- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.261
orkişimmm napıon bebeim?
canım benim bi kızım var Alah uzun hayırlı ömür versin...bu 2. olacak inşallah....
ben bel ve kasık ağrısı erkek bebkte olur diye duymuştum...ama banada pek inandırıcı gelmiyo herkeste farklı olabilir....,
canım bende yumurtlama zamanı tek ilişki sayılır hamile kalıdm.(18 ve 36 saatte 2 ilişki oldu)ee dediğin gibi olan oldu beklemekten başka yapacak bişi yok.....
bana bazen kız bazen erekmiş gibi geliyor..ama kızım olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh...
kızlar cok gguzel bır Dua buldum sızlede paylasıyorum ..
İşte bu Abdülehad serhendi hazretleri bir müjde verip buyuruyor ki:
(70 kere Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa
olmaz, bu bir şifredir. İsm-i azam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsnadır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
ay bıttım avatarına cnm Allahım ıns nasıp eder hepımıze tum ısteyen arkadaslarıma böle mavıler ıcınde uyutmak.
orkişimmm napıon bebeim?
saol cnm bnm pek iyi sayilmam
uyuycam uykuya doymak nedir bilmiyorum bi insan normalde kac saat uyur
ben 11 saatt uyuyorum nedeni ne olabilir[/QUOTE
canım dönemsel de olabilir. ben de fazla uyuduğumda kendimi hiç ii hissetmem sanki çok kötü bişey yapmışım gibi bi his olur saçma ama öyle.
kullandığın bi ilaç falan var mı?
hamiş misin diicem ama bu ay denemiodunuz demi.... :)
saol cnm bnm pek iyi sayilmam
uyuycam uykuya doymak nedir bilmiyorum bi insan normalde kac saat uyur
ben 11 saatt uyuyorum nedeni ne olabilir[/QUOTE
canım dönemsel de olabilir. ben de fazla uyuduğumda kendimi hiç ii hissetmem sanki çok kötü bişey yapmışım gibi bi his olur saçma ama öyle.
kullandığın bi ilaç falan var mı?
hamiş misin diicem ama bu ay denemiodunuz demi.... :)
aha bak dediydim ya uyuycam diye simdi kalktimmm :26::26::26:
doğum günün ay gün yıl saat olarak lazım canım
gülnevaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallaaahhhhhhh ilaç içmemişsindir
Eki Görüntüle 327755
orkdm cinsiyet konusunda ayşebahara katılıyorum..3 kızım var.öncelikle rabbimizin takdiri önemli ..bu hamileliğimde kızlarda uyguladığımın daha doğrusu bilinçsiz yaptıklarımın tersini uyguladım.seyrek ilişki ve yumurtlama dönemi ilişki ..1 ay .öncesinde ph oranı yüksek su içmeye ve protein ağırlıklı beslenmeye başladık.birde ilişki öncesi vajina karbonatlı su ile yıkanmalı.spermleri öldüren asitik ortamı temizlemek için..bu bebeğim rabbimin izni ile erkek..
iyi geceler kizlarr yarin insallah gorusmek uzeree
kocis yatti beni bekliyoo:26::26:
ama nafile fitil kullaniyorum neyse gonlunu edeyim bari
aha bak dediydim ya uyuycam diye simdi kalktimmm :26::26::26:
offf yavrum naptın sen ya gün bitti anam... senin kız kaç yaşında sana rahat verio mu ki uyurken
offf yavrum naptın sen ya gün bitti anam... senin kız kaç yaşında sana rahat verio mu ki uyurken
:koptum gulmekden
offfyaaa kimseciklerde yokkk,nerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?