Süper Anneler - 2011

neyse elbet görürsün
bugn eşime test yaptırdım yarın ürologa göstericez

değerleri yazıorum baksana bi

volüm:6,1 ml
ph: 7,5
sayı:86 milyon
ileri hızlı=%21
yaaş ileri=%58
yerinde hareket %5
hareketsiz %16

morf %4 yalnız bu kruggere göre ölçülmemiş sinir oldum

içemedim içmedim dedim bunda vardır bi hayır diee şu an kasıklarım ağrıyor vajinam ıslakk halaaasıvı gelior ateşimi ölçtüm 36,7 sastımm

çok ii yaptın
ben bu konularda kaderciyim biraz
geçmişi okudun mu bilmiyorum ama benim bir karbonatlı duş maceram var
o gece olması için çok uğraştım
ama canımın yangınından ilşkiye giremedik
o gün yumurtam çatladı sanıodum çatlamamış meğersem
ve ertesi gün dr a gittim ki ben de enfeksiyon varmış bu ay korun dedi
çok mutlu oldum
Rabbim dualarımı kabul etti
hayırsızdı diye dün olamadı dedim

orkiş sen dedin ya yorumcuyla babychoice aynı
o zaman sen erkek günlerinde mi denedin
tek ilşki mi oldu
yumurtlama gününe denk geldi mi?

şekercim görmedin mi tabloyu
bu ayın tamamı erkek senin için
kız günün yok

canım benim sağol rabbim muradını versin inşallahh geçmişi okumuştum bol karonatlı diee

canim buda biseydir belki bundada vardir bi hayir belki oglun yolda rabbim buyukk icini ferah tut kirk gun boyunca dualar oku namazlarini kil mevlam nasip eylesin

canım benim sağolunn zaten bende namaz kılayım isterdim dua edeyim 17.sinde olsaydı die işte olan oldu ama y ler ölmüştür içeri kaçsa bilem x ler yakalarsa yumumu eşim de çok pişman bir an da oldu anlamadım dedi buğün ellerinde çiçekler vs. gelmiş üzgün affet dierek ama içimden diyor hamile değilsin olmayacak diyor bende tabi üzgün zaman göstercek hayırlısı eşim 6 ay yurt dışına çıkacak mart ayında gelmesi nerdeyse 9.ayı buluyor bende yalnız başıma 1 kızımla geçsin istemiyorumm dediğiniz gib kısmet hayırlısı rabbim ne verirse versin sağlıklı versin alcaz kucamızaa su an kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafım ağrıyor sanki tekrar saolun hepinizden rabbm razı gelsin muradlarımızı versin...

ya ama nasıl yazmış yaaaa
süperdi
hala da gülüyorum
çok şeker...
ayıp söyleyemem başka yöntemle boşaldı
zuahauahauahauahauaha

bende guldummm cnm
ama senin su karbonatli dus olayina halaaa yarilana kadar guluyorumm hayatimda boyle komik yazi gormemistimm
ayy psci cok mu ozendin onu yazmak icinn aman allahim neydi o oyle

çinde bana erkek diyor bu ayy bioda erkek dioo hayırlısı buğün netten cuma günü okuna süreleri açtım dinledim allahım hakkımda hayırlısını ver diye cümlemize ..:

bende guldummm cnm
ama senin su karbonatli dus olayina halaaa yarilana kadar guluyorumm hayatimda boyle komik yazi gormemistimm
ayy psci cok mu ozendin onu yazmak icinn aman allahim neydi o oyle

yok vallaaa hiç özenmedim
o zaman sen benim anılarımı yazdığım minik notlarımı görsen geberirsin
ben genel olarak eğlenceliyim ve mizahı seviyorum
genelde insanlar çok komik olduğumu ve hep güldüğümü söylerler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…