Süper Anneler - 2011

canım kendimi çok tuttum,baktırmayacaktım ama dayanamıyorum meşgulsündür diye bişey diyemedim ama, müsait olursan bana bakabilirmisin?
14 ekim 1986 saat 11.15 doğum tarihim.siklusum 28. sat 24 aralık 2011 bat 20 ocak 2012. ben aralık 2011,ocak-şubat 2012 yi merak ediyorum tatlım.

insAllah oglun yolldadir canim insAllah

Cok sag ol canim benim

ORKDM cinsiyet konusunda Ayşebahara katılıyorum..3 kızım var.öncelikle Rabbimizin takdiri önemli ..bu hamileliğimde kızlarda uyguladığımın daha doğrusu bilinçsiz yaptıklarımın tersini uyguladım.seyrek ilişki ve yumurtlama dönemi ilişki ..1 ay .öncesinde PH oranı yüksek su içmeye ve protein ağırlıklı beslenmeye başladık.birde ilişki öncesi vajina karbonatlı su ile yıkanmalı.spermleri öldüren asitik ortamı temizlemek için..bu bebeğim rabbimin izni ile erkek..

doğum günün ay gün yıl saat olarak lazım canım

gülnevaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallaaahhhhhhh ilaç içmemişsindir

Eki Görüntüle 327755

kız ben saat kacta dogmusum bılemedım anamı aradım kurandaydı dıyemedı off ya benım dogum tarıhım 8 temmuz 1984 ılıskı gunum 4 temmuz 2011 son adetım 21 hazıran 2011
adet aralıgım 29

ay orkıdemmmmmm nerden buldun cnm ınan okuyunca cok ama cok mutlu oldum ay ıns darısı basımıza. Kesınlıkle dogru yoldayız kızlar durmak yok yola devam:):)):):)

iyi geceler kizlarr yarin insallah gorusmek uzeree
kocis yatti beni bekliyoo:26::26:

ama nafile fitil kullaniyorum neyse gonlunu edeyim bari

cnmm fitilinide yaz bari adi ne ne ise yariyo,alkalilikmi yapiyooo: 3:benim listeyi sormussun ama bildiklerimizden ibaretcok tuzlu ,cips,tuzlu yemisler,muz ,et,kuru meyveler,bide portakal,ananas,mango,nohut,fasulye,pirinc,,,,boyle isteeekizlaryaa benim burda yakin bi arkadasimda hamile 4haftalik,iki kizi var ucuncusu,ya olee heyecanli ole korkuyoki anlatamam,yaa benle konustu aksam,iliski gunlerini yaziyomus,ayin 2sinde adet olmus ve 28indede iliski tek iliski ve orgazm olmuss vede hamileee ,baska iliski olmamis cunki esi uzakta calisiyo haftada bi geliyooo,yani simdi bu gecmi yumurtlamiss:26:

orkıde bırde bısey geldı aklıma kadın potasyum agırlıklı beslenmısya eşını kur ve takvıye felan kullanmıslarmı acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…