi arkadaslariyla yeni yil tatiline eglenerek arabasiyla koyleri dolasmaya gitti.Geldigimden beri bu eve evdeyim bi magazaya yalniz gitmedim.5 yil oldu.Arabayla goturur arabayla getirirler.Neyseki sonradan kenardan arkadaslarim bana soylediler ki kizim sen daha anlamadinmiki seni esin anne ve babasi icin aldi.Evde otur yemek yap anne ve babasina bak diye.Dun aksam kizim beni cok sinirlendirdi.Kayinpeder kapiyi acmis bagiriyor ona bisey olsa bak sana neler yapicam.Sanki o dogurdu.Kapat diyorum pijamaylayim sanki duymuyor acmis bagiriyor.Sonra kaynana geldi goturdu kizi kucaginda az sonra geldi yine kiz.Kiz da 5 yasinda salak kizim.Nine buyukbaba yaninda terbiyseiz bisey oldu.Cok sinirliyim sabaha kadar agladim.Esimde evde degil.Evde olsa napicakti guya.Iki kiza da hep alis veris ayda bir iki kez gezdirir o kadar.Yogunmus.Neyseki gencligim gitti bu ev koselerinde.Ne bir komsu gelir ne bir komsuya giderler nasil bir aile anlamadim gitti.
Bu yuzden diyorum egerki esiniz sizi desteklemiyorsa sakin ha hamile kalmayin.Desteklemek sadece maddi tarafi temin etmekle degil.HEP SAVUNMALI ES ESINI.
Ben bu kac yilda beni savundugunu bir kez gormedim.Ve lanet olsun bana ki bunlari gore gore 3-cu cocugu da yaptim.
Anlayacaginiz ben cok mutsuzum ama siz iyice dusunun sonra karar verin derim.
optum
Ask evliligiymis guya nerdeeeeeeeeeeeee
sevil canim benim ya sabah sbah nasil kotu oldum bi bilsen canim ya,olsun bitanem yapmissin 3 cocuk annen baban esin herseyin onlar canim,kendin ve cocuklarin için yasa,sanmaki herkesin evliligi 4,4luk her evlilikte bi kusur var,kafani takma bosver,oncelik sensin :)
kuku ameliyati kizz
ihtiyac duyulcak ne olsaa:26:
dogumdan sonra vajinami gorunce sookk gecirmistimm hatta bi sure donup kalmisim
onun hislerini atamadimda daha kimbilir ikinci deformasyonda nasil olacakk
evet cnm hep sevdim esimi ama yalniz ben sevmisim artik silicem yuregimden
olsun yanimda gezsin esim deyim ama yuregime bir daha giremez
dugunme kadar duymadigim assaliyici laflari kaynanam ve kaynatamdan gordum
ama seviyorum dedim esim icin dedim
ama bu kadarmis benim sinir kasem doldu ya
anne babasini insan oturtur yerine
o kadar oyle erkekler varki
anne benim isime karisma dyiecek
ben cocuklarima bagirinca kayinpeder hemen peyda oluyor ayy ne dese o cocuga bisey olursa bana nasil cevap vericeksin diyor bir de
lanet olsun ya
nerden geldim ki bu eve
canim bizlerde yasiyoruz bole zman zman,inanki yanliz degilsin sen esinin ailesiyle berabermi oturuyosun,bende kaldim 7 sene kolay bi durum degil,ozamanlar bende fazla takmiyordum,ama yasimiz olgunlastikca zman gectikce ozaman bana soledikleri ,cok agrima gidiyor uzerinden yillar gecmis olmasina ragmen keske bende sole deseydim diyorm,kendimize zarar veriyoruz kimseye bisey olmuyor,bugunun tekrari yok canim bosver,hayatin tadini cikarmana bak,:) elalem ne derse desin hadi hadi :)))uzulmek yok..
gunaydin arkadaslar oncelikle cumaniz mubarek olsun....sevilcim bu aralar bende cok dertliyim...bende 6 haftalik hamileyim ve bulantilar basladi 3,5 yasinda bir kizim var...ve zor bir doneme girdim cok yanlizim ailem turkiyede....cok yanliz hissediyorum kendimi....butun sitemim esime oda turkiyeye gitti dedesi hasta.ilk basta bana sormadan bilet almis ve hadi neyse sonrada gitti gelis tarihini uzatti....belki pazar gunu gelcek ....neyse.....su donemlerimi yanliz gecirdim,sinir stres hepsi var...ustune ustelik hic aramadi merak etmedi bizi...kotuyum dedigim halde...bende kavga ettim gittin gelmedin diye....oda kendisini hakli cikariyor sen beni anla diye...sizce cokmu nankorluk yaptim kizmakla????bence yapmadim kendisi dusunecekti elim kolum kalkmiyor su bile icemiyorum midem fena....evet hamile kalmak fikri cok onemli esinin seni anlamasi lazim ama nerdeeeeee...dedesi hastaymis benim dedem oleli 20 sene oldu....kizlar hep agliyorum cok yanlizim ya...............
hayırlı cumalar kızlarr bugün herkesin duygusal günü anlaşılan kızlar üzülmeyin meleklerınızıde strese sokmayın yazık onu düşünün.
sevilcim ALLAH yardımcın olsun canım kaynana yanında kalmak ayrıca meşakatli olsa gerek fakat bunların mükafatini sen alıcaksın unutma allaha bırak.
aslında kımsenin evi 4 4lük değil kıme sorsanız bir derdi var sabretmek lazım öpüyorum sizii
amin amin siz duble duygusalsiniz ins bizde hamis kaliruiz dubel dusgusal oluyruzcanim senin ve herkesin cumasi hayirli olsun insallh,bugun hassas gunumdeyim heralde duygusallastim iyice:)
hayırlı cumalar kızlarr bugün herkesin duygusal günü anlaşılan kızlar üzülmeyin meleklerınızıde strese sokmayın yazık onu düşünün.
sevilcim ALLAH yardımcın olsun canım kaynana yanında kalmak ayrıca meşakatli olsa gerek fakat bunların mükafatini sen alıcaksın unutma allaha bırak.
aslında kımsenin evi 4 4lük değil kıme sorsanız bir derdi var sabretmek lazım öpüyorum sizii
13 yillik evliyim canım Allah bağışlarsa 2tane var çok kilo aldım hepsini verip yaza doğru istiyorum inş.tabi önce kilo verip sonra sizin paylaştığınız diyet programıyla tekrar alarak başlıcam işte bu kilonun üstüne başlarsam mahfolurum
Arkadaslar bakin ben ucuncu cocuguma hamileyim ama yalnizim.Esim zerre kadar sevinmedi ve hatta her zamanki gibi arkadaslariyla yeni yil tatiline eglenerek arabasiyla koyleri dolasmaya gitti.Geldigimden beri bu eve evdeyim bi magazaya yalniz gitmedim.5 yil oldu.Arabayla goturur arabayla getirirler.Neyseki sonradan kenardan arkadaslarim bana soylediler ki kizim sen daha anlamadinmiki seni esin anne ve babasi icin aldi.Evde otur yemek yap anne ve babasina bak diye.Dun aksam kizim beni cok sinirlendirdi.Kayinpeder kapiyi acmis bagiriyor ona bisey olsa bak sana neler yapicam.Sanki o dogurdu.Kapat diyorum pijamaylayim sanki duymuyor acmis bagiriyor.Sonra kaynana geldi goturdu kizi kucaginda az sonra geldi yine kiz.Kiz da 5 yasinda salak kizim.Nine buyukbaba yaninda terbiyseiz bisey oldu.Cok sinirliyim sabaha kadar agladim.Esimde evde degil.Evde olsa napicakti guya.Iki kiza da hep alis veris ayda bir iki kez gezdirir o kadar.Yogunmus.Neyseki gencligim gitti bu ev koselerinde.Ne bir komsu gelir ne bir komsuya giderler nasil bir aile anlamadim gitti.
Bu yuzden diyorum egerki esiniz sizi desteklemiyorsa sakin ha hamile kalmayin.Desteklemek sadece maddi tarafi temin etmekle degil.HEP SAVUNMALI ES ESINI.
Ben bu kac yilda beni savundugunu bir kez gormedim.Ve lanet olsun bana ki bunlari gore gore 3-cu cocugu da yaptim.
Anlayacaginiz ben cok mutsuzum ama siz iyice dusunun sonra karar verin derim.
optum
Ask evliligiymis guya nerdeeeeeeeeeeeee
selam kızlar nasılsınız? ay ben çok heyecanlıyım yaaaaaaaa...... bugün adetimin son günü. 31 aralıkta adet oldum. 11-12 ocak yumurtlama zamanım gibi. tabi testle daha çok belli olacak. önümüzdeki çarşamba gecesi inşallah denememiz olcak. kızlar lütfen benim için dua edin olur mu. Allahım kısmetse hayırlı ise bana erkek çocuğu nasip et amiinnnnnn.......
ins allah gonlundeki karnina konar guzelim ilk deneme denasipolsun insAllahhh
haklisin gelincik kimsenin evi 4 4lük degildir....Sevilcim cok üzgünüm senin adina.....
Benim annem babamda yakinimda degil 60 km uzakta kaliyorar, herzaman gidemiyorum yanlarina, is gücten, ayda bi kez gide bilirsem gidiyorum, gidincede hafta sonumu orda geciriyorum..anne gibisi yoktur...Kaynanam yakinimda kaliyor ama hic zarari yoktur bana, tam tersi faydasi var, atillayi anaokulunda o alir yedirir icirir ben isteyken...Ama annem uzagimda diye bide o yüzden bi kizim olsun istiyorum anne kiz sevgisi bi baskadir, kiz annesi olanlar bilir bunu......
Allahim herkesin yuvasina huzur mutluluk versin kizlar......
testi sık uygulayıp ilk pozitiften 34-35 saat sonra ovulasyon olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?