Süper Anneler - 2011

bernurrrrrrrrrr yeterrr artıkkkk fazla uzatmadınmıııııı bı kac gun musade dedıkk ama gel artıkkkkkk bakk kapıya kılıt koyarızzzz ona goreeeeeee;;;

hamisler uyguladiginiz olmazsa olmaz yemekleriniz nelerdir
bir menunuz varmi gunluk.
Varsa paylasirsaniz sevinirim optum

cnm ben baktirmistim
demistim ki iki kez iliskim oldu ona gore baksinlar
ve dediler ki eger tahminen 11-12 ekimde kaldiysan hamile erkek gunun
16-da kaldiysan kiz gunun
ultrason sonucu buki 10-11 de falan kalmisim
demekki bio bende dogru cikti

o zaman ben bu ay bi kaçamak yapayım çok istiyorum hamile kalmayı ya geçen yazdan beri aklımda 1. sınıf okutuyorum diye ertelemiştim şükür 8 kişi hariç diğerleri okuyor çok yordular beni ama değdi ocakta sadece deneyecem bir dahaki erkek ayı taa mayıslarda....​

merhaba arkadaşlar hamileyim..Az önce doktordan geliiyorum.acyip ağladım.11.9 az çıkmış birdaha test yaptırcam..

slm kızlar herkese hayırlı akşamlar .burda hamile sayısı bayağı artmış ne güzel Allahım tamamına erdirsin herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.
egem neden ağladın Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin

canım çok sağol.ağladım çünkü kayınvalidem annemim 4 kızı var diye bana laf sokuşturup duruyor.çok içim yanıyor.erkek sitiyorum ALLAH hayırlı erkek evlat nasip etsin.tüm isteyenlere ilk önce sonrada bana inşallah

insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh

canım hayırlı olsun.ALLAH erkek bebek nasip etsin..ben de hamileyim...yalnız ben de ovulasyonda pozitif görünce ilşkiye girdim..

hiçüzülme canım aynı şeyleri bende yaşıyorum benimde 3 tane kızım var inşallah rabbim bize de tosuncuklar nasip eder. burda başka bir topikte banada bir arkadaş söylemişti eğer okuyabilirsen hamileleğin 39. gününe kadar hergün yusuf suresini oku demişti hamile olduğunu öğrendiğin gün başla demişti bebeğinin erkek olması niyetiyle oku canım hatta bana bende dahil 4 arkadaşım okudu hepimizinde oğlu oldu dedi ayrıca bir dua daha var ama site kurallarına aykırı herhalde yazamıyorum onuda okulda bir arkadaş söylemişti yer gök dua üstüne inşallah gönlündeki olur canım dediğim yusuf suresine bakmak istersen 3. ve 4. bebeklerine hamile olanlar topiğinde yazmışlardı canım.
kızlar ben fazla yazamıyorum ama konuyu takip ediyorum dilerim hepinizin herşey gönlünce olur.

ALLAH razı olsun canım. ozzaman ben başlayayım.39.gün son mu okuyacağım.

canım testi pozitif görünce ilişki oldu.karbonatlı vajinal duş,diz dirsek pozisyonu.kahve içirdim.soğuk duş dua ancak ben namaz kılmayı unutmuşum.o yüzden tedirginim.

ha birde saraçoğlu var içiriyorum.ama benim çin takvimi kızmda tutmuştu inşallah bunda tutmaz.Çin kameri tutuyor.

ALLAH razı olsun canım. ozzaman ben başlayayım.39.gün son mu okuyacağım.

canım şöyle bi dua yöntemi var ben dahil olmak üzere 3 arkadaşımda daha allahım kabul etti ve dördümüzünde 2kızdan sonra birer oğlumuz oldu.hamile kaldıktan sonra 39 gün boyunca yusuf suresini okuyorsun oğlun olmasına niyet ederek.dediğim gibi ben ve 3 arkadaşımda rabbim kabul etti.

canım yukarıya arkadaşın bana yazıdığı mesajın aynısını kopyaladım inşallah herşey gönlünce olur.
bu çin takvimi kameri nasl oluyo onu anlamadım bende hiç birinde tutmuyo takvime göre hepsi erkek ama benim kızzz
hatta rus takvimine görede 3 de erkek çıkıyo

Son düzenleme:

canım kopyayı göremedim.seni de uğraştırdım.ALLAH razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…