- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.981
orkdm sende eşine kan verddirecektin yanlış hatırlamiyosam. bende ona taktım neyse eşimide zar zor ikna ettim sonra bu konuyu biraz araştırınca hücrelerin yenilenmesinin iki ayda gerçekleştiğini gördüm yani en az iki ay önce verdirmeliyiz kanı sen yinede bi araştır farklı bişeyde olabilir ben paylaşmak istedim vebal gibi olurdu üstümde söylemeseydim bişey bulursan bu konu hakkında banada haber ver canim
cnm once Allaha dua et diyoruz ama aslinda Allaha yalvarip icten izstemeliyiz hatta goz yaslarimizla istemeliyiz.Allah icten dua edenlerin duasini kabul eder.Once bu aydan Yasin oku bol bol.Ayetel -Kursi, Nas Felak bunlari oku.Sonra uygulanan yontemlerden uygun olanini sec.Basarilar.
Kızlar merhaba hepinize
çoşmuşsunuz vallahi okumaya yetiştiremedim.
EGEM_2011 ve ezgin bebişleriniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim sizin adınıza, artık üzüntüleri bir kenara bırakın allah ne veriirse hayırlısını versin Rabbimin hazinesinde bol, inşallah gönlünüzdekini verir..
Biz birbirimiz yol arkadaşıyız yüzlerimizi hiç görmesek de, seslerimizi duymasak da...
bernurcum, bence de gel artık insan arıyor vallahi tanıdıkları....
hepiniz dualarımdasınız, yusuf suresi bir de fetih suresi arkadaşlar.. bol bol okuyalım. benim için de dua edin iki çiçeğime bir böcek gelsin
bernur bacım yetti gari geeel.
ezgin sen doktor kontrolü ile mi hamile kaldın?
egem hee kıss ay olarak sordum du:26:
herkese iyi aksamlar.bir haftadir okuyorum hala kafam karmakarisikkizlar 34 yasindayim.3 kizim var.3 üde sezeryanla oldu.dördüncü gebeligin tehlikeli olabilecegini söylüyor doktorlar ama riski göze alip bir bebegim daha olsun istiyorum ama kiz olmasindan korkuyorum. allahtan önce hayirlisini ve sagliklisini diliyorum elbette.ama artik birde ogul istemek cokmu büyük bir sey....cok arastirdim asilama yolu ile oluyormus ama cok pahali ve yurt disinda yasiyorum.bana yardimci olabilecek yada nacizane fikrini paylasabilecek biri varmi acaba?
travet cnm sen antepteydin demi,yoksa bu doktor kemal bayindirmicunku ayni seyleri banada dedi ve seninki gibi monodoksu banada verdi esimede evicap verdi ve yapacaginiz ay adetinin ilk gununde ilaclara baslayin dedi
evet bacım. sende çatlatma iğnesi mi uyguladı? ne uyguladı? nasıl bir doktor memnun kaldın mı nasıl sonuçlandı?
ezgin hayırlı olsun canım tamamına erdırsınn rabbım
sevılcim herkeste bir olmaz o mide bulantım oğlumdada oldu benım hele ablam hastanelık oldu 2 oğlu var o vücuda göre değişir bana kalırsa
allah oğluşlarınızı sğlıcakla versin
haa buarada benımde bulantım testten yaklaşık 2 hafta sonra basladı henüz çok erken senin inş.güzel gecer canım zor oluyor çünkü...
oğlun olmasını istemek neden çok olsun ki, ama kız olacak diye de korkma bence, olsun ne olacak ki 4 kız annesi olmuş olursun, Allah hayırlı evlat nasip etsin...
sagol canim cümlemize.aslini ararsan kiz cocuguna cok düskünüm ben.belkide bu yüzden rabbim 3 kiz nasip etti. ama yasimin ilerlemesi ve son bir kes daha cocuk sahibi olmak istedigimden birde oglum olsun istiyorum.bunun sebebi sadece toplumsal baskilar degil.esiminde istemesi ve verseydende önce kizlarimin erkek kardesinin olmasi.ilerki yillarda toplum icinde dügünlerinde iyi kötü olaylarinda ihtiyac duyabilecekleri her durumda bir erkek kardeslerinin olmasi.elbette herseyin hayirlisi herseyden önce.
biz 3 kardestim.2 kiz 1 oglan.erkek kardesin 24 yasinda dogum gününde yogun bakima girdi ve 13 gün sonra öldü..ondan öncesi daha dramatik malesef.ilk esim öldügünde kucagimda iki kizim vardi.ailemin yaninda yasamaya devam ettigim siralardada erkek kardesim öldü.basimizda sadece yasli babamin olmasi beni bu acimasiz toplumda hep endiselendiriyordu.simdiki esim ayni zamandada kuzenim le evlendim.onun ilk esinden bir oglu var.yillarca cocuk ayrimi yüzünden acilar cektim.ne zaman haksizlik görsem hep bana o erkek yapar o erkek normel deyip durdu.ki bu durum ayrilma noktalarina kadar geldi.sözün kisasi bu erkek cocuk durumlari beni cok yipratti.artik bir oglum olsun istiyorum.ben zaten kendimi bildim bileli büyük aileyi cok verim.cok cocuk genis bir aile.kendikendilerine yetebilme durumlari...
isi sansa birakamayacak kadar sezeryan oldum malesefbu benim son sansim...burada bayagi tecrübeli arkadaslar oldugunu gördüm ama hepsini tek tek okuyamiyorum okuyorum ama bir zaman sonra kafamda hersey karmakarisik oluyor..
gelincik çok merak ediyorum, senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu canım??
offf cnm yaa neler yasammisiin en kotu gunlerin bunlar olsun rabbim sanada nur topu gibi karagozlu oglan versin insallahh
dua et boolca
sagol canim cümlemize.aslini ararsan kiz cocuguna cok düskünüm ben.belkide bu yüzden rabbim 3 kiz nasip etti. ama yasimin ilerlemesi ve son bir kes daha cocuk sahibi olmak istedigimden birde oglum olsun istiyorum.bunun sebebi sadece toplumsal baskilar degil.esiminde istemesi ve verseydende önce kizlarimin erkek kardesinin olmasi.ilerki yillarda toplum icinde dügünlerinde iyi kötü olaylarinda ihtiyac duyabilecekleri her durumda bir erkek kardeslerinin olmasi.elbette herseyin hayirlisi herseyden önce.
biz 3 kardestim.2 kiz 1 oglan.erkek kardesin 24 yasinda dogum gününde yogun bakima girdi ve 13 gün sonra öldü..ondan öncesi daha dramatik malesef.ilk esim öldügünde kucagimda iki kizim vardi.ailemin yaninda yasamaya devam ettigim siralardada erkek kardesim öldü.basimizda sadece yasli babamin olmasi beni bu acimasiz toplumda hep endiselendiriyordu.simdiki esim ayni zamandada kuzenim le evlendim.onun ilk esinden bir oglu var.yillarca cocuk ayrimi yüzünden acilar cektim.ne zaman haksizlik görsem hep bana o erkek yapar o erkek normel deyip durdu.ki bu durum ayrilma noktalarina kadar geldi.sözün kisasi bu erkek cocuk durumlari beni cok yipratti.artik bir oglum olsun istiyorum.ben zaten kendimi bildim bileli büyük aileyi cok verim.cok cocuk genis bir aile.kendikendilerine yetebilme durumlari...
isi sansa birakamayacak kadar sezeryan oldum malesefbu benim son sansim...burada bayagi tecrübeli arkadaslar oldugunu gördüm ama hepsini tek tek okuyamiyorum okuyorum ama bir zaman sonra kafamda hersey karmakarisik oluyor..
Canım .önce ALLAHIN izniyle sonra da burayı takip ederek inşallah oğlunu kucağına alırsın merak etme ..yaşına gelince ben de aynı yaştayım ..ben hiç takmıyorum bile :)erkek bebek konusunda burdaki herkesin bir geçmişi bir şeyi var..Örneğin bana çok laf sokuştuyorlar..lütfen üzülme
ah canim nedense duanin cok icten oldugunu hissettim..belkide karagözlü hevesindendir:) esimin gözleri kara ve ona benzemesini cok istedigimden...
sagol.bütün iyi niyetli dualerin birgün sahibine güzellikler getirecegine inaniyorum
ne demek canim keske imkanlarimiz olsaydida bu topikteki herkes bir araya gelip dertlesebilseydik inan herkesin kendine has dertleri var
bazen insan en ufak seylerden mutsuzluk cikarabiliyor
ama senin kaldirdiklarin cok agir bu dunyanin acilari diger tarafin guzelliklerine isaretmis kalan omrunde hep gulmen dilegimle
bi sinavdayiz hepimiz onemli olan bu sinavi basariyla gecebilmek
iste bu yuzden bazenn o karagozludenn coooooooooook istiyorum
bazende dur diyorum kendime
seni gozyasina bogacaksa omrunu yiycekse hic gelmesin diyorum
ama dilegim hepp hayirli bir erkek evlatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?