- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.301
bilgilerini yazabilir misin ben de bakayım.
suzann ahir zamanda erkeklerin nesli tukenecekmis
ama ne zaman olur bilememm aslinda bi istatistik yapsalar bu son yillarda daha cok hangi cinsiyetten bebeler doguyor
benim cinsiyet henüz belli değil ama ilişki zamanları kız günümmüş yorumcuya göre :26::26::26:sevilin ilişkileri 12 ve 16 ekimde olmuş. yorumcu iki güne de kız diyor baktığım kadarıyla.
siz de tutmayana rastladınız mı?
evet travetcim nerdeyse yarı yarıya ve bu ihtimal hemen hemen her yöntemde var yani :s
NETTEN ARASTIRDIGIM KADARIYLA KACIBOYNUZUNUN PEKMEZINDE YUKSEK KALSIYUM VARMIS SUYU AYRI KENDISI AYRI VITAMIN DEPOSUYMUS
YANI SUYUNDA KALSIYUM YOK ZATEN HIC BISEY 0 degil ki
cnm sen üyeysen bi de bana bakabilirmisin. şimdiden yazayım da bakabikirsen bak canım.
14 ekim 1986 saat 11.15 adet döngüm 28.sat 24 aralık 2011. bat 20 ocak 2012. aralık 2011 ve ocak-şubat 2012 merak ettiğim aylar. namaza kalkıyorum cnm inşallh döndüğümde bakarım yazarsan:)
NETTEN ARASTIRDIGIM KADARIYLA KACIBOYNUZUNUN PEKMEZINDE YUKSEK KALSIYUM VARMIS SUYU AYRI KENDISI AYRI VITAMIN DEPOSUYMUS
YANI SUYUNDA KALSIYUM YOK ZATEN HIC BISEY %100 degil ki
kimlerde tutmadı mesela bacısı? bana hep kız diyor. tutma oranı yüksek mi :18:
ben çok deneyimli değilim ama
9 aralıkta erkek diyor 10 aralık yumurtlama ama kız diyor.11-12 si de kız
ocak 2012 tamamen kız günleri yumurtlama günleri
şubat 4 ü civarı yumurtlama ama 1-5 arası kız günleri
mart 3 ü yum günü ve 1-4 mart erkek günleri
valla canım isim isim hatırlamıyorum ama örneğin bi çocuğunda tutuyo bi çocuğunda tutmuyo kiminin 2side tututyo kiminin 2side tutmuyo başka yerlerde de okudum ben bunu.
bak başka bişey söyleyeyim umudunuz kırılmasın diye söylememiştim ama;benim kızımda karın ağrım çoktu dr gittik yoğun ilişkiden dolayı iltihap kapmış zedelenmiş,bana fitil verdi 14 gün kullandım ve o ay kızıma hamile aldım, kızıma...
yani dediğim gibi hiç bir yöntemin öyle çok da etkileyeceğini zannetmiyorum.
hatta şimdi hatunlar diyet yapıolar ya benim eski komşumun 4 oğlu vardı kız diye yandı tutuştu dr gittiler dr ikisinide kontrol etti ve ne demiş biliyor musun sizin kızınız olmaz adamdan kaynaklanıyr hemde. spermdeki x y oranlarıyla konuşmuş. kadın ne yerse yesin ne içerse içsin :S dr boşuna tekrar doğurma demiş....
böyle hayatım işte.
cnm yaa bana bi care eger bu uykuyu boyle almazssamm gun boyu sarhos gibi geziyorum
kizimda benden yarim saat sonra kalktii maasallah teyzesii ben hic cocuk dogurup buyutmus gibi deilim
ay ya böyle söyleyenlere bi özenirim ki valla canım kaldı. ben bi tanesini büyütürken 10 çocuk büyütmüş gibi oldum. hatta benim ve kardeşlerimin yaramzlığı çok meşhurmuş annem çok çekmiş. ve annem bana dediki senin kızını büyütene kadar ben sizin gibi (kardeşlerim ve ben) 10 çocuk büyütürdüm...
aaafff aff...
bacım biliyorum da yorumcunun ne kadar bildiğini merak ediyom ben.
terosss
ben monodoks almmaya kara verdim kac mg sizinkiler
burdaaki adi monodox dogrumu ? kac gun kullanilcak?
terosss
ben monodoks almmaya kara verdim kac mg sizinkiler
burdaaki adi monodox dogrumu ? kac gun kullanilcak?
ezgin canım endişelenme bende de aynı şey oldu...Merhaba Kizlar benim bugün silik kananmam var ya cok korkuyorum yarin sabah hemen doktora gidecem .Bakalim ne diyecek Allahdan hersey insAllah birsey yokdur
Sol kasiyimda agri var bide cok hafifden aca büyümemi yapiyor ki.Hastaneye gitmek istemedim zaten ya düsük tehlikesi derler yada normal derler ilk zamanlar
Hamisler yada anne olanlar sizde oldunuz mu canlarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?