Süper Anneler - 2011

herkese merabalar
arkadaşlar sevilcim diğer arkadaşım kaygananıza takılmayın allaha havale edin rabbim çıkartoyorrrr..bizat yasadım ve sizlere çok çokkk üzüldüm rabbim sabır versin eşlerinizide hayırla islah etsinn sevince.........
hamiş olan arkdaşları çookkk ama çok tebrik ediyo0rum allah tamamına erdirsin bizlerede inş.sizlere veririz bu güzel haberiiii cesareti toplayıp denersekk tabiii adıma diyim.rabbim bütün arkadaslarıma gönlünde yatan aslanı versnnn...
17 ocak benim yum günümmm 28 gün sürüyor adetim adetin14 günü tek ilişki denemeyi düşünyomm akıntı takip edicem bide artık olursa rabbime sığınıp inş..ama bu ay günde 1 ped bile kirletmedim 4 günümdeyim şu an adetten bişi anlamadımm

gulnevam iyi aksamlar cnm subattami deneyecen bende ates olcuyorumm daha bi gelisme yokk tanimaya calisiyorum kendimi

süper anneler hala cevap bekliyorum, bilgisi olan yok mu? :S

cnmyaa anliyorum seni,psikolojin cok bozulmusscokmu yaslilar kaynanangil ,keske imkan olsaydida ayri eve ciksaydiniz inanki oyle esin senle daha cok ilgilenirdi ama iste bazen insanin elinde olmuyoo kader malesef,ama esinede cok kizdim olurmu oyleya ohhh o gezsin tozsunn sen evde dirdir dinlee,allah inss yardimcin olsun ama yinede bence alttan almaya caliss,esine tatli dille anlat derdini,buarada nerde oturuyosun

merhaba bacılar. daha önce burada bir doktorun varlığından ve bu bugün doktora gideceğimi söylemiştim sizlere. öğle 11.30 da o doktora gittim. şikayetimi sorunca arkadaşın selamını söyledim ve 2 kızımın olduğunu söyledim. erkek bebk için takip yapar mısınız dedim. ben öneri ile gittiğim için olumlu bakmasını bekledim ama hayal kırıklığı yaşadım. şansın fazla artmaz dedi. ultrasonla baktı. ilk başta hiç yumurtan yok bu ay dedi. nasıl olur dedim. kaç günde bir adet oluyosun dedi. 25 gün dedim. 25 günde olamazsın dedi. 24-25 günde bir olsan 10. gün yumurtlaman lazım dedi. sonra baktı ve 15 mm lik 1 adet yumurta gördüm dedi.pazartesi günü gel yine bakayım dedi. pazartesi gününe kadar her gün ilişkiye girin korunmalı dedi. sık ilişki ile erkek bebek ihtimali artar dedi. şok oldum bu cümlelere çünkü erkek bebek için cinsel perhiz önemli bizim bilgimize göre.o doktora gitmeyeceğime o an karar verdim. çatlatma iğnesi uygularmısınız dedim. sen zaten hamile kalabiliyosun uygulamam dedi.ben anlayış beklerken oldukça katı bir doktor buldum karşımda. aradığım doktor bu değildi emindim.

öğleden sonra eşim ısrarlarım sonucu burada bir tüp bebek merkezine sperm örneği verdi ve tahlil yapıldı. sonuçlar oldukça şaşırtıcıydı. sperm sayısı 80-100 milyon beklerken 235 milyon çıktı. sayı çok iyiydi ama hareketlilik çok düşük çıktı.sebebini daha sonra öğrendim yazdım aşağıya. ayrıca bakteri çıktı az da olsa. eşim yarın ürologa gidecek ve antibiyotik tedavisi görecek.iyi ki yaptırmışım tahlili.

eşimle akşama doğru konuştuk ve o doktorla devam etmemeye karar verdik daha sonra cinsiyete yardımcı olduğunu duyduğum başka bir doktora gittik eşimle.doktor yerinde yoktu. hemşire ile bir müddet sohbet ettim. hemşire, doktor beyin cinsiyete yardımcı olduğunu ve çoğunlukla başarılı olduğunu ama kesin olmadığını söyledi. inşallah sizin de oğlunuz olur dedi. doktor çok iyi davrandı, bazı klasik bilgileri verdi x ler y ler vs... oldukça bilgilendirmeye çalıştı bizi. ben de bildiklerimden bahsettim. oldukça yararlı oldu. bu doktorla devam etmeye karar verdik. doktor çatlatma iğnesi uygulayacağını söyledi. iğneden 30 saat sonra ilişki önerdiğini söyledi. % 80 başarı oluyor dedi. ilişkiden önce cinsel perhiz olacak dedi. ben iğneden 30 saat sonra geleyim muayene edin çatlama varsa ilişki olsun dedim. biraz burun kıvırdı gibi ama ısrar edince kabul etti. eşimin sperm tahlili sonuçlarını gösterdik. sperm sayısının çok olduğunu ve bundan dolayı morfolojinin ve hızın düştüğünü söyledi. yani eşime fazla yüklendim takviyelerle sanırım. çinko arginine vs keseceğim. sperm fazla olduğunda da öldürürmüş veya hareketliliği azaltırmış.

erkek bebek için kadının sağlık sorunu akıntı bakteri olmamalı dedi. bunun için sana bir ilaç yazacağım mutlaka kullanacaksın dedi.yazdığı ilaç Monodoks kapsül 2*1
Ayrıca eşimin sperminde hız düşüklüğünden dolayı bu ay hamile kalma ihtimalimin zayıf olduğunu söyledi. eşim ürologa gidecek. takviyeler kestik.

Yorumlarınızı bekliyorum bacılar...

Son düzenleme:
cnm maydonozu duydumda bunu duymamistim eger oyle bisey varsa yeme derim ama ilk kez senden duyuyorumm

çok sağol hayatım ya cevap için sabahtan beri içim içimi yiyor. baya bi araştırdım gerçekten de öyle bilinen birşey değil. hatta hamilelerin diyetlerinde bile vermişler derotunu. yemem zaten ya,7 seneden sonra tekrar bebek istiyorum biraz sıkarım dişimi. inşallah bu ay hamile kalırım sonra bi de şubatta deneriz olmzsa ta seneye kalcak bana da dua edin inşallah. yalnızım moralim bozuk...

teravet suan hartt diye kaldimm
neler yazdin sen boyle bacimm perimisin cinmisinn
darma duman ettin beni bugunden itibarenn takvioyeleri keseyimmi
sik iliskimi seyrekmi bunuda anlamadimm
hey guzel allahimm sen ol de ne olur ((43:

nurseynur

canim yalniz degilsin uzulme bizler variz derdini paylas manen destek oluruz
moralini yuksek tutman gerekk

teravettt

esime okudum mesajini esim dediki
gayett normal dedi siz sperminde sorun olmayan adamlara iciriyosunuz bunlari bende dahil dedi
ee okadar sperm bir araya gelince hareketlilik haliyle azalacak dedii
sen kac ay vermistinn takviye ve neler vermistin

teravet suan hartt diye kaldimm
neler yazdin sen boyle bacimm perimisin cinmisinn
darma duman ettin beni bugunden itibarenn takvioyeleri keseyimmi
sik iliskimi seyrekmi bunuda anlamadimm
hey guzel allahimm sen ol de ne olur ((43:

canım ya bu yaptıklarımızın hepsi birer vesile. çok fazla üstüne düşmemekle birlikte,ben de yediklerime dikkat ediyorum, yumurtlama günümü takip ediyorum,vs vs....
ama tatlım sonuçta herşey geliyor bi noktada takılıp kalıyor. şimdiye kadar duyduğum pek çok şey kendi kendini çürüttü .vallahi saysam bitmez.aynı şeyleri yapanların birinin kızı birinin oğlu olmuş.
ama tek güvendiğim şey dua-namaz başka yapacak hiçbir şey yok bence.gerisi teferruat...

folik asit arginine çinko ginseng almıştı. 3 ay falan aldı ama son 1 aydır saraçoğlunun çayını etkilemesin diye azaltmıştı baya. sayı artmış ama ileri hızlı hareketli sadece 1 yazıyordu. bu şekilde hamilelik çok zor dediler. inan şok oldum. sağlam adamı ne hale getirdim.

cook haklisin canim bizimki etkiye tepki olmus baksana
rabbim buyuk dualarim sonsuzz insallah ona sigindim onun kapisinda yalvardim yalvariyorumda
o ol desin insallah bunlar dedigin gibi vesile olmayacagi varsada bahane
insallahh sende dua ett hepimiz dua edelim bu gece cok mubarek bir gecee hattaa suan hepinize cani gonulden ediyorumm yemin ederim her namazimda varsinizz
insallahh kabul eder allahimm

bizim tam bir ay 5 gun oluyor teravett sence ne yapayim cnm yaa biseyler de var olan uykum gittiii uctuuuu yokkk

hay ağzını seveyim :))) benim derdim de çok başka eşimle ayrı yerlerdeyiz.ben ilçede öğretmenim eşim merkezde çalışıyor aramızda 15o km var. bir buçuk senedir ayrıyız. kızım benle kalıyor ve baba delisi.sürekli sıkıntı çıkarıyor. bu ayrılıktan dolayı o kadar sıkıntılıyım ki valla anlatsam için çürür ama siz bana burda siması olamyan arkadaşlar oldunuz. aynı duaya el açıp amin diyoruz. ALLAH IM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLARLA VERSİN İNNŞŞAALLLAAAH YA RABBİMMM...
SİZİ SEVİYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…