Süper Anneler - 2011

sevil canim benim ya sabah sbah nasil kotu oldum bi bilsen canim ya,olsun bitanem yapmissin 3 cocuk annen baban esin herseyin onlar canim,kendin ve cocuklarin için yasa,sanmaki herkesin evliligi 4,4luk her evlilikte bi kusur var,kafani takma bosver,oncelik sensin :)

evet cnm hep sevdim esimi ama yalniz ben sevmisim artik silicem yuregimden
olsun yanimda gezsin esim deyim ama yuregime bir daha giremez
dugunme kadar duymadigim assaliyici laflari kaynanam ve kaynatamdan gordum
ama seviyorum dedim esim icin dedim
ama bu kadarmis benim sinir kasem doldu ya
anne babasini insan oturtur yerine
o kadar oyle erkekler varki
anne benim isime karisma dyiecek
ben cocuklarima bagirinca kayinpeder hemen peyda oluyor ayy ne dese o cocuga bisey olursa bana nasil cevap vericeksin diyor bir de
lanet olsun ya
nerden geldim ki bu eve

kuku ameliyati kizz
ihtiyac duyulcak ne olsaa:26:
dogumdan sonra vajinami gorunce sookk gecirmistimm hatta bi sure donup kalmisim
onun hislerini atamadimda daha kimbilir ikinci deformasyonda nasil olacakk

orkidim bende 3. bebege hamileyim biliosun Allah bilir ben ne hale gelcem kiz,hiç dusunmemistm bak,olabilir hee,acaba benimki ne derki

canim bizlerde yasiyoruz bole zman zman,inanki yanliz degilsin sen esinin ailesiyle berabermi oturuyosun,bende kaldim 7 sene kolay bi durum degil,ozamanlar bende fazla takmiyordum,ama yasimiz olgunlastikca zman gectikce ozaman bana soledikleri ,cok agrima gidiyor uzerinden yillar gecmis olmasina ragmen keske bende sole deseydim diyorm,kendimize zarar veriyoruz kimseye bisey olmuyor,bugunun tekrari yok canim bosver,hayatin tadini cikarmana bak,:) elalem ne derse desin hadi hadi :)))uzulmek yok..

tamam canim cok saol opuyorum

gunaydin arkadaslar oncelikle cumaniz mubarek olsun....sevilcim bu aralar bende cok dertliyim...bende 6 haftalik hamileyim ve bulantilar basladi 3,5 yasinda bir kizim var...ve zor bir doneme girdim cok yanlizim ailem turkiyede....cok yanliz hissediyorum kendimi....butun sitemim esime oda turkiyeye gitti dedesi hasta.ilk basta bana sormadan bilet almis ve hadi neyse sonrada gitti gelis tarihini uzatti....belki pazar gunu gelcek ....neyse.....su donemlerimi yanliz gecirdim,sinir stres hepsi var...ustune ustelik hic aramadi merak etmedi bizi...kotuyum dedigim halde...bende kavga ettim gittin gelmedin diye....oda kendisini hakli cikariyor sen beni anla diye...sizce cokmu nankorluk yaptim kizmakla????bence yapmadim kendisi dusunecekti elim kolum kalkmiyor su bile icemiyorum midem fena....evet hamile kalmak fikri cok onemli esinin seni anlamasi lazim ama nerdeeeeee...dedesi hastaymis benim dedem oleli 20 sene oldu....kizlar hep agliyorum cok yanlizim ya...............

canim bak simdi daha bi uzuldum.Senin esin senden habersiz bilet almis diyorsun boyle saygisizlik olurmu.Hic degilse oturur anlatir demi.Tahamulum yok boyle seylere.Tama Allah sifa versin dedesine.Ama omur boyu yanlarinda olcak insanlar biziz.Ne ana baba dede olmiycak.Gitti diyelim arar sorar hic degilse.Benimki oturmus orda arada bir kez aradi.Hep babasi ile konusur iyiyim evde de de.O kadar.Erkekler hamile nedir bilmezler ki.Cunku olmadilar.Hic anlayamazlar.Sen de bosver.Bak bende sevgi kalmadi.Robotum bugunden robot.Ben de agliyorum degermi ya.O kadar ugras erkek dogurucam mutlu olsun esim diye.Bunun yaptigina bak.Gitsin basimdan artik.Sen de uzulme.

hayırlı cumalar kızlarr bugün herkesin duygusal günü anlaşılan kızlar üzülmeyin meleklerınızıde strese sokmayın yazık onu düşünün.
sevilcim ALLAH yardımcın olsun canım kaynana yanında kalmak ayrıca meşakatli olsa gerek fakat bunların mükafatini sen alıcaksın unutma allaha bırak.
aslında kımsenin evi 4 4lük değil kıme sorsanız bir derdi var sabretmek lazım öpüyorum sizii

saol cnm benim ins sabirim tukenmez

canim senin ve herkesin cumasi hayirli olsun insallh,bugun hassas gunumdeyim heralde duygusallastim iyice:)
amin amin siz duble duygusalsiniz ins bizde hamis kaliruiz dubel dusgusal oluyruz

hosgeldin cnm nasilsin yarin dr yolumu gozukuyor sana kontrolemi gitcen

ayy maasallahh sende bu tpogigin ablalarindansin o zaman

canim yaa kiyamamm sana biz kadinlar erkeklere yaranabilmek icin neler yapmiyoruzki gel gorki kiymet bilmiyorlar
birlikte mi yasiyosunuz canim
evet buyukbaba buyukanne yaninda buyuyen cocukk coook simarikk oluyorr biliyorum benim kizim onlari bi gorse beni hic dinlemezz
sen o diyenlerede aldirma moral bozuyorlarr sen kocana ilgini esirgeme cnm uzulme bak hamilesin

haklisin gelincik kimsenin evi 4 4lük degildir....Sevilcim cok üzgünüm senin adina.....
Benim annem babamda yakinimda degil 60 km uzakta kaliyorar, herzaman gidemiyorum yanlarina, is gücten, ayda bi kez gide bilirsem gidiyorum, gidincede hafta sonumu orda geciriyorum..anne gibisi yoktur...Kaynanam yakinimda kaliyor ama hic zarari yoktur bana, tam tersi faydasi var, atillayi anaokulunda o alir yedirir icirir ben isteyken...Ama annem uzagimda diye bide o yüzden bi kizim olsun istiyorum anne kiz sevgisi bi baskadir, kiz annesi olanlar bilir bunu......
Allahim herkesin yuvasina huzur mutluluk versin kizlar......

selam kızlar nasılsınız? ay ben çok heyecanlıyım yaaaaaaaa...... bugün adetimin son günü. 31 aralıkta adet oldum. 11-12 ocak yumurtlama zamanım gibi. tabi testle daha çok belli olacak. önümüzdeki çarşamba gecesi inşallah denememiz olcak. kızlar lütfen benim için dua edin olur mu. Allahım kısmetse hayırlı ise bana erkek çocuğu nasip et amiinnnnnn.......

ins allah gonlundeki karnina konar guzelim ilk deneme denasipolsun insAllahhh

kizlar sabahtan beri bunlari hayranlikla okuyorum ki sizinlede paylasmak isterim ama
bir kitap haline getirmis
in genderdeki uye acaba basim derde girmesinn verebilirmiyim bilmiyorumm yardim lutfen sizinde okumanizi cok isterim ingilizce ama

dun kuzenimle gorustukk coook severiz birbirimizi bir oglu var yasi 31 polis kendisi
cocuguna bakacak kimsesi yok eside kendiside polis
ama nasil yaniyor illaki bir kizim olmali diye
kiz evladi oz evladi diyor keske bir kizim olsaydi ikinciyi dusunmezdim diyorr
nasil tuhaf oldum anlatamamm
insallahh onunda dunya guzeli bir kizi olur
bunlari paylasmak istedim ama inanmaz yani sacma bulur bide yerimi belli ederimm diye korktum

testi sık uygulayıp ilk pozitiften 34-35 saat sonra ovulasyon olur.

Canim senin ilk pozitiften kastin ne? yani testin pozitif olmasi demek iki cizgininde ayni koyulukta olmasi gerek degil mi? Anlamadim?? Sen 34-35 saat sonrasi gibi zaman soyluyosun hep ama bak ben en az 3 aydir gulen yuz ovulasyon testiyle beraber cizgi seklinde olan testlerden kullaniyorum ve arti ates olcuyorum...sirf yumurtlama zamanimi yakalamak ve sadece gebelik gerceklesmesi icin..( Kismet olursa ins ilk cocugum olucak)............

Buay yine gebe degilim malesef ve soylemek istedigim su..herkesin yumurtlama zamani suresi birbirinden cok farkli sanirim..ve hatta ben bunu hormon testleriyle ilgisi oldugunuda dusunmuyor degilim..cunku en son yaptirdigim hormon testlerimde FSH ve LH im birbirine o kadar yakin degerde ciktilar ki..5 ve 5.85 gibi... ve burdanda anlasiliyorki bnm LH pik yapar yapmaz hatta ayni zamanda yumurtayi catlatiyor..belki LH ve FSH degerleri birbirinden farkli olanve arasindaki deger en az 2 kati olan mesela 4-8 gibi sanirim bu durumda LH pikinden sonra ertesi gun catlama olabiliyor..

Mimozacim senin yazilarinida okudum cnm..Sen ne dersin bu fikirde? yada kizlar isterseniz doktora gitme imkani olan arkadaslar sorun bu konuyu derim..cunku herkesin hormon degerleri birbirinden farkli ve buda bence catlama surelerini etkiliyor..neyse bu ayki kendi takibime geleyim:

En son aksam saat 10 da hem gulen yuz hem cizgili ovulasyon testimi yaptim ve uyudum..gulen yuz cikmamisti ve cizgilerde birbirine yakin koyuluktaydi ama tamamen ayni koyulukta denemez....ve atesim yuksekti..sonra
Sabah uyandigimda 8:30 da testi tekrarladim hem atesim dusmustu.hem gulen yuz vardi.hemde iki cizgi o kadar net belliydi ki,hatta control cizgisinden bile daha koyuluktaydi...
Simdi ben aksam 10 dan sonra ne ara Lh yukselmisse ki arada 10,5 saat zaman farki var sabaha kadar ..testlere gecti ve pozitif gostermeye basladilar..
Diyelimki aksam 10 da yaptiktan en erken 2 saat sonra Lh yukselmeye basladi yani gece 12 o zaman ustune 34 saat koyarasan eresi gun sabah oluyor ve o gun ates yukselmis oluyor..Ates yukselmesi demek yumurtlama olmus bitmis yani isi yukselince degil yukselmeden iliski olmasi gerekir diye biliyorum ben..yani senin zamanlama olmuyor canim..ama anlamadim sen israrla hep ayni saat diyosun????

Ve suda var ates olcmeyi denersen gorebilirsinki ates dustukten sonra ertesi gun yukseliyor..ee bu da 1 gun icinde olup bitiyor hersey demek degil mi??yani 24 saat icinde hersey olup biterken 34-36 satlerden nasil bahsederiz ki?cnm valla ben bu isin icinde cikamadim neyse herkes fikirlerini paylasabilir arkadaslar..Dualarinizi beklerim bende ins bebegime kavusayim en kisa surede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…