- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.961
bizim tam bir ay 5 gun oluyor teravett sence ne yapayim cnm yaa biseyler de var olan uykum gittiii uctuuuu yokkk
hay ağzını seveyim :))) benim derdim de çok başka eşimle ayrı yerlerdeyiz.ben ilçede öğretmenim eşim merkezde çalışıyor aramızda 15o km var. bir buçuk senedir ayrıyız. kızım benle kalıyor ve baba delisi.sürekli sıkıntı çıkarıyor. bu ayrılıktan dolayı o kadar sıkıntılıyım ki valla anlatsam için çürürama siz bana burda siması olamyan arkadaşlar oldunuz. aynı duaya el açıp amin diyoruz. ALLAH IM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLARLA VERSİN İNNŞŞAALLLAAAH YA RABBİMMM...
SİZİ SEVİYORUM :)
travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmimerhaba bacılar. daha önce burada bir doktorun varlığından ve bu bugün doktora gideceğimi söylemiştim sizlere. öğle 11.30 da o doktora gittim. şikayetimi sorunca arkadaşın selamını söyledim ve 2 kızımın olduğunu söyledim. erkek bebk için takip yapar mısınız dedim. ben öneri ile gittiğim için olumlu bakmasını bekledim ama hayal kırıklığı yaşadım. şansın fazla artmaz dedi. ultrasonla baktı. ilk başta hiç yumurtan yok bu ay dedi. nasıl olur dedim. kaç günde bir adet oluyosun dedi. 25 gün dedim. 25 günde olamazsın dedi. 24-25 günde bir olsan 10. gün yumurtlaman lazım dedi. sonra baktı ve 15 mm lik 1 adet yumurta gördüm dedi.pazartesi günü gel yine bakayım dedi. pazartesi gününe kadar her gün ilişkiye girin korunmalı dedi. sık ilişki ile erkek bebek ihtimali artar dedi. şok oldum bu cümlelere çünkü erkek bebek için cinsel perhiz önemli bizim bilgimize göre.o doktora gitmeyeceğime o an karar verdim. çatlatma iğnesi uygularmısınız dedim. sen zaten hamile kalabiliyosun uygulamam dedi.ben anlayış beklerken oldukça katı bir doktor buldum karşımda. aradığım doktor bu değildi emindim.
öğleden sonra eşim ısrarlarım sonucu burada bir tüp bebek merkezine sperm örneği verdi ve tahlil yapıldı. sonuçlar oldukça şaşırtıcıydı. sperm sayısı 80-100 milyon beklerken 235 milyon çıktı. sayı çok iyiydi ama hareketlilik çok düşük çıktı.sebebini daha sonra öğrendim yazdım aşağıya. ayrıca bakteri çıktı az da olsa. eşim yarın ürologa gidecek ve antibiyotik tedavisi görecek.iyi ki yaptırmışım tahlili.
eşimle akşama doğru konuştuk ve o doktorla devam etmemeye karar verdik daha sonra cinsiyete yardımcı olduğunu duyduğum başka bir doktora gittik eşimle.doktor yerinde yoktu. hemşire ile bir müddet sohbet ettim. hemşire, doktor beyin cinsiyete yardımcı olduğunu ve çoğunlukla başarılı olduğunu ama kesin olmadığını söyledi. inşallah sizin de oğlunuz olur dedi. doktor çok iyi davrandı, bazı klasik bilgileri verdi x ler y ler vs... oldukça bilgilendirmeye çalıştı bizi. ben de bildiklerimden bahsettim. oldukça yararlı oldu. bu doktorla devam etmeye karar verdik. doktor çatlatma iğnesi uygulayacağını söyledi. iğneden 30 saat sonra ilişki önerdiğini söyledi. % 80 başarı oluyor dedi. ilişkiden önce cinsel perhiz olacak dedi. ben iğneden 30 saat sonra geleyim muayene edin çatlama varsa ilişki olsun dedim. biraz burun kıvırdı gibi ama ısrar edince kabul etti. eşimin sperm tahlili sonuçlarını gösterdik. sperm sayısının çok olduğunu ve bundan dolayı morfolojinin ve hızın düştüğünü söyledi. yani eşime fazla yüklendim takviyelerle sanırım. çinko arginine vs keseceğim. sperm fazla olduğunda da öldürürmüş veya hareketliliği azaltırmış.
erkek bebek için kadının sağlık sorunu akıntı bakteri olmamalı dedi. bunun için sana bir ilaç yazacağım mutlaka kullanacaksın dedi.yazdığı ilaç Monodoks kapsül 2*1
Ayrıca eşimin sperminde hız düşüklüğünden dolayı bu ay hamile kalma ihtimalimin zayıf olduğunu söyledi. eşim ürologa gidecek. takviyeler kestik.
Yorumlarınızı bekliyorum bacılar...
canimm valla boyle sicaciksinn kanini kaynatiyosun her ne derdin varsa rabbim dermanini versin caniniz sag olsunda gerisii gelir gecer cnmm allah sevdiklerine , omur saglik versin gerisi ne ki
travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmicunku ayni seyleri banada dedi ve seninki gibi monodoksu banada verdi esimede evicap verdi ve yapacaginiz ay adetinin ilk gununde ilaclara baslayin dedi
orkiş o öksürük şurubunun adını tam olarak yazabilir misin?
insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh
travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmicunku ayni seyleri banada dedi ve seninki gibi monodoksu banada verdi esimede evicap verdi ve yapacaginiz ay adetinin ilk gununde ilaclara baslayin dedi
evet hayatım bende şimdiye kadar hep tevekkülle sabırla -biiznillah- bu güne kadar geldim.çoğu zaman hep niye ben diye düşündüm ama; işte bunun altından kalkamam dediğim dertlerimde bile hep içimde bi umut sevgi kırıntısı vardı. şimdi de öyle :)))))))))
ayrıca asıl siz sıcacıksınız iyiki çocuk yapmayı düşünüp araştırma yapıp taa buralara gelip sizleri bulmuşum :))))) ne güzel ya gecenin bi yarısı bile konuşacak birileri var yanımda :)
(fiziksel olmasa da maanen yanımda,canımda...)
vicks vapo expectorant
surubun adii
teross
sorularima cevap ver bacimm soklardayim
ay allah senin cezani vermesin kiz hic gülesim yoktuinsallah canlarim dualarimiz kabul olur
bacım yazdım ya yukarıya. ürologa soracak eşim takviyeleri ama gerçekten sperm sayısını artırıyor ama çok artınca sonuç olumsuz oluyor işte sanırım.2 ay dolana kadar devam edebilirsin bence. ama sen bilirsin.
hangi hap teravet monodoks mu diyrosun eger oysa
zaten bunu daha oncede gulyhas demisti hatirliyosan onun dr uda ayni seyleri soylemisti
erkek bebek isteniyorsa iltihap mantar akinti vs bisey olmayacak demisti
oda cipro kullanmisti
sahsen kullanmalisin dr onermis
ben nerden bulcam
vagi hex var ise yararmi acaba
o zaman ben bu ay bi kaçamak yapayım çok istiyorum hamile kalmayı ya geçen yazdan beri aklımda 1. sınıf okutuyorum diye ertelemiştim şükür 8 kişi hariç diğerleri okuyor çok yordular beni ama değdi ocakta sadece deneyecem bir dahaki erkek ayı taa mayıslarda....
Ins olucak guzelim dualarimiz seninle...canım çok sağol.ağladım çünkü kayınvalidem annemim 4 kızı var diye bana laf sokuşturup duruyor.çok içim yanıyor.erkek sitiyorum ALLAH hayırlı erkek evlat nasip etsin.tüm isteyenlere ilk önce sonrada bana inşallah
insallahh oglusun olurda kayinvalidenin suratina isetirsin o minicik pipisiyle
ben kayinpedere yapacam insallahhh
herkese merabalar
arkadaşlar sevilcim diğer arkadaşım kaygananıza takılmayın allaha havale edin rabbim çıkartoyorrrr..bizat yasadım ve sizlere çok çokkk üzüldüm rabbim sabır versin eşlerinizide hayırla islah etsinn sevince.........
hamiş olan arkdaşları çookkk ama çok tebrik ediyo0rum allah tamamına erdirsin bizlerede inş.sizlere veririz bu güzel haberiiii cesareti toplayıp denersekk tabiii adıma diyim.rabbim bütün arkadaslarıma gönlünde yatan aslanı versnnn...
17 ocak benim yum günümmm 28 gün sürüyor adetim adetin14 günü tek ilişki denemeyi düşünyomm akıntı takip edicem bide artık olursa rabbime sığınıp inş..ama bu ay günde 1 ped bile kirletmedim 4 günümdeyim şu an adetten bişi anlamadımm
cnmyaa anliyorum seni,psikolojin cok bozulmusscokmu yaslilar kaynanangil ,keske imkan olsaydida ayri eve ciksaydiniz inanki oyle esin senle daha cok ilgilenirdi ama iste bazen insanin elinde olmuyoo kader malesef,ama esinede cok kizdim olurmu oyleya ohhh o gezsin tozsunn sen evde dirdir dinlee,allah inss yardimcin olsun ama yinede bence alttan almaya caliss,esine tatli dille anlat derdini,buarada nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?