Süper Anneler - 2011

canım yorumcu sende ne çıkıyor.baktırsana doğum tarihi son sat ve ilişki günlerinin bilgilerini verir misin?Hem bizede bir fikir olur.

cnm baktırmadım yorumcuya ben 8 temmuz 1984 dogumluyum ılıskı gunum 4 temmuz son adetım 21 hazıran bakın bakalım ne cıkıoo

oyy mimoşummm canım benim hayırlısı olsun hakkımızda akşam eşime msj çektim ilaçı almış kucağında buket buket çiçekler beni affet diyerek evde peşimde dolanıyor ilaçın yan etkilerini okudu içirmedi napcam hamile kalmazsın içimden öyle geçio falan deyip duruyo kızım var 1.sınıfta anne neden üzgünsün gözlerin hasta dediğinde baban sana erkek değil kız kardeş gelsin diye demiştim akşam okuldan gelince ban a aynen söyle dedi olsun anne buna üzülme allah ne yollarsa ben severim yeterki olsun farketmez bundan baba ma küsme dedi içim cızz ettii.....yine spermler ulaşmaz inşallahhh...

psci arkadaşım sen yorumcuya üye olmuştun sanırım rica etsem benimde yorumuma baktırırmısın
13,08,1982 doğumluyum 17,00 (de yaklaşık olarak)doğmuşum son adetim 03 ocak sırasıyla önkelerde 13 eylül 14 ekim 8 kasım 7 aralık 3 ocak 28 gün sürüyor siklusum ilişki 15 ocak pazar 23,45 gibi oldu bekliyorum şimdiden teşekkürler....

ayy canım benim ya çocuğun söylediğine bak... benimde kızım 1.sınıf ve kardeş diye ölüyo resmen. çocuklar ne kadar saf kalpli ya... ama tabiki yinede hayırlısı... inşallah tutmamıştır sen de çok fazla canını sıkma tatlım.

evet benimkide canım aynen kardeş diie ..umarım tutmazz hala sıvı gelio benden akıntı yarına kadar içerdekiler de ölür inş.varsa rabbim hayırlısını versin inşallah ....cümlemize dileğimizi geri çevirme rabbim ..

hapların dogru cnm ama largınını kapsul alsaydın daha ıyı olurdu neyse oda olur

bende bugun vıchy su aldım eylul
fransız dr sana yuzde kac oran verdı bırde lıstende baska ne var

cnm vichy st-yorre adi yani maden suyu gibi,benim listede icecek olarak vichy suyu,cola bide schweppes var,yani nebilim iciyorum valla burda gerci cola icilmiycek deniyo ama kizlar ben onceden pek icmezdim,artik iciyorum,,kiz peki bu ampul seklinde arginine esim nasil icacekki,spermleremi yariyoki anladigim kadariyla guc kazandiriyo yanlismiyimhaa bide doktorum buna uyarsan bu listeye sansin yuzde 80lere kadar artar dedi,bide listede onemle ovulasyon ve orgazm yaziyooo

18 ve 36. saatlerde olduysa erkek ihtimali daha fazla bence.

psci canım msj mı gördünmü bakıcakmısın
seni gördüğüme sevindm

yorumcudaki verdiğin tarihlerin erkek yada kız cinsiyetlerinin yanında koyu mavi renkteki semboller neyi gösteriyor.
canım onlar bebişinin burcunu gösterioo

kıyamam ben sanaaaaa
belki de hayırlısı böyledir canım yaaa
belki de çok hayırlı bir erkek evlat doğuracaksın
kalbini dinle nasıl istiyosan öyle yap
çok da dua et
ben olsam müdahale etmezdim
tutup tutmayacağı belli değil
bi de olmuşsa bence bi hayır var ki olmuş
bu benm görüşüm..

zuhauahauahauahauahauaha
muhaauahauahauahauahauaha

geberdimmmmmmm

cnm baktırmadım yorumcuya ben 8 temmuz 1984 dogumluyum ılıskı gunum 4 temmuz son adetım 21 hazıran bakın bakalım ne cıkıoo
doğum günün ay gün yıl saat olarak lazım canım

gülnevaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallaaahhhhhhh ilaç içmemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…