Süper Anneler - 2011

canimm valla boyle sicaciksinn kanini kaynatiyosun her ne derdin varsa rabbim dermanini versin caniniz sag olsunda gerisii gelir gecer cnmm allah sevdiklerine , omur saglik versin gerisi ne ki

travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmicunku ayni seyleri banada dedi ve seninki gibi monodoksu banada verdi esimede evicap verdi ve yapacaginiz ay adetinin ilk gununde ilaclara baslayin dedi

canimm valla boyle sicaciksinn kanini kaynatiyosun her ne derdin varsa rabbim dermanini versin caniniz sag olsunda gerisii gelir gecer cnmm allah sevdiklerine , omur saglik versin gerisi ne ki

evet hayatım bende şimdiye kadar hep tevekkülle sabırla -biiznillah- bu güne kadar geldim.çoğu zaman hep niye ben diye düşündüm ama; işte bunun altından kalkamam dediğim dertlerimde bile hep içimde bi umut sevgi kırıntısı vardı. şimdi de öyle :)))))))))
ayrıca asıl siz sıcacıksınız iyiki çocuk yapmayı düşünüp araştırma yapıp taa buralara gelip sizleri bulmuşum :))))) ne güzel ya gecenin bi yarısı bile konuşacak birileri var yanımda :)
(fiziksel olmasa da maanen yanımda,canımda...)

travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmicunku ayni seyleri banada dedi ve seninki gibi monodoksu banada verdi esimede evicap verdi ve yapacaginiz ay adetinin ilk gununde ilaclara baslayin dedi

evet bacım. sende çatlatma iğnesi mi uyguladı? ne uyguladı? nasıl bir doktor memnun kaldın mı nasıl sonuçlandı?

bacim sen yurtdisinda degilmiydinn
evicapi niye vermistii

valla bende yanlizim cnmm sizlersiniz komsum akrabam arkadasim sirdasim insan en yakin arkadasina bile acamiyor bu konularii

vicks vapo expectorant

surubun adii
teross

sorularima cevap ver bacimm soklardayim

bacım yazdım ya yukarıya. ürologa soracak eşim takviyeleri ama gerçekten sperm sayısını artırıyor ama çok artınca sonuç olumsuz oluyor işte sanırım.2 ay dolana kadar devam edebilirsin bence. ama sen bilirsin.

cnm esin ne zaman gidecekk ne diyecek bizimlede paylas

birde teravet mesela subat 10 gibi benim tahminen yumurtlama gunum
25 ocaga kadar devam edeyimmi
aslinda bunu bile bile biz devam ediyoruz
maksimum diyet takviye 6 hafta denilmisti

hangi hap teravet monodoks mu diyrosun eger oysa
zaten bunu daha oncede gulyhas demisti hatirliyosan onun dr uda ayni seyleri soylemisti
erkek bebek isteniyorsa iltihap mantar akinti vs bisey olmayacak demisti
oda cipro kullanmisti
sahsen kullanmalisin dr onermis
ben nerden bulcam
vagi hex var ise yararmi acaba

orkdm sende eşine kan verddirecektin yanlış hatırlamiyosam. bende ona taktım neyse eşimide zar zor ikna ettim sonra bu konuyu biraz araştırınca hücrelerin yenilenmesinin iki ayda gerçekleştiğini gördüm yani en az iki ay önce verdirmeliyiz kanı sen yinede bi araştır farklı bişeyde olabilir ben paylaşmak istedim vebal gibi olurdu üstümde söylemeseydim bişey bulursan bu konu hakkında banada haber ver canim

cnm once Allaha dua et diyoruz ama aslinda Allaha yalvarip icten izstemeliyiz hatta goz yaslarimizla istemeliyiz.Allah icten dua edenlerin duasini kabul eder.Once bu aydan Yasin oku bol bol.Ayetel -Kursi, Nas Felak bunlari oku.Sonra uygulanan yontemlerden uygun olanini sec.Basarilar.

Ins olucak guzelim dualarimiz seninle...
insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh

orkdm cok tatlisin ya bu nasil sozler boyle...)))))))))))))))

cnm cok saol ins biz de guzel haberlerini aliriz optum

evet yaslilarla insan yashlaniyormus gec de olsa anladim.napalim.Esim de guya seviyor(((Yurtdisindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…