Süper Anneler - 2011

değerler süper.

bacısı sen ne zaman deneyeceksin?

bilmiyorum cnmyaaa: 43:cok kararsiziz biz,cin takvimi ,yorumcu bio subat ve nisan diyo benim icin ,yaklasik dort aydir diyet yapmaya calisiyorum ,iki kizim var biliyosun senin gibi,kucugum daha 22aylik kucukmuya offf offfff,oglusumm gelseydi yeter valla ablalarina sahip cikardiii,esime top arkadasi olurdu: 43:ya travett eltimin bugun kontrolu vardi oglu olucak ve ilk bebegi,yaa kaynanamgil bile nasil farkli bakiyolarr bi tuhaf oldumya,buaralar moralim cok bozukkkk,oyuzden bildigim herseyi denemek istiyorummmgeriside allahin taktiriii

bilgilerini yazabilir misin ben de bakayım.

cnm sen üyeysen bi de bana bakabilirmisin. şimdiden yazayım da bakabikirsen bak canım.
14 ekim 1986 saat 11.15 adet döngüm 28.sat 24 aralık 2011. bat 20 ocak 2012. aralık 2011 ve ocak-şubat 2012 merak ettiğim aylar. namaza kalkıyorum cnm inşallh döndüğümde bakarım yazarsan:)

oooo baya bi ogretmenlerimiz var bu topikteee

kizlarrr kac kisii hoca olann

suzann ahir zamanda erkeklerin nesli tukenecekmis
ama ne zaman olur bilememm aslinda bi istatistik yapsalar bu son yillarda daha cok hangi cinsiyetten bebeler doguyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…