Süper Anneler - 2011

kizlar su yüzük sallayipta cinsiyet tutmasina inanan varmi ya....Arkadasima biri yapmis ücüncüde oglan demis, ikinciyi yeni dogurdu....herkesde göyam tutmus kizin dedigi....

inşallah tutuyordur canım yaa,bana daha bekarken hep iki oğlan bir kız diyorlardı
bende kesinlikle üçüncüyü düşünmem yalan diyordum ama bak buralardayım
biz dört kızkardeşiz ablamlarda hep tutuyor inş.benimki de tutar

teroşşşşşşşşş

şu monodks ilaçtan bende mi kullansam
kurumadı bendeki iltihap bir türlü
şimdi netten baktım da
direkt benim skıntıya çareymiş öyle yazıyor :44::44:
yaa kizlarr ,travett,benim anlamadigim bana iltihap yada enfeksiyon icin vermediki direk erkek cocuk icin dedi,yani monodoksla evicap uyusuyomus erkek bebek icin

cay icin cok gec kaldim keske bende alsaydimm
kizlar yardim nasil edeyim yahuuu

merhabalar..kizlar bir hafta sonra yumurtalarimin catlama zamana.3 kizdan sonra bir oglum olsun istiyorum .tavsiyelerinizi alayim:)

hey allahımmmm,o prensesin gukkusundan bana da nasip et....
doğru söylüyosun bacım,ben iki oğlumda da doktora varana kadar erkek olacağını hissettim

canim insallahh sanada bir kiz evlat bahseder rabbim
kiz evladi gibisi yokk
oglum olsun insallahh
ucuncumu yine kiz istiyorum nasip olursa

merhabalar..kizlar bir hafta sonra yumurtalarimin catlama zamana.3 kizdan sonra bir oglum olsun istiyorum .tavsiyelerinizi alayim:)

diyet takviye
karbonatli su
tam uygun zaman
vick vapo exp. surup
iyonlar
ve vajinal dus ozellikle yumurta aki

kizlar bizim pc bilgisayar leptop tv hepsi pozitif iyonlarla doluymus bizim yuklememiz gerekn negatif iyonlar mimozaa kizlarr bu konuya bir isik lutfennn

kizlarr,iki gundur adet oluyorum, ama sihay camur gibiydi dunden berii,suan kana benzedii birazzniyeeki acaba bilen varmiiiayy bende dun aksam ruyamdaaa ikiz doguruyom kizlarrben hamileykende erkek bebek gormustum ama kiz cikti ,yani bende hamileyken tutmuyor ruyaalar

karakediii inssss oglusun senledirrr cnm,ne guzell yaa yavas yavas hamislerr cogaliyorrr ve inss hepimizde muradimiza ericez,,,kizlaryaaa eltime gittim bugun oda hamisya 7 aylik ilk bebegi ve oglan,ne gorimm tatlimi ararsin cikolatami biskuvi,kek yani o evlendigindede oyleydi abur cubur ole seyler cok yer,kiz evlendiginde su jelibonlar yokmu cocuklara aldigimiz lapur lupur goturuyodu bende nasil bukadar yiyosun tatli derdim ama yemeklerinide tuzlu yerdi oda bi gercek,offf allahimya karni biguzell cikmiss,gonlum dustu valla

maraştayım canım ama bir ayağımız antepte,eşim antepli...
bu sene tayin istiyoruz yüksek ihtimal haziranda çıkar antebe...
sanırım sen anteptesin

bende antepteyim
Antepe gelirseniz mutlaka tanışalım canım
çok sevinirim öyle olursaa valla

yaa kizlarr ,travett,benim anlamadigim bana iltihap yada enfeksiyon icin vermediki direk erkek cocuk icin dedi,yani monodoksla evicap uyusuyomus erkek bebek icin

sendemi anteplisin bacım ya
yoksa başka doktormu verdi sana o ilacı

cok istedigimdenmi bilmiyorum ama bu sefer oglan olur gibi geliyor bana...sadece sizlerin tecrübelerine ihtiyacim var.bu isleri yapipta oglum oldu diyen bir hayir sahibi yokmu arkadaslar...

kiz cok emindi bende herkesde tuttu demis arkadasima...arkadasiminda iki oglu var, 3 yapamam diyor gene oglan olursa diyor, simdi yüzükte gene oglan cikinca kesin yapmam diyor..insallah tutar canim sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…