- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.201
canım yorumcu sende ne çıkıyor.baktırsana doğum tarihi son sat ve ilişki günlerinin bilgilerini verir misin?Hem bizede bir fikir olur.
egem cnm takvım yapta bebısımızı takıp edelım
az önce lekem geldi.gece ateşim düşer heralde
fitil hakkında bilgim yok.ama kullanıpta oğlu olan vardı galiba...
off ya ben neden hamiş kalamadım.bu ay pozititen hemen sonra başlamıştım kız erkek farketmez dedik.ama olmiii
çarşamba drdayım inşallah bi çözüm bulur
oyy mimoşummm canım benim hayırlısı olsun hakkımızda akşam eşime msj çektim ilaçı almış kucağında buket buket çiçekler beni affet diyerek evde peşimde dolanıyor ilaçın yan etkilerini okudu içirmedi napcam hamile kalmazsın içimden öyle geçio falan deyip duruyo kızım var 1.sınıfta anne neden üzgünsün gözlerin hasta dediğinde baban sana erkek değil kız kardeş gelsin diye demiştim akşam okuldan gelince ban a aynen söyle dedi olsun anne buna üzülme allah ne yollarsa ben severim yeterki olsun farketmez bundan baba ma küsme dedi içim cızz ettii.....yine spermler ulaşmaz inşallahhh...
ayy canım benim ya çocuğun söylediğine bak... benimde kızım 1.sınıf ve kardeş diye ölüyo resmen. çocuklar ne kadar saf kalpli ya... ama tabiki yinede hayırlısı... inşallah tutmamıştır sen de çok fazla canını sıkma tatlım.
evet benimkide canım aynen kardeş diie ..umarım tutmazz hala sıvı gelio benden akıntı yarına kadar içerdekiler de ölür inş.varsa rabbim hayırlısını versin inşallah ....cümlemize dileğimizi geri çevirme rabbim ..
hapların dogru cnm ama largınını kapsul alsaydın daha ıyı olurdu neyse oda olur
bende bugun vıchy su aldım eylul
fransız dr sana yuzde kac oran verdı bırde lıstende baska ne var
eger aciklamasi buysa etkili bi cozum
ama zaten normal kadin vajinasi asidik yapida azicik asidik beslenerekk kiz bebek isteyenler bu isi gayett guzel halleder
aylardir karbonatli iscmektenn gina geldi ama yinede asidik zaten buna cok takilmiyorum
vajinal dus olacagi icin yumurtanin elektronunu ayarlasin yeter napiim gerisi yuce mevlama kalmiss
orkdm cnm sen ,karbonatlimi dus yapican,yada yumurta akiylami,yoksa fitilmi ne yapmayi dusunuyosun: 18:yaa ben buaralar tuzlu cekirdek yiyorum,burda doktorum yiyebilirsin dedi ,siz ne diyosunuz kizlaryaa,kuru erik ,incir,uzum ve hurmada yiyoruz esimle bu gidisle patlicazzz giiiizzz: 52:: 27:
canım benim bi kızım var Alah uzun hayırlı ömür versin...bu 2. olacak inşallah....
ben bel ve kasık ağrısı erkek bebkte olur diye duymuştum...ama banada pek inandırıcı gelmiyo herkeste farklı olabilir....,
canım bende yumurtlama zamanı tek ilişki sayılır hamile kalıdm.(18 ve 36 saatte 2 ilişki oldu)ee dediğin gibi olan oldu beklemekten başka yapacak bişi yok.....
bana bazen kız bazen erekmiş gibi geliyor..ama kızım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh...
psci arkadaşım sen yorumcuya üye olmuştun sanırım rica etsem benimde yorumuma baktırırmısın
13,08,1982 doğumluyum 17,00 (de yaklaşık olarak)doğmuşum son adetim 03 ocak sırasıyla önkelerde 13 eylül 14 ekim 8 kasım 7 aralık 3 ocak 28 gün sürüyor siklusum ilişki 15 ocak pazar 23,45 gibi oldu bekliyorum şimdiden teşekkürler....
gülnevam bakıorum cnm sırayla
canım onlar bebişinin burcunu gösteriooyorumcudaki verdiğin tarihlerin erkek yada kız cinsiyetlerinin yanında koyu mavi renkteki semboller neyi gösteriyor.
kıyamam ben sanaaaaameraba arkadaşlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti geceden beri.eşimin dengesiz davranışları beni mahvetti artık ..ocak ayının 12 gecesi korunmalı ilişki oldu bebek olayını ertelemek istedi görev dönüşü olsun dedi okeyledik.sonra ocak 14 sabahı ilişki oldu yine korunmalı dedimki bebek istiyorsan cinsel perhiz uygulamalıyız 17 si yum günüm dedim yok dedi.dün gece 11, 30 gibi geldi koruncaktı güya beyfendi bide boşalmış hemen oturdum ama sinir oldum sabaha kadar ağladım tartıştım çok kötüyüm hamile kalmak istemiyorum cinsiyetten geçtim ben 6 ay napcam kızım 1.sınıfta bi dünya ödev ders tek başıma napayım 6 ay sonra gebe kalsam ne kaybımız olcaktı madem istiyor bana söylesin sordum o kadar kaç aydır burdan takip ettimi biliyor onla paylaşıyorum haksızmıyım ya beni üzmeye değermiii
evet canım eminim 24 kasım gecesi olduğuna çünkü ondan önce eşimin akrabaları bizde kalıyorlardı. eşim evde biri varken hayatta yapmaz. hatta biliyormusunuz tek ilişki bizim kız oldu o ay:)))) ama cinsel perhiz yoktu. nasıl oluyor diyorsanız ayıp söyleyemem farklı yöntemle eşim boşalmıştı:)
doğum günün ay gün yıl saat olarak lazım canımcnm baktırmadım yorumcuya ben 8 temmuz 1984 dogumluyum ılıskı gunum 4 temmuz son adetım 21 hazıran bakın bakalım ne cıkıoo
psci arkadaşım sen yorumcuya üye olmuştun sanırım rica etsem benimde yorumuma baktırırmısın
13,08,1982 doğumluyum 17,00 (de yaklaşık olarak)doğmuşum son adetim 03 ocak sırasıyla önkelerde 13 eylül 14 ekim 8 kasım 7 aralık 3 ocak 28 gün sürüyor siklusum ilişki 15 ocak pazar 23,45 gibi oldu bekliyorum şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?