Süper Anneler - 2011

bilgilerini yazabilir misin ben de bakayım.

23 temmuz 2000 ve 28 nisan 2005 son adet tarihlerim... ilişki tarihini bilmiyorum ama mayıs ayı tümden erkek çıkıyor yani 2. kızım kafadan yanlış ...ilk kızımda ilk haftalarda yoğun çalıştık son zamanlarda fazla olmadı çünkü ama ağustos içinde ilk haftalara yine erkek çıkmış.adet 35 gün 17.12.1975 saat 4 gibi doğmuşum​

sevilin ilişkileri 12 ve 16 ekimde olmuş. yorumcu iki güne de kız diyor baktığım kadarıyla.
siz de tutmayana rastladınız mı?
benim cinsiyet henüz belli değil ama ilişki zamanları kız günümmüş yorumcuya göre :26::26::26:

bakalım cinsiyet belli olunca sonuç ne olacak.inşallah yorumcu tutmaz diyorum Allahın izniyle...

bide kızımda tutmuyo sanki.....yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü erkek görünüyo..gün aşırı ilişkiyle kızım var benim

NETTEN ARASTIRDIGIM KADARIYLA KACIBOYNUZUNUN PEKMEZINDE YUKSEK KALSIYUM VARMIS SUYU AYRI KENDISI AYRI VITAMIN DEPOSUYMUS
YANI SUYUNDA KALSIYUM YOK ZATEN HIC BISEY %100 degil ki

ben çok deneyimli değilim ama
9 aralıkta erkek diyor 10 aralık yumurtlama ama kız diyor.11-12 si de kız
ocak 2012 tamamen kız günleri yumurtlama günleri
şubat 4 ü civarı yumurtlama ama 1-5 arası kız günleri
mart 3 ü yum günü ve 1-4 mart erkek günleri

Son düzenleme:
kimlerde tutmadı mesela bacısı? bana hep kız diyor. tutma oranı yüksek mi :18:

valla canım isim isim hatırlamıyorum ama örneğin bi çocuğunda tutuyo bi çocuğunda tutmuyo kiminin 2side tututyo kiminin 2side tutmuyo başka yerlerde de okudum ben bunu.
bak başka bişey söyleyeyim umudunuz kırılmasın diye söylememiştim ama;benim kızımda karın ağrım çoktu dr gittik yoğun ilişkiden dolayı iltihap kapmış zedelenmiş,bana fitil verdi 14 gün kullandım ve o ay kızıma hamile aldım, kızıma...
yani dediğim gibi hiç bir yöntemin öyle çok da etkileyeceğini zannetmiyorum.
hatta şimdi hatunlar diyet yapıolar ya benim eski komşumun 4 oğlu vardı kız diye yandı tutuştu dr gittiler dr ikisinide kontrol etti ve ne demiş biliyor musun sizin kızınız olmaz adamdan kaynaklanıyr hemde. spermdeki x y oranlarıyla konuşmuş. kadın ne yerse yesin ne içerse içsin :S dr boşuna tekrar doğurma demiş....
böyle hayatım işte.

ooooo al işte erkek bebek yok ufukta...
ben dediğim gibi çok da ön planda tutmuyorum bunları. benim yaptığım yine sadece namaz ve dua...
yine de çok sağoll cnm benim..

bacım biliyorum da yorumcunun ne kadar bildiğini merak ediyom ben.

terosss

ben monodoks almmaya kara verdim kac mg sizinkiler
burdaaki adi monodox dogrumu ? kac gun kullanilcak?

orkıdecım paylasırsın zatende ben gene hatırlatıyom cnm ısde :)bızede yaz arkadasın dedıklerını ınan heyecanla beklıyom tatlım.

iyi akşamlar arkadaşlar bende eğitimciyim branş coğrafya buradaki yazışmaları yakından takip ediyorum çok güzel yaa.... bu arada mesajıma cevap veren ORKDM arkadaşıma çok teşekkür ederim .....

Merhaba Kizlar benim bugün silik kananmam var ya cok korkuyorum yarin sabah hemen doktora gidecem .Bakalim ne diyecek Allahdan hersey insAllah birsey yokdur
Sol kasiyimda agri var bide cok hafifden aca büyümemi yapiyor ki.Hastaneye gitmek istemedim zaten ya düsük tehlikesi derler yada normal derler ilk zamanlar

Hamisler yada anne olanlar sizde oldunuz mu canlarim?

ezgin canım endişelenme bende de aynı şey oldu...
kızımda olmamıştı görünce bende panik yaptım başta....önemli olan rengi ve miktarı canım...
benim kahverengiydi.her tuvalete gidişimde görmek rahatsız ediciydi..damla damla yanii.
yanlış hatırlamıyorsam 5+4 haftalıktım...
ben doktora gittim progestan verdi ve istirahat etmemi söyledi ve ilişkiyi yasakladı.....
ama bu durum bu şekilde 5-6 gün sürdü...sonra allahıma çok şükür geçti...
bence sende yat dinlen ağırfalan kaldırma kendini yorma...
inşallah önemli birşey değildir...bazı hamileliklerde olabiliyomuş meraklanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…