- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.901
merhaba arkadaşlar hamileyim..Az önce doktordan geliiyorum.acyip ağladım.11.9 az çıkmış birdaha test yaptırcam..
cnm ben baktirmistim
demistim ki iki kez iliskim oldu ona gore baksinlar
ve dediler ki eger tahminen 11-12 ekimde kaldiysan hamile erkek gunun
16-da kaldiysan kiz gunun
ultrason sonucu buki 10-11 de falan kalmisim
demekki bio bende dogru cikti
merhaba arkadaşlar hamileyim..Az önce doktordan geliiyorum.acyip ağladım.11.9 az çıkmış birdaha test yaptırcam..
hayırlı uğurlu olsun egem..
slm kızlar herkese hayırlı akşamlar .burda hamile sayısı bayağı artmış ne güzel Allahım tamamına erdirsin herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.
egem neden ağladın Allah tamamına erdirsin gönlüne göre versin
canım çok sağol.ağladım çünkü kayınvalidem annemim 4 kızı var diye bana laf sokuşturup duruyor.çok içim yanıyor.erkek sitiyorum ALLAH hayırlı erkek evlat nasip etsin.tüm isteyenlere ilk önce sonrada bana inşallah
Hayirli cumalar canlarim ben Hamileyim bugün Test yapdim Positiv cikdi zaten Regelim silik geldi hemen gecdi kanamam olmadim hic süpheliydim....ben Ovu testim positiv olunca hemen girdim iliskiye agrimda vardi ama 1 kez girdik ve dua etdim namaz kildim hayirlisi insAllah
Allahim saglikli sihatli versin ilk öncesi hayirlisinla artik
Midem bulantim yok iyiyim allaha sükür istahim kesildi ve belim agriyor hafifden , karnimda cekme falan yok..
sanki kizlarda gibiyim belkide kizim olacak hayirlisi artik o
hepinize Allah gönlünündekini versin insAllah
canım çok sağol.ağladım çünkü kayınvalidem annemim 4 kızı var diye bana laf sokuşturup duruyor.çok içim yanıyor.erkek sitiyorum ALLAH hayırlı erkek evlat nasip etsin.tüm isteyenlere ilk önce sonrada bana inşallah
insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh
aman allahim ne guzel bir gun supersin canim hayirli olsun ee neler yaptiniz anlatin bakalimm
hiçüzülme canım aynı şeyleri bende yaşıyorum benimde 3 tane kızım var inşallah rabbim bize de tosuncuklar nasip eder. burda başka bir topikte banada bir arkadaş söylemişti eğer okuyabilirsen hamileleğin 39. gününe kadar hergün yusuf suresini oku demişti hamile olduğunu öğrendiğin gün başla demişti bebeğinin erkek olması niyetiyle oku canım hatta bana bende dahil 4 arkadaşım okudu hepimizinde oğlu oldu dedi ayrıca bir dua daha var ama site kurallarına aykırı herhalde yazamıyorum onuda okulda bir arkadaş söylemişti yer gök dua üstüne inşallah gönlündeki olur canım dediğim yusuf suresine bakmak istersen 3. ve 4. bebeklerine hamile olanlar topiğinde yazmışlardı canım.
kızlar ben fazla yazamıyorum ama konuyu takip ediyorum dilerim hepinizin herşey gönlünce olur.
canım testi pozitif görünce ilişki oldu.karbonatlı vajinal duş,diz dirsek pozisyonu.kahve içirdim.soğuk duş dua ancak ben namaz kılmayı unutmuşum.o yüzden tedirginim.
ALLAH razı olsun canım. ozzaman ben başlayayım.39.gün son mu okuyacağım.
insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh
canım şöyle bi dua yöntemi var ben dahil olmak üzere 3 arkadaşımda daha allahım kabul etti ve dördümüzünde 2kızdan sonra birer oğlumuz oldu.hamile kaldıktan sonra 39 gün boyunca yusuf suresini okuyorsun oğlun olmasına niyet ederek.dediğim gibi ben ve 3 arkadaşımda rabbim kabul etti.
canım yukarıya arkadaşın bana yazıdığı mesajın aynısını kopyaladım inşallah herşey gönlünce olur.
bu çin takvimi kameri nasl oluyo onu anlamadım bende hiç birinde tutmuyo takvime göre hepsi erkek ama benim kızzz
hatta rus takvimine görede 3 de erkek çıkıyo
canım kopyayı göremedim.seni de uğraştırdım.ALLAH razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?